Een Gespierd Lichaam Voor Gezondheid En Zelfvertrouwen

Het is voor de meeste van ons wel duidelijk dat een gespierd lichaam ons extra zelfvertrouwen geeft. Een gespierd lichaam geeft ons mensen een aantrekkelijker uiterlijk, waardoor je omgeving vaak een stuk toegankelijker wordt. Het zelfvertrouwen dat je hiermee uitstraalt geeft je een beter gevoel.

Toch is ons uiterlijk niet de enige reden voor het ontwikkelen van ons lichaam. Het kweken van spieren is ook belangrijk voor de gesteldheid en conditie van ons lichaam. Je zorgt er daarnaast voor dat het lichaam meer calorieën verbrand. Hoe zit dat?

Spieren verbruiken energie

Spieren binnen ons lichaam verbruiken energie. De hoeveelheid energie die ons lichaam inkomt, gaat naar verschillende plaatsen in ons lichaam. Voor een gezond en strak lijf willen we dat er een zo klein mogelijk deel verdwijnt in de vetreserves. Met meer spiermassa is de kans groot dat het lichaam zijn energie besteed aan het herstellen van deze spiermassa. Je zorgt er hierdoor voor dat je strakker en beter in je vel zit, ook zal de hoeveelheid vet binnen het lichaam op deze manier beperkt worden.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Spieren zijn zwaarder dan vet

Ons lichaamsgewicht staat niet altijd representatief voor de gezondheid waarin we verkeren. Veel belangrijk is de verhouding spieren, vet en andere massa van ons lichaam. Wanneer je instaat, bent om lichaamsvet uiteindelijk om te zetten in spiermassa zit je op de goede koers. Misschien verlies je geen gewicht. Spiermassa is altijd beter dan vetmassa. Een grotere hoeveelheid spieren ziet er prettiger, compacter en sportiever uit.

Focus je dus minder op het lichaamsgewicht, maar kijkt liever naar het percentage vet dan binnen je lichaam te vinden is. Een laag vetpercentage kan er uiteindelijk voor zorgen dat de buikspieren zichtbaar worden en je een platte en strakke buik krijgt.

Het trainen van de buikspieren en het verliezen van vet mag gelijkmatig verlopen. Het maakt niet uit dat je beschikt over sterke buikspieren, welke nog niet zichtbaar zijn door het buikvet.

Een lichaam met wat meer spiermassa is dus totaal niet verkeerd, focus je dus rustig op het trainen van de buikspieren en op het verliezen van buikvet. De resultaten komen vanzelf en zullen niet uitblijven.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Reacties


 1. Energie besteden aan het herstellen v/d spieren? Echt een fabeltje, herstellen van (en groeien) v/d spieren kost eiwitten en vitaminen. Meer spieren in verhouding tot vet verbruikt meer energie in rust v/h lichaam. Het is dus goed om de spiermassa te vergroten voor standaard energieverbruiksverhoging. Het uitputten v/d spieren kost uiteraard wel energie, maar dit zit eigenlijk in de spieren opgeslagen. Maar goed dit zal wel verwijderd worden ?

  Voeg een reactie toe

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Risicovrij uitproberen

  Strakke buik bijbel (tip!)

  Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

  Risicovrij uitproberen

  Auteur

  Johan Schippers

  Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!