Hoe krijg je een sixpack? Een sixpack in vier stappen!

Het krijgen van een sixpack is vaak een grote strijd. Voor velen lijkt het onmogelijk om dit te bereiken. Het is als een fata morgana in de woestijn.

Iets wat men heel erg graag wil, maar wat eigenlijk altijd buiten het bereik zal blijven. En dat is natuurlijk iets wat het eigenlijk niet hoeft te zijn. Het is mogelijk om in een paar stappen een mooie sixpack te krijgen.De vraag hoe krijg je een sixpack zul je jezelf dan nooit meer stellen!

De vraag “hoe krijg je een sixpack?” hoef je je dan nooit meer te stellen. In een paar stappen kun je de vraag hoe krijg je een sixpack naast je neerleggen. Je kunt dan namelijk iedere dag actief ermee bezig zijn om een mooie sixpack te krijgen.

Een sixpack krijgen is vaak een echte opgave. Echter als je de juiste stappen onderneemt dan kun je dit ook realiseren. En het hoeft geen jaren en jaren te duren voordat je een sixpack zult krijgen. Vaak heb je teveel buikvet en zul je die sixpack nooit naar voren kunnen toveren. Het is dus belangrijk om naast je sixpack te trainen, deze ook te bevrijden van al het vet.

De vier stappen om een sixpack te krijgen en te laten zien!

Er zijn vier eenvoudige stappen om de vraag hoe krijg je een sixpack te beantwoorden. Het is goed om te ontdekken hoe je dit met gemak kunt doen. Laten we de vier stappen op een rij zetten.

Stap een is om op papier te zetten wat je wilt, kunt en moet gaan doen.

Stap twee is het maken van een goed trainingschema.

Stap drie is om een correct voedingsschema te maken.

Stap vier is doen wat je van gepland hebt.

Hierna kun je het succes incasseren en hoef je jezelf nooit meer af te vragen hoe krijg je een sixpack! En dat is natuurlijk wel van groot belang. Het is heerlijk om in de spiegel te kijken en om dan te zien hoe je een geweldige sixpack hebt. Je hoeft er dan alleen maar voor te zorgen dat die sixpack zichtbaar blijft. Echter als je eenmaal weet hoe je de vraag beantwoord hebt gekregen hoe krijg je een sixpack dan is de vraag hoe houd je een sixpack gemakkelijk te beantwoorden.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Stap 1: maak een plan en zet het op papier

Begin met het maken van een plan. Neem daarin op wat je kunt eten en wanneer je moet eten. Daarnaast is het ook belangrijk om een plan te maken wanneer je tijd hebt om te gaan trainen voor je sixpack.

Schrijf ook op welke delen van je sixpack je wanneer gaat trainen. Een sixpack bestaat uit de bovenkant, de zijkanten en de onderkant. Neem ook op in je pan wanneer je cardio gaat doen. Schrijf op wanneer je gaat lopen, joggen, zwemmen of bijvoorbeeld roeien.

Door een goed plan te maken is het mogelijk om je doel hoe krijg je een sixpack ook daadwerkelijk te verwezenlijken. En dat is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Stap 2: het maken van een goed trainingsschema

In stap een heb je opgeschreven wat je allemaal moet doen en wanneer. In deze stap gaan we dieper in op het trainingsschema welke jezult moeten volgen. Het is immers eerst belangrijk dat je weet wanneer je kunt trainen, zodat je aansluitend hierop een mooi trainingsschema kunt maken om je sixpack te realiseren. De vraag hoe krijg je een sixpack zal dan ook snel voor jou tot het verleden behoren. Je weet dan immers het antwoord.

Begin met het kiezen van drie dagen om je sixpack te trainen. Doe dit om de dag als het kan zodat de buikspieren maximaal kunnen herstellen tussen de trainingen door. Dus een actieve sportdag en een rustdag om en om is het beste.

