Minder Buikvet? Cardio Training Is De Oplossing!

De sleutel tot het laten verdwijnen van overtollig buikvet zit hem niet alleen in het doen van voldoende buikspieroefeningen. Het gaat om gezond eten en meer dan dat.

Om veel calorieën te verbranden is het bijvoorbeeld verstandig om te starten met cardio training. Met cardio training verbrandt je lichaam veel calorieën en kom je gemakkelijker in het bezit van een fit en krachtig lichaam.

Het is absoluut belangrijk om niet alleen te denken aan cardio training, maar hier ook mee te starten. Probeer een keuze te maken uit;

  • Wandelen
  • Fietsen
  • Zwemmen
  • Hardlopen
  • Roeien

Buikspieren met cardio

Wandelen, fietsen, zwemmen, hardlopen en roeien kun je voor een langere periode volhouden en belangrijker nog je verbrand er in rap tempo calorieën en vet mee. Je lichaam zal bij het uitoefenen van een deze sporten aanspraak maken op je vetreserves. De vetreserves waar je lichaam aanspraak gaat maken zullen verdwijnen uit je buik, waardoor je direct sneller aan buikspieren kunt komen.

Er zijn een aantal trucjes om de vetverbranding gemakkelijker op weg te helpen. Zo kun je het beste aan duursporten doen voor de dag begint en het liefst nog voor je ontbijt. Voor je ontbijt heeft het lichaam nog geen calorieën in zijn systeem en is het dus aangewezen op je vetreserves. Er zullen op dit moment sneller vetten worden verbrand en het zogenaamde ‘sixpack’ wordt sneller zichtbaar.

Natuurlijk blijft het wel belangrijk om op de vroege ochtend veel te drinken. Om het lichaam krachtig te houden, moet er genoeg binnen je systeem aanwezig zijn. Eet na het sporten niet te veel. Kies voor een bakje yoghurt met muesli of een boterham. Drink liever water dan melk.

Het is helaas niet mogelijk om veel vet te verbranden met het uitoefenen van buikspieroefeningen. Veel beginnende sporters maken het misverstand dat dit wel zo is, helaas worden bij het trainen van de buik alleen de buikspieren iets groter en sterker gemaakt. Wanneer er veel buikvet is, kunnen de spieren hier niet of nauwelijks doorheen komen. Om de buikspieren zichtbaar te maken is het dan ook absoluut noodzakelijk om het buikvet te laten verdwijnen.

Wil je direct resultaat, starten met het verliezen van buikvet en snel een mooi lichaam?

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!