Buik oefeningen: De 4 Beste Trainingen voor een Sexy Buik!

Iedereen wil graag een mooie platte en sexy buik hebben. Echter niet iedereen wil zichzelf in het zweet werken om een mooie sexy buik te krijgen. Ook je dieet aanpassen is vaak een ware strijd om die sixpack te krijgen waar je altijd al van gedroomd hebt. Het is echter niet onmogelijk en het hoeft ook geen strijd te zijn. Je kunt volop gaan genieten van het eindresultaat en ook alle inspanningen die je levert.

Wees slim en ook verstandig en werk aan een mooier en beter lichaam. Het is niet alleen geweldig om er sexy en aantrekkelijk uit te zien. Het is ook heerlijk om alle kleren aan te kunnen doen waar je altijd van gedroomd hebt. Geen vetrolletjes en geen dikke buik meer!

Het is de moeite waard om buik oefeningen te doen om zo een goddelijk lichaam te krijgen. Daarnaast is het voor je gezondheid natuurlijk tien keer beter om niet teveel lichaamsgewicht te hebben en overtollig vet rondom je buik en heupen! Aan het werk dus om een geweldig lichaam en een mooie sexy buik te krijgen.

Wat zijn de meest effectieve buik oefeningen?

Als je de buikspieren wilt gaan trainen om een strakke en platte buik te krijgen is het belangrijk om de juiste buik oefeningen te kiezen. De juiste buik oefeningen om op een goede en ook snelle manier een mooie buik te krijgen. Veel buikspier oefeningen zorgen ervoor dat je wel je buik traint, maar dat het echter niet allemaal leidt tot dat droom resultaat. Dat moet je natuurlijk voorkomen! Kies de juiste buik oefeningen om een mooie en ook sexy buik te krijgen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Train niet alleen je buikspieren!

De buikspieren vormen een van de kleinste spiergroepen in ons lichaam. Zeker als je het vergelijkt met je buikspieren, je rugspieren en ook je billen. Het is belangrijk om niet alleen je buikspieren te trainen, maar ook je andere spiergroepen. Zeker als je weet dat hoe meer spieren je hebt je ook veel meer calorieën gaat verbranden is het natuurlijk slim om bij die andere spiergroepen meer spiermassa te gaan kweken.

Richt je op de basis oefeningen! De kern om een strakke buik te krijgen.

Het is belangrijk om bij je buik oefeningen jezelf te richten op de kern oefeningen. Zorg ervoor dat je een strakke buik krijgt door de basis te doen. En we bedoelen hiermee eigenlijk niet zo zeer de buik oefeningen, maar dus de oefeningen om meer spieren te kweken in je billen, je buik en ook je rug. Door hier meer spieren te krijgen zal je dag en nacht meer energie verbruiken en dus ook meer vet verbranden. Het buikvet zal dan ook veel sneller verdwijnen en je zult volop gaan genieten van een mooie en ook sexy buik. En dat is natuurlijk wel goed nieuws. Toch?

Enkele voordelen van het ontwikkelen van meer spiermassa:

  • Meer spieren betekent meer vet verbranden
  • Je hele lichaam wordt sterker en je krijgt een completer lichaam
  • Je krijgt meer balans in je lichaam
  • Je kunt de oefeningen thuis doen en ook in een fitness center

Laten we een aantal kern buik oefeningen met je doornemen!

Graag helpen we je op weg met wat kern buik oefeningen. Het zijn uitstekende oefeningen om een mooie strakke buik te krijgen. Toch zijn het niet honderd procent buik oefeningen. Wat natuurlijk geen probleem hoeft te zijn zolang je maar een geweldig eindresultaat krijgt. Doe de oefeningen achter elkaar en neem dan een paar minuten rust. Daarna kun je weer opnieuw starten om de oefeningen te gaan doen. Doe drie rondes en doe de (buik) oefeningen zo vaak als je kunt. Adem goed in en focus je op het aanspannen van de buikspieren.

Buik oefeningen: de fitball crunch

Je hebt vast en zeker wel eens van crunches gehoord. Vaak doe je ze op de grond en werken ook nog eens je benen deels mee. Het is beter om de crunches op een bal uit te voeren. Je kunt dan namelijk voorkomen dat de beenspieren je helpen bij deze oefening. Op de bal en bij de fitball crunches doen de buikspieren al het werk. En dat is natuurlijk hoe het ook hoort te zijn. Je doet de normale crunches, maar dan op een bal. Het werkt geweldig.

Buik oefeningen: de reverse ab curl

Met de reverse ab curl buik oefening train je jouw onderste buikspieren. Het is vaak lastig om de onderste buikspieren te trainen. Met de reverse ab curl buik oefeningen lukt dit echter zeer goed.

De bicycle buikspier oefening! Een van de beter buik oefeningen

Een goede buikspier oefening is de bicycle buik oefening. Je gaat op de rug liggen en maakt dan een fietsende beweging. Je kunt zowel voorruit als achteruit fietsen met je benen in de lucht. Vaak wordt je deze oefening al geleerd op de lagere school. Het is een uitstekende oefening! En het is ook een zeer effectieve oefening.

Buik oefeningen: de double crunch

Met de double crunch buik oefening train je zowel de bovenste als de onderste buikspieren. Het is een uitstekende oefening om volop van te genieten.

Meer dan alleen trainen!

Naast de buik oefeningen is het natuurlijk ook belangrijk om gezond en goed te eten. Als je te vet eten eet, of eten met teveel suikers en koolhydraten zal het moeilijk worden om een sexy en ook strakke buik te krijgen. Ook moet je jezelf niet alleen richten op de buik spieren, maar ook op de overige spieren. Denk hierbij vooral aan de grote spiergroepen (de rug, de billen en je benen). Deze spiergroepen zullen het gemakkelijkste groeien en volop spiermassa kweken. Spiermassa welke je helpt om vetten te verbranden. En dat is natuurlijk wel goed nieuws.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!