Jouw Schuine Buikspieren Trainen Om een Goddelijke Buik Te krijgen

Vaak worden de schuine buikspieren vergeten om te trainen. Men schenkt volop aandacht aan de bovenste groep buikspieren, heel iets aan de onderste buikspieren en nog minder aan de schuine buikspieren. Om een mooie buik te krijgen is het belangrijk om alle spiergroepen van de buik te trainen. De schuine buikspieren trainen hoort hier duidelijk ook bij. Het is belangrijk om de juiste oefeningen te kiezen en om de oefeningen voor de schuine buikspieren ook op te nemen in je trainingsschema. Zo kun je ze immers niet vergeten. Ook kun je dan de voortgang bijhouden wat erg belangrijk is

Een dikke buik is niet mooi en niet gezond!

Natuurlijk wil je jouw schuine buikspieren trainen om er nog mooier uit te zien. Misschien wil je van een paar kilootjes af, je handvaten of je dikke buik! Het is goed om dan de schuine buikspieren te gaan trainen. Ook is het goed om te weten dat een dikke buik niet gezond is. Je krijgt veel sneller last van de organen in je buik. Ook hart- en vaatziekten behoren tot de risico’s net als suikerziekte. Het is niet gezond om een te dikke buik te hebben. Om je buik te gaan trainen en ook je schuine buikspieren trainen is dan een goede stap. Een goede stap om er sexyer uit te zien en ook om gezonder te gaan leven. Eigenlijk zijn het dus twee vliegen in een klap.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Snel je zwembandjes weg trainen

Door je schuine buikspieren te trainen kun je snel je zwembandje weg trainen. Je lichaam zal er weer lekker sexy uit komen te zien en het is mooi om te ontdekken wat er allemaal kan. Kijk welke oefeningen je kunt doen om een mooie gezonde en vooral sexy en strakke buik te krijgen.

Schuine buikspieren trainen met je benen in de lucht

Start deze schuine buikspier oefening door op de grond te gaan liggen en je benen omhoog te doen en jouw knieën in een hoek van negentig graden. Je voeten mogen dan weer naar beneden om op de grond te komen. Je onderrug moet je stevig tegen de grond aan drukken om dan met je boven rug om hoog te komen. Draai je lichaam wat naar links en laat je ellenboog (welke op de hoogt van je hoofd zit) van je rechterarm naar je linkerknie gaan. Doe deze oefeningen een paar keer achter elkaar en wissel hierbij de ellenboog en knie af met elkaar. Het is goed om als de ellenboog de knie aanraakt deze positie een paar seconden vast te houden. Hierna kun je het lichaam weer terug laten zakken. Door de spanning op de spieren werkt de oefening nog beter. De schuine buikspieren trainen op deze manier is een uitstekende manier. Adem in als je terug gaat en adem uit als je omhoog komt. Zo heb je een optimaal ritme en voldoende zuurstof om de inspanning te leveren.

Je schuine buikspieren trainen met een sterke oefening voor optimaal resultaat

Ga wederom lekker op je rug liggen en doe je knieën omhoog. Vorm met je knieën een hoek van negentig graden. Houdt deze hoek vast en breng je voeten terug naar de grond. Beide voeten komen aan de rechterkant van je lichaam te staan. Je lichaam is nu gekanteld naar rechts. Druk je knieën naar de grond en draai zo ver mogelijk door om comfortabel te liggen. Doe je handen links en rechts naast je hoofd en kom iets omhoog met je bovenlichaam. Als je omhoog bent gekomen is het belangrijk om deze positie een paar seconden vast te houden. Hierna kun je ontspannen en rustig weer naar de grond komen. Doe dit een tiental keer. Hierna is het tijd om weer te ontspannen en terug te komen op de grond en om te wisselen naar de andere kant. Je kunt simpelweg naar de andere kant rollen.

Het is goed om een drietal setjes per kant te doen van tien herhalingen.

Oefening drie om je schuine buikspieren te trainen.

Ga op de rug liggen en breng je knieën omhoog tot boven je heupen en doe dan je benen en voeten gekruist over elkaar. Het lijkt erop alsof je zit, maar dan liggend. Doe je armen en handen naast je lichaam en breng je knieën een stukje richting je linker ellenboog. Je voelt nu hoe je buikspieren zich aanspannen. Herhaal de oefening tien keer en wissel dan naar je rechter ellenboog.

Wat ook belangrijk is: een goede voeding!

Het is ook belangrijk om goed en gezond te eten. Het is belangrijk om snacks, vet eten, patat, pizza’s, chips en ander junkfood te mijden. Drink ook niet teveel frisdrank. Zorg voor een gezonde levensstijl qua eten. Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal kan.

Train je hele lichaam en ga niet alleen de schuine buikspieren trainen

Het is ook belangrijk om je hele lichaam te gaan trainen. Je hele lichaam moet vet verliezen om ervoor te zorgen dat je er geweldig en goed uit komt te zien. Het is heerlijk om volop te genieten van een ongekend lekker lijf! Toch? Kies er daarom voor om je lichaam in zijn geheel te trainen. Doe krachttraining voor je hele lichaam en doe ook aan cardio oefeningen.

Door krachttraining en cardio oefeningen te doen, zoals fietsen, joggen, zwemmen en roeien zal je volop vet verliezen. Je hele lijf zal er gezond en goed uitzien.

Wacht niet langer!

Het is belangrijk om direct te starten met trainen en gezond eten. Des te eerder en sneller zal je er geweldig uitzien en een heerlijk lijf krijgen.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Reacties


 1. Bedankt voor deze tips. Het is best fijn dat ik niet voor deze oefeningen naar de sportschool hoef en lekker thuis kan blijven.

  Voeg een reactie toe

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Risicovrij uitproberen

  Strakke buik bijbel (tip!)

  Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

  Risicovrij uitproberen

  Auteur

  Johan Schippers

  Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!