Lekkere Smoothies Voor Een Gezonder Lijf

Gezonde smoothies zijn gemakkelijker te maken dan veel mensen denken. Zelf zie ik een smoothie als een gezonde snack. Een smoothie vult uitstekend en zorg ervoor dat je energieniveau op een hoger pijl terechtkomt. Smoothies kun je maken van 100% fruit of met een kleine toevoeging van vruchtensappen. De smoothie wordt meestal iets gemakkelijker drinkbaar als er een klein beetje vruchtensap aan toe wordt gevoegd. Ik raad dit dan ook aan.

Bevroren fruit en een blender

Om een smoothie te maken is het belangrijk de juiste spullen in huis te hebben. Gelukkig heb je voor het maken van een smoothie niet heel veel nodig. Belangrijk is een goede blender, fruit uit het vriesvak en eventueel wat vruchtensap.

Drink dagelijks 1 of 2 smoothies en je voelt je een stuk energieker en gezonder. Een smoothie is tevens een uitstekende vervanger voor de verkeerde avondsnack en vult de maag.

Natuurlijk kun je zelf bepalen welke smoothie je maakt, maar graag zet ik een aantal van mijn persoonlijke favorieten voor je op een rij;

  • Mango & framboos
  • Aardbei & banaan
  • Bosbessen & banaan

Vaak maak ik een vrij grote smoothie van 300 ml of meer. Laat de smoothie na het mixen even rusten, anders zal deze nog te koud zijn. Een fijn soort vruchtensap om te mixen met het bevroren fruit is dubbel drank.

Probeer zuinig te zijn in de dosering van dubbel drank, hier zit namelijk wel veel suiker in.

Tegenwoordig drink ik al voor een geruime tijd smoothies en het bevalt me uitstekend. Het is drinken en eten te gelijk, het is gezond en lekker. Ook heeft het me ervan weerhouden om nog langer te kiezen voor slechte snacks als chips en snoep. Op dit moment drink ik zelfs liever een frisse smoothie, je krijgt hier na verloop van tijd echt de voorkeur voor. De kosten van een smoothie liggen meestal tussen de 1 en 2 euro, het ligt eraan voor welke ingrediënten je kiest.

Om het buikvet te verliezen moet je ervoor zorgen de voeding op een gezonde manier aan te passen. Je kunt vandaag nog stoppen met slechte tussendoortjes en kiezen voor een gezonde smoothie, probeer hier je voordeel uit te halen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!