Afvallen rond Buik? Verbrand Buikvet voor een Sexy Buik

Als je wilt afvallen dan wil je vaak vooral gewicht rondom je buik verliezen. En dat is niet vreemd. Bij de buik afvallen is nu eenmaal wat iedereen graag wil. Het is vaak de plek waar je de vetrolletjes als eerst zult zien. En het is dus slim en verstandig om daar ook volop gewicht te gaan verliezen. Het is ook gezond om bij de buik afvallen. Als je rondom de buik afvallen gaat dan voorkom je de kans om vele levensgevaarlijke ziekten te krijgen. Denk hierbij aan hart- en vaatziekten, diabetes (type 2), gewrichtsklachten en tal van andere problemen. Je kunt er zelfs kanker van krijgen. Vaak denk je hier niet aan als je rondom de buik afvallen wilt. Het is echter een groot voordeel en tevens een grote extra motivator om rondom de buik af te gaan vallen. Verlos jezelf van al dat buikvet.

Hoe groot mag je buik zijn?

De buik is natuurlijk per persoon dikker of dunner. Een korte persoon met een dunne bouw zal een minder grote buik hebben. En dat is bij een grotere persoon met een grove bouw natuurlijk weer anders. Dit geldt eigenlijk bij mannen en vrouwen. Toch verschilt de gemiddelde buikomtrek bij mannen en vrouwen. Zo mag de gemiddelde buikomtrek van een man niet groter zijn dan 94 centimeter en van een vrouw 80 centimeter. Zit je hierboven dan kun je ervan uitgaan dat je overgewicht hebt. Natuurlijk kun je er nog andere berekeningen op los laten, maar vaak klopt het wel. Een onderzoek van het RIVM heeft zelfs aangetoond dat mannen en ook vrouwen boven deze afmetingen van de buikomtrek een veel grotere kans hebben om te overlijden aan hart- en vaatziekten dan wanneer je onder de gemiddelde buikomtrek zit.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Hoe kom je aan teveel buikvet?

Door teveel te eten en te weinig te bewegen ontstaat er teveel buikvet rondom je middel. Het is dan tijd om rondom de buik afvallen. Wist je trouwens dat buikvet volop hormonen en chemische stoffen produceert? Een onderzoek van de Universiteit van London heeft aangetoond dat het belangrijk is om rondom de buik af te vallen. Bij de buik afvallen zorgt ervoor dat het lichaam minder hormonen kan aanmaken. Hormonen welke stoffen produceren, die een relatie hebben met de ontwikkeling van kankercellen en ook tumoren. Helaas zijn er steeds meer onderzoeken in Nederland en ook daarbuiten welke aantonen dat mensen steeds dikker worden en meer buikvet krijgen. Zorg dat jij niet bij deze groep hoort en kies ervoor om rondom de buik af te vallen.

Hoe kun je bij de buik afvallen?

Door te veel te eten en te weinig te bewegen krijg je last van teveel buikvet en een dikke buik. Logischerwijs zou je dan aannemen dat meer bewegen en minder eten de oplossing is. Hierin zit een kern van waarheid. Het is helaas iets complexer. Ons lichaam is ons dan net weer iets te slim af. Als we namelijk op een honger dieet zouden gaan dan vallen we in de eerste paar weken wel af. We verliezen gewicht en het dieet lijkt te werken. Ons lichaam gaat echter in de bespaarstand en zodra we ook maar iets meer gaan eten dan het hongerdieet dan zullen we vele kilo’s aan gaan komen. Het bekende JoJo effect treedt op en vaak zijn we uiteindelijk zwaardere dan toen we begonnen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Of wel?

Het gaat niet om hoe weinig je eet, maar om wat je eet!

Als je buikvet wilt verbranden en bij de buik afvallen wilt dan is het belangrijk om te kijken wat je precies eet. Eet je teveel voeding die juist stimuleert om buikvet aan te maken? Dan doe je het nog niet goed. Je moet juist voedingsstoffen gaan eten welke ervoor zorgen dat je buikvet verliest. Het is dus belangrijk om te weten wat je eet.

Kies voor voeding welke je helpt bij het buik afvallen!

Als je bij de buik afvallen wilt dan moet je juist eten tot je gaan nemen welke je helpt om het vet te gaan verbranden. Het is daarom slim om de calorieën in groepen in te gaan delen. En wel de volgende drie groepen:

  • Vet calorieën. Denk hierbij aan vetten uit vis, avocado’s, olijfolie en lijnzaadolie.
  • Koolhydraat calorieën. Dit zijn de calorieën uit aardappelen, brood, rijst, noedels en pasta’s.
  • Eiwit calorieën. Deze zitten in vis, vlees en ook in zaden.

Als je teruggaat in de tijd en dan kijkt wat men vooral at dan zie je voor de vet calorieën en de eiwit calorieën terugkomen. De koolhydraat calorieën zijn pas vele jaren later in het menu gekomen. Honderd duizenden jaren geleden at men deze nog niet en men had ook geen dikke buik. Het is dus slim en ook verstandig om naar deze tijd terug te gaan. Men had toen ook nog geen last van overgewicht of andere ziekten.

Vermijdt dus grote hoeveelheden koolhydraten. Eet niet teveel pizza, patat, chips, frisranken, brood, rijst, aardappelen, noedels of bijvoorbeeld pasta’s. En mijd snoep en suikers! Het is goed om te kiezen voor onverzadigde vetten en de verzadigde vetten te laten voor wat ze zijn. En dat zal tegenwoordig een stuk moeilijker zijn dan honderd duizenden jaren geleden. Simpelweg omdat die voeding er toen nog niet was. Het is echter wel de oplossing en de manier om rondom de buik af te vallen. Bij de buik afvallen zal je echt lukken als je deze voedingsmiddelen niet meer zult innemen. Dat weten we zeker.

Wat kun je wel eten om rondom de buik af te vallen?

Bij de buik afvallen zal je goed lukken als je vooral veel groenten, fruit en vis zult gaan eten. Alles natuurlijk in de juiste proporties. Echter groentes mag je zoveel gaan eten als je maar wilt. Ook eieren mat je een, gras gevoerd vlees en noten, pitten en zaden (geen pinda’s). Kies daarnaast voor gezonde oliën als olijfolie en lijnzaadolie. Eet zoete aardappelen en af en toe wat havermout of couscous.

Een wonderlijk resultaat!

Je zal rondom de buik afvallen! Dat is iets wat zeker is. En dat alleen maar door specifieke voedingsstoffen te mijden en anderen juist te nemen.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!