Buikspieroefeningen voor beginners, snel en gemakkelijke beginnen om een mooie buik te krijgen!

Het doen van buikspieroefeningen is voor beginners vaak net iets anders. Het aantal sit ups en crunches zijn bij beginners veel lager. Ook is het buikspieroefeningen schema anders bij beginners dan bij de wat meer gevorderde buikspier beoefenaar.

Ook als je denkt aan het uitvoeren van de oefeningen op de juiste manier, dan weet je dat het voor beginners belangrijk is om de oefeningen te snel te doen. Anders kan men immers de buikspieroefening verkeerd uitvoeren. Buikspieroefeningen voor beginners moeten op de juiste manier gaan. Je moet immers in het begin de buikspieroefeningen op de correcte manier gaan uitvoeren.

Waarom beginnen?

De reden dat men begint aan buikspieroefeningen is natuurlijk omdat men graag een plattere buik wil hebben en van die overtollige kilootjes rondom de buik af wil. En met de juiste buikspieroefeningen kan iedereen het gevecht aangaan met deze kilootjes om weer een mooie strakke buik te krijgen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Welke oefeningen kun je doen als beginner?

Het is belangrijk om niet te hard van start te gaan, zoals hierboven al aangegeven. Begin met een paar eenvoudige buikspieroefeningen voor beginners. Denk hierbij aan de schuine crunch, waarbij men de lage schuine buikspieren gaat trainen. Of kies ervoor om de mason twist te gaan doen. Draai hierbij rond om je taille om de schuine buikspieren te trainen. Ook is het mogelijk om tal van andere oefeningen in het begin te doen. Denk hierbij aan de leg raise of de vertical jump.

Wat vooral doen als je begint met buikspieroefeningen?

Als je pas begint met buikspieroefeningen dan is het belangrijk om te starten met een goede warming up. Dit is net als bij tal van andere sporten het geval om te voorkomen dat je een spiertje scheurt of een blessure krijgt. Hierna kun je rustig beginnen met de oefeningen. Als je naar een sportschool gaat of een fitness centrum, vraag dan aan een instructeur om je te helpen. Of om in ieder geval te kijken of je alle oefeningen op de juiste manier doet zonder dat je jezelf hierbij zult gaan blesseren.

Wat vooral niet doen als je in de categorie buikspieroefeningen voor beginners valt?

Ga je lichaam niet overbelasten. Begin gewoon rustig met een beperkt aantal oefeningen. Je verwacht toch ook niet dat je direct de marathon kunt lopen? Dus bouw langzaam de verschillende buikspieroefeningen op tot je ze goed beheerst. Als dit het geval is dan kun je het aantal en de intensiteit gaan opvoeren.

Begin bij het begin!

En hou het vooral vol. Laat je niet afleiden door andere oefeningen te gaan doen. Doe iedere dag de situps en crunches en kijk ernaar uit om de volgende dag de oefening een paar keer vaker te doen. Het is niet moeilijk om een platte buik te krijgen. Het vergt alleen wat discipline en wilskracht om er iedere dag aan te werken.

Een laatste tip!

Ook bij buikspieroefeningen voor beginners geldt dat men de juiste voeding moet nemen. Men moet de juiste voedingsstoffen innemen en goed eten en drinken. Veel water en weinig koolhydraten zijn al een goede stap in de juiste richting.

Zorg dat je snel in de buikspieroefeningen voor gevorderden groep komt! Veel succes!

Direct starten!

Wil je direct resultaat, starten met het verliezen van buikvet en snel een mooi lichaam?

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!