De Swiss ball, de bal om je buik onder controle te krijgen!

De Swiss ball is een grote zware opblaasbare bal met een diameter van 40 tot 80 centimeter. De Swiss ball is ook bekend onder andere namen. Zo wordt de bal ook oefeningsbal, gym bal, pilates bal, sport bal, fitness bal, therapiebal, balansbal of yoga bal genoemd. Vele verschillende namen dus voor de Swiss bal. De bal helpt je om een fijn, veilige en ook effectieve oefening te doen. De oefeningen zijn effectief en zijn een stuk goedkoper in vergelijking met andere dure apparatuur om oefeningen te doen. Een echte Swiss ball heeft de url van swissball.com erop staan. Staat dit er niet op? Dan heb je niet te maken met een echte Swiss ball. De echte sportzaken verkopen ze wel.

 

Waar komt de Swiss ball vandaan?

In 1960 is de Swiss ball voor het eerst in gebruik genomen. De bal werd in het begin gebruikt bij het revalidatieproces van patiënten in Zwitserland. Later werd de bal bekend als de Swiss bal. In 1980 werd de bal geïntroduceerd in de Verenigde Staten. Hier werd de Swiss ball  voor meerdere doelen ingezet. Niet alleen de revalidatie patiënten maakten gebruik van de Swiss ball, maar ook andere mensen zagen het nut van deze bal in. Coaches, atletiek trainers en personal trainers zagen hoe effectief de bal is om het lichaam te versterken. Ze werden al snel erg bekend, hoe goed ze waren om op een zeer effectieve manier het lichaam te versterken.

 

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Waarom zou je moeten kiezen voor de Swiss ball?

De Swiss ball is een van de meest favoriete fitness hulpmiddelen van het moment. En dat is niet zomaar gebeurt! De Swiss ball zal je helpen om je buikspieren te versterken samen met je onderrug. Aangezien de bal instabiel is moet je jezelf steeds aanpassen en balanceren op de bal. Je moet ervoor zorgen, dat je meer flexibel wordt en je balans verbeterd. Je kunt met de bal ook veel gemakkelijker spieren trainen welke je normaal niet gemakkelijk kunt oefenen.

 

Hoe kun je jouw lichaam goed trainen?

Train de kern van je lichaam met de Swiss ball. Maak optimaal gebruik van de niet stabiele bal en ontdek de grote voordelen om je balans, coördinatie en je buikspieren en rug goed te trainen. De grote spiergroepen worden allemaal goed getraind met de oefeningen op de Swiss ball. De spiergroepen worden zo goed getraind met de bal. Iets wat je vaak niet kunt realiseren op andere apparaten of fitness toestellen. Naast het trainen van de grote spiergroepen welke je lichaam dragen is de Swiss ball ook uitstekend in te zetten om je spieren te strekken. Je kunt met het grootste gemak in vele verschillende posities rollen om je flexibiliteit te verbeteren. Waarvoor natuurlijk de meeste mensen gebruik maken van de Swiss bal is om gewicht te verliezen. Je kunt tal van oefeningen doen om meer spiermassa te krijgen waardoor je vanzelf meer gewicht zult verliezen. Doe ook op een veilige manier buikspieroefeningen samen met de bal. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Voor mensen die hun buikspieren willen trainen is de Swiss bal een uitstekend hulpmiddel. Naast de buikspieren worden dan vaak automatisch ook de rugspieren mee getraind.

 

Waar kun je de Swiss bal voor gebruiken?

De Swiss ball is in te zetten voor verschillende soorten oefeningen. Laten we er een paar opsommen om je een idee te geven:

  • Aerobics en Cardio
  • Revalidatie
  • Het versterken van je spieren
  • Om op te zitten in huis of op het kantoor
  • Training voor en na de bevalling
  • Stretchen en Yoga
  • Voor kinderen
  • Voor ouderen
  • Het versterken van je spieren
  • Het trainen van je buikspieren

Je ziet dat de Swiss bal een bal is welke je bij veel zaken kan helpen. Zorg voor de juiste oefeningen en start ermee! Dat is immers het belangrijkste. Zorg ervoor dat je iedere dag een kwartier tot een half uur gebruik maakt van de Swiss bal om heerlijk en goed te trainen.

De Swiss ball, de bal om je buik onder controle te krijgen!

 

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!