Wat Is het Geheim van Buikvet Verliezen? En Hoe Krijg Je Succes?

Teveel buikvet leidt tot tal van ziekten. Zo kan je onder andere diabetes type twee krijgen. Ook kunnen er hart- en vaatziekten optreden. Daarnaast zijn er tal van andere nare ziekten waar je last van kunt krijgen. Daarnaast is het natuurlijk fijn om een dunnen en slanke buik te hebben. Het is daarom slim om te kiezen voor het afvallen buikvet. Hierdoor is het mogelijk om een mooi en gezond lichaam te krijgen. Het is mooi om te ontdekken hoe ook jij afvallen buikvet kunt realiseren. Als je een strakke buik wilt hebben dan is het goed om te starten met het afvallen buikvet. Hierdoor krijg je snel een mooi en goddelijk lichaam.

Een dikke buik door teveel buikvet? Hoe komt dat eigenlijk?

Zwaarlijvigheid, obesitas en tal van andere termen worden gebruikt om te omschrijven dat iemand teveel buikvet heeft. En het komt er dus allemaal op neer dat iemand te dik is! Een man met een buikomtrek van 95 centimeter of meer wordt in de categorie overgewicht geplaatst. Bij vrouwen is dat bij een buik omtrek van 80 centimeter of meer. Als er teveel energie wordt ingenomen wordt het opgeslagen als lichaamsvet en buikvet. Dit kan komen door teveel te eten, maar ook door een verkeerde balans van de verschillende hormonen in een lichaam. Het kan zijn dat er teveel cortisol in je lichaam aanwezig is of te weinig testosteron. Het is goed om te ontdekken hoe jij jouw hormoonhuishouding ook weer in balans kunt brengen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Start met het verbranden van buikvet!

Door nog vandaag te starten met het verbranden van buikvet is het mogelijk om te voorkomen dat je nare en enge ziekten krijgt. Hart- en vaatziekten en ook suikerziekte zijn geen pretje. En deze ziekten kunnen je leven compleet veranderen. Het is daarom goed om te weten dat het beter is om nog vandaag te starten met het verbranden van buikvet. Afvallen buikvet is bijzonder belangrijk. Buikvet wordt trouwens ook vaak in verband gebracht met de ontwikkeling van tumoren en kankercellen. Uit onderzoek is gebleken dat bij zowel mannen als vrouwen een te dikke buik krijgen. Steeds meer mensen hebben een te dikke buik. Het is belangrijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Hoe komt het dat je teveel buikvet hebt?

De meest eenvoudige conclusie van teveel buikvet is dat je teveel gegeten hebt en te weinig beweging hebt gedaan. Vaak is het een heel stuk ingewikkelder. De eenvoudige oplossing zou dan immers zijn dat je minder zou moeten eten en meer zou moeten bewegen. Hoewel hier natuurlijk wel een kern van waarheid in zit is het niet zo gemakkelijk. Het lichaam zit een stuk complexer in elkaar dan we denken. Als je immers minder gaat eten dan gaat het lichaam over naar een bespaarstand. Een bespaarstand waarbij je lichaam minder energie gaat verbranden en meer energie gaat opslaan. Je lichaam is erg slim en wil alleen maar overleven. Hierdoor gaat het dus ook over in de bespaarstand. En dat is natuurlijk wel goed nieuws. We willen allemaal overleven. Het is belangrijker om te kijken wat je nu precies eet dan hoeveel je eet. Als je veel chips, frisdrank, pizza en patat eet dan zal je sneller dik worden. Als je deze voeding vervangt door salades, fruit, groenten en andere gezonde snacks is het mogelijk om af te vallen.

Hoe kun je snel buikvet afvallen?

Door andere soorten voeding te nemen is het mogelijk om af te vallen en ook om buikvet te verliezen. Kijk naar de mogelijkheden om snel buikvet afvallen mogelijk te maken. Door minder koolhydraten te eten is het mogelijk om buikvet afvallen. Eet meer eiwitten en ontdek hoe je gemakkelijk veel buikvet afvallen zult. Eet meer koud watervis, meer avocado’s, olijfolie, kokosnootolie, cashewnoten, lijnzaadolie en eieren. Zorg dat je minder aardappelen, patat, pizza, pasta, brood en witte rijst eet. Kies er ook voor om meer mager vlees, vis en noten te eten.

Eet wat wij mensen ook honderden duizenden jaren geleden aten!

Het menselijk lichaam verandert niet snel. De evolutie is een miljarden jaren proces geweest. Het is daarom belangrijk om ons voedingspatroon aan te passen aan het voedingspatroon van de mensen van honderden duizenden jaren geleden. We aten toen nog geen snoep en suikers. Ook aten we geen gefabriceerde voeding. Daarnaast aten we ook nog geen brood of rijst. Het was vooral vlees en bessen wat men toen at. En wat verwonderlijk was, is dat men toen geen overgewicht kende. Het is vooral sinds de laatste eeuw dat we steeds meer dikke mensen zien in onze straten. We hebben onszelf verloren in lekker en gefabriceerd eten. Voeding welke er jaren geleden nog niet was. En voeding die ons eigenlijk allemaal kapot heeft gemaakt.

Wat kun je beter wel gaan eten?

Laten we je enkele tips geven over wat je het beste wel kunt gaan eten! Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Hier volgen enkele tips van eten waar je voor kunt kiezen:

 • Groenten kun je onbeperkt gaan eten
 • Een stuk fruit per dag
 • Vis, zoals makreel, sardientjes en zalm
 • Eieren
 • Gras gevoerd rundvlees
 • Noten, zaden en pitten
 • Zoete aardappels, havermout en couscous

Buikvet afvallen kan iedereen!

Het is voor iedereen mogelijk om buikvet afvallen mogelijk te maken. Het is goed om te zien hoe ook jij je buikvet kunt verliezen en een gezond leven kunt leiden. Het is heerlijk om te ontdekken hoe ook jij een slanke buik kunt krijgen en een gezond lichaam. Het is heerlijk om een goddelijk lichaam te krijgen door te kiezen voor een gezond voedingspatroon en heerlijk gezond eten.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Reacties


 1. Ik ben allergisch voor gekookte en gebakken eieren. Wat kan ik er voor in de plaats eten?

  Voeg een reactie toe

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Risicovrij uitproberen

  Strakke buik bijbel (tip!)

  Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

  Risicovrij uitproberen

  Auteur

  Johan Schippers

  Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!