click tracking

Sporttape Ter Blessurepreventie

Nederlanders zijn sportief. Maar het uitoefenen van een sportactiviteit brengt ook risico´s met zich mee. Iedereen kent de horrorbeelden wel van filmpjes. Sporters die op akelige wijze hun knie verdraaien of door de enkel gaan.

Risicosporten als voetbal, volleybal of handbal zorgen voor ongeveer 880.000 blessuregevallen per jaar. Dit aantal dient sterk gereduceerd te worden. Een van de mogelijkheden om het risico te minimaliseren is de kwetsbare gewrichten preventief te tapen.

Kwalitatief goede sporttape

Door het gebruiken van een kwalitatief goede sporttape is het mogelijk om het gewricht te ondersteunen en een stabiel gevoel te geven. Er zijn veel verschillende sporttapes op de markt en veel van deze sporttapes kunnen huidirritaties opleveren. Het is dus van essentieel belang dat je weet welke sporttape je gaat gebruiken voordat je het gewricht gaat intapen. Tevens is het raadzaam van te voren te bepalen of er op de huid getapet wordt of dat je er gebruik gemaakt wordt van cohäfix  als onderlaag.

Indien er op de huid getapet wordt is het aan te bevelen gebruik te maken van Leukotape Classic. Leukotape Classic is kwalitatief gezien de beste sporttape op de markt. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van cohäfix is het mogelijk om te kiezen voor een goedkoper alternatief, zoals MSP Sporttape.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Daarom heeft Oscar Helm (afslankcoach) een simpel te volgen weekmenu incl. recepten gemaakt, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en Oscar stuurt het gratis naar je toe.

Enkelbrace ondersteunt enkelgewricht

Tijdens de eerste herstelfase na een enkelblessure is het aan te bevelen om preventief te tapen, omdat dit het enkelgewricht meer stabiliteit geeft. Na ongeveer twee weken kan het preventief tapen vervangen worden door een enkelbrace. Een kwalitatief goede enkelbrace biedt meer draagcomfort en zorgt tevens voor de nodige ondersteuning van het enkelgewricht.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *