Bosu ball, een nieuwe uitvinding in de fitness wereld voor een mooi lichaam.

De Bosu ball wordt ook wel de Bosu balans trainer genoemd. Het is een fitness apparaat, dat bestaat uit een opgeblazen halfronde rubberen bal meteen platform erop. De Bosu bal is in 1999 uitgevonden door David Weck. Men noemt de Bosu bal ook wel de blauwe half bal. Dit komt natuurlijk omdat de bal slechts uit een halve bal bestaat. De Bosu ball is ideaal om je evenwicht meer te trainen. Door de instabiele vorm van de bal is het een perfect hulpmiddel om je evenwicht te verbeteren. Daarnaast zijn er tal van oefeningen welke je met de Bosu ball kunt uitvoeren.

De Bosu ball, wat is dat nou?

De Bosu ballis een bal welke werd geïntroduceerd als een van de meest innovatieve fitness producten sinds tijden. Het is een bal waarmee je de beste traingingen kunt doen om een mooi en gezond lichaam te krijgen. Samen met de Bosu bal werd ook een complete fitness training ontwikkeld. Het is een zeer functionele manier om te trainen. De naam van de Bosu ball komt van de term Both Sides Up. De Bosu bal kan op de beide zijden gebruikt worden.

 

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Lichaam en geest

De Bosu ball training is een combinatie van oefeningen en bewegingen welke je helpen om het lichaam te vormen en de geest te versterken. Het is een compleet training proces waarmee je lichaam en geest in balans krijgt. En dat is natuurlijk wel een unieke benadering. Vaak train je of de geest of het lichaam apart. Met de Bosu ball is hier dus een verandering in gekomen. De Bosu ball is ook te gebruiken door iedereen. Of je nu een professionele topsporter bent of een beginner. Je krijgt een complete en ook flexibele training welke zorgt voor een goed en gezond lichaam.

 

Een goede workout voor een mooie buik!

Natuurlijk kun je de Bosu ball ook uitstekend gebruiken om je buikspieren te trainen. De Bosu ball en de oefeningen welke je op de Bosu ball  kunt doen zorgen voor een goede workout. Er zijn volop verschillende buikspier trainingen te doen op de bal. Het is dan ook niet vreemd dat je de Bosu ball bij veel verschillende sportscholen tegenkomt.

 

Gewicht verliezen met de Bosu ball?

Om een mooi lichaam te krijgen met een strakke buik is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste oefeningen doet. Met de Bosu ball is dit zeer goed mogelijk. Daarnaast zul je ook moeten kiezen voor een gezonde leefstijl. Kies ervoor om volop gezonde dingen te eten. Zeker als je gewicht wilt verliezen kun je kiezen voor een koolhydraat arm dieet. Ons lichaam zal overtollige suikers (koolhydraten) immers omzetten in vetten. En met een goed dieet zonder koolhydraten zal dit niet gebeuren. Je zult dan de kilo’s eraf zien vliegen. Dit in combinatie met de juiste oefeningen op de Bosu ball zal ervoor zorgen dat je binnenkort weer trots op jezelf kunt zijn.

 

Waar kun je de Bosu ball kopen?

De Bosu ball is in vele verschillende sportzaken te koop. Mochten ze bij jou in de stad geen Bosu ball hebben dan kun je natuurlijk altijd nog op het internet gaan kijken. Hier worden ze bij de verschillende webshops aangeboden. Koop een Bosu ball en kijk naar de instructie dvd welke erbij zit. Hierna kun je iedere dag volop de verschillende oefeningen doen om een mooi en gezond lichaam te krijgen.

 

Aan de slag!

Als je eenmaal een Bosu ball hebt aangeschaft is het belangrijk om er iedere dag gebruik van te maken. Doe de verschillende oefeningen en ontdek op het internet of in de sportschool nieuwe oefeningen die je kunt doen. Oefeningen om je buikspieren en ook je andere spiergroepen op een goede manier te trainen. Door de variatie in de oefeningen op de bal en ook de unieke manier van sporten samen met de bal zal je er iedere dag meer plezier in krijgen. En dit zorgt ervoor dat het een vast onderdeel van je dagelijkse ritme gaat worden.

 

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Reacties


  Voeg een reactie toe

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Risicovrij uitproberen

  Strakke buik bijbel (tip!)

  Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

  Risicovrij uitproberen

  Auteur

  Johan Schippers

  Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!