Oefeningen voor buikspieren, hoe je snel een strakke buik krijgt

Als iemand een mooie buik wil krijgen dan is het eerste waar je aan denkt toch wel het doen van oefeningen voor buikspieren. De buikspieren moeten op de juiste manier worden getraind om er weer geweldig uit te zien.

En het is natuurlijk voor veel mensen van groot belang om de buikspieren op de juiste manier te trainen. Het zorgt niet alleen voor een betere houding, het zorgt er ook voor dat je er geweldig uitziet.

Wat zijn buikspieren?

Buikspieren zijn spieren die in de buik streek zitten. Het zijn de spieren die de maag en ingewanden bij elkaar houdt. Ze zorgen er ook voor dat je rechtop kunt lopen. Je hebt verticale buikspieren die van links naar rechts lopen in groepen. En er zijn de bovenste buikspieren en ook de onderste buikspieren. Daarnaast zitten er aan de zijkant van de buik ook buikspieren.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Enkele oefeningen die je kunt voor je buikspieren

Graag geven wij je enkele tips voor oefeningen voor buikspieren. De eerste is het fietsen in de lucht. Ga op je rug liggen en fiets in de lucht alsof je op een fiets zou doen. Sommige mensen zijn er van overtuigd dat dit een van de beste manieren is om een geweldige buik te krijgen. Een andere oefening is de crunch. Hierbij ga je op de grond liggen en buig je je knieen. Houdt je handen aan de zijkant van je hoofd en kom dan met je schouders van de grond richting je knieen. Doe dit net zo lang tot je niet meer kunt. Een variant op de crunch is de zijwaartse crunch. Je ligt wederom op de rug en gaat dan met je linker elleboog naar de rechterknie en andersom.

Tal van oefeningen voor buikspieren

Je kunt vele verschillende soorten buikspieroefeningen doen. Hierboven hebben wij slechts drie van de vele verschillende buikspier oefeningen besproken. Zorg dat je er snel veel meer leert. Dit kun je doen door je aan te sluiten bij een sportclub of naar een sportschool te gaan. Daar kunnen ze je dan helpen bij het correct uitvoeren van de oefeningen en het doen van de juiste oefeningen. Het is goed om te ontdekken hoe ook jij op een gezonde manier veel buikspier oefeningen kunt doen.

Een mooie buik!

Naast het doen van buikspieroefeningen is het ook belangrijk om de juiste voedingssoorten te nemen. Een voedingsschema van een voedingsadviseur kan hierbij goed helpen. Zo is het goed om bijvoorbeeld meerdere keren per dag te eten. Beperk ook het aantal suikers dat je inneemt voor het sporten en eigenlijk voor je hele dieet. Vermijd de witte koolhydraten als witte pasta, wit brood en suikers in jam, paste en snoep. Doe je best om dit niet in te nemen. Neem daarvoor in de plaats volkoren brood, volkoren pasta (macaroni, spaghetti). Dit zorgt ervoor dat je je een stuk beter zult voelen. Ook is het verstandig om extra eiwitten te eten. Kies ervoor om bijvoorbeeld te snacken met een advocado in plaats van zoetigheid. Ook kun je ’s ochtends beginnen met een omelet. En dit zou het beste zijn zonder het dooier!

Je kunt het!

Volhouden is ook een sleutel om de vruchten van de oefeningen voor buikspieren te plukken. Veel mensen beginnen actief de eerste week en bouwen dan geleidelijk aan het aantal oefeningen voor de buikspieren af naar een keer per week en zelfs tot ze helemaal niets meer doen. Houd vol! Zorg dat je trots op jezelf mag zijn.

Direct starten!

Wil je direct resultaat, starten met het verliezen van buikvet en snel een mooi lichaam?

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!