De Ab circle, een Zeer Geavanceerde Buikspier Trainer voor een Complete workout!

Wie wil er nu geen mooie strakke buikspieren hebben? Mooie platte buikspieren waar je volop van zult genieten als je over het strand loopt of naar het zwembad gaat. En natuurlijk ook als je weer in die zomerse kleren gaat schieten. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is. En het is belangrijk om volop te gaan genieten van een mooie strakke buik. De ab circle kan hierbij een zeer goed hulpmiddel zijn. Met de ab circle train je namelijk volop je buikspieren. En je traint niet een specifieke spiergroep van je buik! Je traint alle buikspier groepen. Zo train je met de ab circle de boven buikspieren, de midden buikspieren, de lage buikspieren en ook de schuine buikspieren. Een complete buikspier training voor al je buikspieren. Daarnaast kun je zelf de weerstandsniveaus bepalen waardoor je de training zwaarder of lichter kunt maken. Door niet iedere dag op hetzelfde niveau te trainen zal je meer resultaat zien. de ab circle pro kan je helpen om al je buikspieren op een goede en ook gezonde manier uit te voeren.

Wil je meer trainen dan alleen je buikspieren?

Misschien heb je al wel gehoord dat om een platte buik te krijgen het belangrijk is dat je meer traint dan alleen je buikspieren. Je zult ook je andere spiergroepen moeten gaan trainen. En dan is het slim om vooral je rugspieren, je billen en ook je beenspieren te gaan trainen. Deze spieren zullen namelijk sneller meer spiermassa krijgen dan je buikspieren. De buikspieren zijn eigenlijk een van de minder grote spiergroepen in je lichaam. Kies ervoor om je buikspieren daarom te trainen, maar train ook je rug, je billen en je been spieren.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Goed nieuws!

Met de ab circle is het ook mogelijk om naast je buikspieren, de rug, de billen en je benen te trainen. Je kunt de ab cirle met een paar simpele aanpassingen veranderen naar een fitness apparaat voor je billen, benen en ook voor je rug. En dat is natuurlijk goed nieuws! Het is dan immers mogelijk om ook deze spiergroepen te trainen. Spiergroepen waarvan je volop zult genieten. En spiergroepen welke je zullen helpen om een mooi en goddelijk lichaam te krijgen.

Gemakkelijk en snel trainen!

Een van de voordelen van de ab circle is natuurlijk dat je niet naar een fitness center hoeft te gaan om je spieren te trainen. Je hoeft niet naar de sportschool te reizen, waardoor je volop tijd bespaart. Je kunt die tijd gebruiken om met de ab circle te gaan trainen. Ook kun je ervoor kiezen om in die tijd wat anders te gaan doen. Je kunt namelijk zeer effectief in een korte tijd met de ab cirle je lichaam gaan trainen.

Lekker compact!

Doordat de ab circle zeer compact is, is het mogelijk om hem snel weg te bergen. Je kunt hem onder je bed schuiven of in de kast. Het is zeer gemakkelijk en ook ideaal. Een compact fitness apparaat dus om volop van te genieten. En om ieder moment van de dag te pakken om je buikspieren en ook je benen, billen en rug mee te gaan trainen.

Een mooie buik krijgen, is meer dan trainen alleen.

Natuurlijk krijg je niet zomaar een mooie platte buik als je volop gaat trainen. Het is belangrijk om ook gezond en goed te gaan eten. Als je namelijk een half uur per dag (of meer) per dag gaat trainen met de ab circle en de rest van de dag zeer ongezond gaat eten is het moeilijk om af te vallen. Er is meer nodig om een mooie strakke en platte buik te krijgen. Patat, pizza en snoep moet je natuurlijk gaan mijden als je een mooie strakke buik wilt krijgen. En dat is toch eigenlijk niet vreemd of wel?

Zorg voor een geweldig lichaam en eet de juiste voeding!

Het is tevens belangrijk dat je jezelf niet gaat uithongeren als je volop met de ab cirle aan het trainen gaat. Door namelijk op een streng dieet te gaan al je wel afvallen in het begin. Doordat je lichaam echter o de bespaarstand gaat staan zullen de kilo’s er ook weer snel en volop bijkomen. En dat moet je natuurlijk voorkomen. Het is beter en verstandiger om niet voor een crash dieet te kiezen. Uiteindelijk zal je namelijk zwaarder zijn aan het eind van het liedje dan wanneer je begon.

Wat moet je wel en niet gaan eten?

We gaven al aan dat je beter geen pizza, patat en snoep kunt eten. Dat is natuurlijk wel logisch. Mijd daarnaast ook de verzadigde vetten. Eet licht en kies voor onverzadigde vetten. Kies voor vis, kip en mager rundvlees. Kies ook voor vlees wat gevoed is met gras en niet met mais. Een mooie platte buik is natuurlijk iets wat iedereen wel wil hebben. Het is heerlijk om te ontdekken hoe ook jij die kunt krijgen door gezond te eten. Eet ook volop groenten en fruit. Focus je hierbij vooral op de groenten en minder op het fruit. Een stuk fruit is voldoende.

Wat extra vitamines en mineralen

Naast de vitamines en mineralen uit je dagelijkse voeding kun je ook kiezen voor een voedingssupplement. Een voedingssupplement waar je volop van kunt genieten. Een voedingssupplement welke je helpt om nog sneller af te vallen. Je lichaam is meer in balans en zal daardoor sneller meer gewicht verliezen. En dat is natuurlijk wel goed nieuws.

Drink ook voldoende water!

Je lichaam bestaat voor 70 procent uit water. Het is daarom ook niet vreemd dat je volop water moet drinken. Drink minimaal 2 liter water per dag. Nog beter is om 30 gram water per kilo lichaamsgewicht te drinken. Als je bijvoorbeeld 80 kilo weegt dan moet je 80 maal 30 is 2,4 liter water per dag gaan drinken.

Kies voor de ab circle en een goed voedingsschema!

Door te kiezen voor een goed voedingsschema en door volop oefeningen te doen op de ab cirle al je snel gewicht verliezen en een mooi lichaam krijgen.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!