Strakke Buik Voor Mannen En Vrouwen

De strakke buik is er voor mannen en vrouwen. Mannen willen vaak zichtbare buikspieren. Vrouwen zoeken naar een platte buik.

Er zijn veel gelijkenissen te vinden tussen het trainen van de buikspieren voor mannen en vrouwen. Naast de overeenkomsten zijn er ook een aantal verschillen. Binnen dit artikel deel ik ze graag met je.

De overeenkomsten

De buikspieren van mannen en vrouwen zijn van een zelfde structuur en opbouw. Onder het buikvet zien we dat de buikspieren zich op de zelfde manier en snelheid ontwikkelen.

De ongetrainde buikspieren zijn relatief gezien even groot als bij mannen en vrouwen. De kracht en elasticiteit zijn daarbij gelijk. Mannelijke en vrouwelijke buikspieren lijken dan ook in de meeste opzichten op elkaar.

Mannelijke en vrouwelijke buikspieren kennen echter ook veel verschillen. Ik ga graag in op de verschillen van de buikspieren onder het volgende kopje.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

De verschillen

Mannelijke en vrouwelijke buikspieren verschillen in een aantal opzichten van elkaar. Allereerst is er het optische verschil.

Mannelijke buikspieren zijn vaak veel meer aanwezig dan de buikspieren van een vrouw. Niet zonder reden. Spieren van de man ontwikkelen zich sneller en gemakkelijker en zullen daarom een stuk sneller zichtbaar zijn.

Vrouwen beschikken over een hoger vetpercentage. Een percentage van 20% is bij een vrouw heel normaal. Een man heeft een gezond vetpercentage bij 10% of lager.

Omdat vrouwen van nature over een hoger vetpercentage beschikken is er meer spiermassa nodig. Vrouwen beschikken tevens over minder ontwikkelde spieren. Bij een zelfde trainingsintensiteit zullen de buikspieren van een man dus veel gemakkelijker zichtbaar worden.

Gelukkig zijn de meeste vrouwen tevreden met een strakke buik en beschikken liever niet over zichtbare buikspieren. Mannen zijn minder snel tevreden en willen vaak zichtbare buikspieren.

Voor zichtbare buikspieren of een strakke buik is er veel trainingsarbeid nodig. Allereerst moeten de spieren ontwikkeld worden en zal het buikvet moeten verdwijnen om de buikspieren zichtbaar te maken.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!