Hiernaast is het goed om drie dagen in te plannen om cardio te doen (hardlopen, zwemmen, fietsen) om buikvet te verbranden. Weet dat zonder duurtraining je nooit een sixpack zult krijgen welke zichtbaar is. Het is dus belangrijk om dit niet over te slaan.

Stap 3: een goed eet- en voedingsschema maken

Naast een goed sportschema is het ook belangrijk om een goed voedingsschema te hebben. Eet je te vet, te vaak of onregelmatig dan maak je het jezelf natuurlijk moeilijk om die vraag (hoe krijg je een sixpack) te realiseren en te beantwoorden.

Start met het maken van een tijdschema wanneer je eet. Maak een schema waarbij je om de twee uur wat te eten neemt. Je voorkomt zo dat je een hongergevoel krijgt. Ook verbrand je meer vet, omdat je lichaam iedere twee uur weer wat krijgt om te verbranden.

Eet niet teveel! Als je teveel gaat eten dan wordt dit natuurlijk omgezet in vetten. Dus doe dit niet. Belangrijk is natuurlijk ook dat je volop gezond eten neemt en geen alcohol, snacks of junkfood. Schakel als je kunt een voedingsdeskundige in om een perfect voedingsschema te maken.

Stap 4: doen wat je moet doen!

Natuurlijk kun je plannen om de grote vraag hoe krijg je een sixpack te beantwoorden en te realiseren gaan maken. Er is niets mis mee om plannen te maken. Echter als je niet uitvoert wat je plant dan kun je beter niet beginnen.

Dus doe wat je plant en je zult binnen no-time een mooie sixpack in de spiegel zien!

Nog een paar bonustips om jezelf nooit meer af te vragen: Hoe krijg je een sixpack?

De beste hartslag voor het verbranden van vet ligt op zestig tot zeventig procent van wat je hartslag maximaal kan zijn. Dit is heel gemakkelijk te berekenen. Je haalt je leeftijd af van 220 en neemt daar dan zestig tot zeventig procent van.

Dus als je 30 bent dan is het 220 – 30 is 190. Hiervan neem je zestig tot zeventig procent. Dus je beste hartslag om vet te verbranden is dan 114 tot 133.

Focus je niet alleen op je buikspieren. Denk ook aan de andere spieren in je lichaam. Doe bijvoorbeeld ook aan bankdrukken, deadlifts en squats. Het is mooi om sixpacks te hebben. Het is echter nog mooier om een lichaam te hebben welke in balans is.

Hoe krijg je een sixpack? In dit artikel heb je kunnen ontdekken in welke vier eenvoudige stappen je een sixpack kunt krijgen. Houdt het vol tot je resultaat ziet in de spiegel en wees dan trots op jezelf hoe je het hebt behaald.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Reacties


 1. Bedankt voor dit stuk. Als je een sixpack wilt zul je inderdaad een flinke dosis discipline moeten hebben, maar je voornamelijk richting op grote compound oefeningen in de sportschool. Hiermee verbrand je veel mee calorieën, oneindig veel buikspieroefeningen gaan doen is een grote fout die veel mensen maken en die ik zelf ook heb gemaakt. Pas zodra je rond de 10% lichaamsvet komt worden je buikspieren zichtbaar, als je nog een heel hoog vetpercentage hebt kun je die tijd beter gebruiken om zwaar te squaten en deadliften. Het advies om meerdere kleine maaltijden per dag te eten is een beetje achterhaald. Ik sla mijn ontbijt nu over waardoor mijn lichaam in de ochtend maximaal vet verbrand. Op deze manier heb je later in de dag meer ruimte om te spelen met je calorien waardoor het 'dieten' veel gemakkelijk is vol te houden.

  Voeg een reactie toe

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Risicovrij uitproberen

  Strakke buik bijbel (tip!)

  Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

  Risicovrij uitproberen

  Auteur

  Johan Schippers

  Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!