Six Pack Abs: Hoe ook Jij een Strak Lijf kunt Krijgen!

Voor velen is het een droom en een ultiem trainingsdoel om een mooie six pack te krijgen. In Nederland noemen we het ook wel een wasbordje. Het is het ultieme beeld van fitheid. Het is geweldig om te ontdekken hoe het ervoor zorgt, dat je een heerlijk en gezond lichaam hebt. Graag helpen we je in dit artikel om te ontdekken hoe ook jij een six pack abs kunt krijgen.

Het is heerlijk om iedere dag volop te gaan trainen en om uiteindelijk ook zo een mooie six pack te krijgen. Een sixpack abs is natuurlijk iets waar je niet alleen van moet dromen, maar wat je gewoon werkelijkheid moet maken. We weten, dat ook jij dat kunt. Laten we je snel helpen in dit artikelen om te ontdekken hoe we je kunnen helpen om een six pack abs te krijgen.

Trainen of meer om een six pack abs te krijgen?

Als je een six pack abs wilt krijgen dan is dat het ultieme teken van fitheid. Het zegt eigenlijk al meer dan voldoende lijkt ons. Het is geweldig om te zien welke verschillende opties er zijn. Kijk naar de mogelijkheden om een geweldig lichaam te krijgen.

En natuurlijk krijg je geen ultiem gezond lichaam door alleen maar buikspier oefeningen te doen. Het is belangrijk om naast volop trainingen voor je lichaam ook gezond te eten. De combinatie van de juiste oefeningen en de juiste voeding zorgen ervoor dat je uiteindelijk succes zult hebben. Laten we een paar geheimen van de juiste voeding voor je onthullen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

six pack abs krijgen en de geheimen van de juiste voeding

In de spieren worden suikers opgeslagen. Zo lang de spieren vol zitten met suikers zal je minder snel vet gaan verbranden. Het is daarom goed en slim om twee dagen van de maand geen enkele koolhydraat in te nemen. Mijdt alle koolhydraten, zoals aardappels, pizza, patat, snoep, frisdranken, alcohol, rijst en pasta. Neem in de plaats daarvan volop groene groentes, zoete aardappelen, noten (geen pinda’s) en avocado’s.

Het is goed om te ontdekken hoe ook jullie een heerlijk en gezond leven kunnen krijgen. Ontdek hoe je een mooi lichaam kunt krijgen door koolhydraten vrij te eten. Doe dit minimaal twee dagen per maand. Vele miljoenen jaren geleden at de oermens ook geen koolhydraten. En aangezien het miljoenen jaren duurt voordat ons lichaam zichzelf aanpast is het goed om te weten, dat we beter als de oermens kunnen eten.

Six pack abs en de geheimen van je hormoonhuishouding

Naast het gezonde en koolhydratenvrije dieet is het ook belangrijk om bij je voeding te letten op je hormoonhuishouding. Een gebrek aan groeihormonen en testosteron maken het ons namelijk moeilijk om af te vallen. Ook is het belangrijk om niet teveel cortisol hormoon in ons lichaam te hebben. Hiervoor kun je meer walnoten gaan eten. Ook is het goed om alcohol te mijden om meer testosteron in je lichaam te krijgen. Kies ook voor gezonde vetten uit de omega3 vetsoorten. Denk hierbij aan het eten van vette vissen.

Genieten, genieten, genieten!

Om een six pack abs te krijgen is het ook belangrijk om volop te genieten van het leven. Door lekker in je vel te zitten is het mogelijk om een mooi en gezond lichaam te krijgen. Je kunt ook veel meer stootjes hebben. Je kunt beter doorzetten en volhouden. Dus het is belangrijk om ook leuke dingen te doen. Beloon jezelf niet meer met lekker eten, maar met nieuwe kleren of met een uitje ergens naartoe. Het is volop genieten van een goede levensstijl. Jouw nieuwe levensstijl om een gezond en fit lichaam te krijgen en om je kwaliteit van leven te verhogen. Geweldig toch!

De eerste stap naar six pack abs!

De eerste stap om je lichaam te veranderen en geweldige six pack abs te krijgen is door je voedingspatroon aan te passen. Eet meer power foods, minder koolhydraten en let op je hormoonhuishouding. Hierdoor is het mogelijk om een goed en gezond lichaam te krijgen. Het is ook belangrijk om erop te letten hoe je een vast ritme van eten kunt krijgen. Hierdoor weet je lichaam wanneer er energie in je lichaam komt. Zeker in de ochtend is het belangrijk om het ontbijt niet over te slaan. Het ontbijt start namelijk je verbranding op en zorgt ervoor dat er energie en calorieën worden verbrand in je lichaam.

six pack abs en sporten!

Natuurlijk is het ook nodig om volop te gaan sporten om six pack abs te krijgen. Kijk naar alle mogelijkheden om een mooi en gezond lichaam te krijgen. En sla ook geen enkele spiergroep over. Eigenlijk is de som van alle spiergroepen uiteindelijk het resultaat van je six pack abs. Door namelijk je borstspieren, schouderspieren en ook je been spieren te trainen is het mogelijk om dag en nacht meer energie te verbruiken. Hierdoor verdwijnt het vet van je lichaam (ook je buikvet) en zal die six pack abs meer en beter zichtbaar worden. Het is werkelijk te gek om te zien wat er allemaal mogelijk is. Denk hier aan!

Welke buikspier oefeningen moet je doen voor een six pack abs?

Het belangrijkste om een mooie six pack abs te krijgen is om alle buikspier groepen te trainen. Train zowel de grote buikspieren aan de voorkant en bovenkant, maar ook de onderste buikspieren en de buikspieren aan de zijkant van je lichaam. Ontdek wat er allemaal mogelijk is om een heerlijke strakke en mooie buik te krijgen. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is om het lijf van je dromen te krijgen!

Het belangrijkste om een six pack abs te krijgen: Doorzetten!

Het belangrijkste om een six pack abs te krijgen is toch wel doorzetten. Door niet op te geven en door altijd door te blijven gaan is het mogelijk om een mooie six pack abs te krijgen. Natuurlijk kun je een keer een misser hebben of een dag of zelfs een week om geen oefeningen te doen of om je dieet te breken. Geef dan echter niet op en ontdek wat er allemaal mogelijk is om een geweldig lichaam te krijgen. Doorzetten is de sleutel tot succes. Het zijn geen wonderpillen of een specifieke oefening. Ontdek hoe ook jij een six pack abs kunt krijgen door door te zetten met wat je doet!

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!