Hoe je met Weinig Moeite je buik kunt Vermageren

Het is goed om te ontdekken hoe ook jij een mooie platte buik kunt krijgen. Een van de manieren is om het vermageren buik te realiseren is door op de juiste manier te eten en meer te gaan sporten. Het is dan mogelijk om van je dikke buik af te komen. Je hoeft je niet meer te schamen tijdens een middagje strand of wanneer je op vakantie gaat. Ook in de sauna mag je trots zijn op je lichaam. Het is slim om het vermageren buik gewoon te gaan doen.

Een dikke buik is niet gezond

Het is niet goed om een te dikke buik te hebben. Een vermageren buik programma is dus een slimme zet. Het is belangrijk om een mooie buik te krijgen. Een te dikke buik zorgt voor een verhoogde kans op hart- en vaatziekten. Ook kun je sneller suikerziekte krijgen. Daarnaast zijn er nog tal van andere ziekten waar je sneller last van kunt krijgen. Kies er dus voor, voor het vermageren buik om een gezonder leven te leiden.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Mannen hebben meer aanleg voor een dikke buik en moeten dus meer vermageren buik!

Door de hormonen in het mannelijke lichaam hebben ze meer aanleg voor een dikkere buik dan vrouwen. Dit wil niet zeggen dat vrouwen geen dikke buik kunnen krijgen. Het vermageren buik gaat voor zowel de man als de vrouw trouwens hetzelfde. Hoe komt het eigenlijk, dat er zoveel mensen zijn met een dikke buik?

Het vet hoopt zich bij mannen en vrouwen op verschillende plekken op. Het licht aan je leeftijd, je geslacht en je hormonen en ook erfelijke factoren waar het vet zich ophoopt in je lichaam. Jonge vrouwen zien ophopingen van vet rondom de heupen en de onderbuik en ook de billen. Bij mannen en de oudere vrouwen gaat het vet meer rondom de borst zitten en de buik. Hier begint het vet zich dus als eerste op te stapelen.

Het ophopen van vet ontstaat doordat je teveel eet. Je eet meer dan je nodig hebt en het lichaam slaat het vet op in je lichaam. Er is geen schaarste meer aan voedsel in de Westerse wereld en het zorgt ervoor dat er meer gegeten wordt dan nodig. Ook de hormonen in je lichaam bepalen of je meer of minder vet gaat opslaan in je lichaam. Zeker als het gaat om buikvet.

Wat moet je niet eten als je vermageren buik wil?

Het is belangrijk om goed te eten. Laten we beginnen om je een aantal voedingsmiddelen te laten zien welke je moet mijden om vermageren buik. Vooral door de effecten welke deze voedingsmiddelen op je lichaam hebben en je hormonen zorgen ervoor dat je een dikkere buik krijgt.

Neem geen alcohol. Alcohol zorgt ervoor dat je testosteron productie verlaagt. Zowel mannen als vrouwen hebben testosteron hormonen nodig om vet af te breken. Als je veel alcohol drinkt wordt er dus minder buikvet afgebroken en krijg je een dikkere buik. Ook wordt er meer vet rondom de organen in je buik opgeslagen. En dat is slecht voor je gezondheid.

Eet geen snacks en fast food meer! Mijdt gefrituurd eten, koekjes, snoep, taarten en andere lekkernij. Deze voedingsmiddelen bevatten namelijk veel transvetten welke je lichaam aanmoedigen en stimuleren om meer vet op te slaan rondom je buik.

Matig en verminder sterk de inname van frisdranken. Frisdranken bevatten glucocorticoïden en beïnvloeden je hormoonhuishouding. Als er teveel cortisol in je bloed zit, dan bevordert dat het aanmaken en vormen van buikvet.

Eet minder vlees! Ook vlees eten kan ervoor zorgen dat je meer buikvet aanmaakt. Mijdt vlees dus in je dieet.

Wat moet je wel gaan eten om je vermageren buik?

Het is goed om te weten wat je niet moet eten. Het kan natuurlijk geen kwaad om te weten wat je wel mag eten. Het is goed om de volgende voedingsstoffen te eten om je vermageren buik te realiseren. Hormonen zijn belangrijk bij de vorming van buikvet. Het is dus belangrijk om je leven goed in te richten om de juiste balans aan hormonen in je lichaam te hebben. Laten we je adviseren hoe je jouw vermageren buik kunt starten.

Bosbessen zijn een uitstekend voedingsmiddel om je buikvet te verminderen. Als je geregeld bosbessen eet dan zal je zien dat het buikvet zal verminderen. Zelfs onderzoeken hebben dit bewezen en onderbouwen hoe bosbessen vermageren buik. Het innemen van catechines (welke in bosbessen zit) verlies je sneller buikvet. Ook groene thee en witte thee bezitten catechines net als cacao.

Eet meer walnoten! Door meer walnoten te eten krijg je meer omega-3 vetten in je lichaam. Walnoten helpen je om te vermageren buik. Dit komt hoofdzakelijk door het stresshormoon cortisol te onderdrukken. Hierdoor krijg je minder vet rond en op je buik.

Eet meer magere yoghurt. In yoghurt zit het aminozuur arginine welke helpt om vet te verbranden en om spieren op te bouwen.

Kies er ook voor om meer citrusvruchten te eten. Je krijgt meer vitamine C en helpt hiermee het stresshormoon cortisol te onderdrukken. Hierdoor krijg je minder vet rondom je buik.

Je vermageren buik door buikspieroefeningen!

Ook buikspieroefeningen en krachttraining helpt je bij het vermageren buik. Het is heerlijk om te ontdekken hoe je een mooie strakke buik kunt krijgen en volop kunt genieten van een heerlijk en goed lichaam. Door meer spieren op te bouwen zal je meer calorieën verbranden iedere dag van je leven. Ook helpt het je om er goed en sterk uit te zien. Daarnaast is het mogelijk om door je buikspieren te trainen ze sneller zichtbaar te maken. Het is ook goed om volop cardio oefeningen te doen. Je hoeft je niet uit te putten en kunt er gewoon voor kiezen om lekker op de fiets naar het werk te gaan of te wandelen in je lunchpauze.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!