Afslanken rond de Buik? 4 Tips voor een Sexy Buik

Veel mensen zeggen dat afslanken buik moeilijk is. Het is ongekend om te ontdekken, dat dit natuurlijk niet waar is. Het is goed om te ontdekken dat het afslanken buik niet onmogelijk is. Ontdek hoe ook jij een mooie sexy buik kunt krijgen en hoe het afslanken buik zeker niet onmogelijk hoeft te zijn. Voor je het weet is je lichaam helemaal klaar voor de zomer en pas je met je mooie lichaam in de zwembroek of bikini. Er zijn volop mogelijkheden om af te vallen en om een sexy buik te krijgen. Het is goed om de juiste manier te kiezen om af te slanken en om een mooie buik te krijgen. Laten we je vier tips geven om een mooie buik te krijgen.

Afslanken buik tip 1: Verander je eet-en ook je leefstijl

Door regelmatiger te gaan eten en een vast eetpatroon te hebben is het gemakkelijker om af te slanken. Het is verstandig om te beginnen met een goed ontbijt. Dit helpt om de vetverbranding op te starten na een goede nachtrust. Het is ook goed om tussen de maaltijden door een snack te nemen. Hierdoor is het mogelijk om de vetverbranding continu door te laten gaan. Natuurlijk alleen als je voor een gezonde snack kiest. Neem een handje noten, een avocado, een stuk fruit of een appel. Hierdoor is het mogelijk om je lichaam in optimale staat te houden. Honger jezelf niet uit! Het is belangrijk om jezelf niet uit te hongeren. Het zal eerder een averechts effect hebben om af te vallen. Afslanken buik is het beste mogelijk door de verbranding continu op gang te houden. Hierdoor is het namelijk mogelijk om te voorkomen dat je gaat snacken. Je hebt minder hongerbuien en kunt je eetpatroon versterken door regelmatig te eten. Wist je trouwens dat het ruim een kwartier duurt voordat de maag je hersenen een signaaltje geeft dat er voldoende is gegeten. Eet daarom niet te snel.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Tip 2: Eet voedsel om je buikvet te verbranden!

Je lichaam heeft geen opvulling nodig, maar gezonde voeding. Het is goed om te ontdekken en te weten dat een appel je lichaam meer kan voeden dan een pizza. En hoewel een appel kleiner is dan een pizza kan het je een voller gevoel geven. Een grote pizza kan je soms in een keer opeten zonder een vol gevoel te krijgen. Door gezond te eten kun je minder eten. Hierdoor is het mogelijk om af te slanken. En het afslanken buik is een heerlijk gevoel. Vooral eten en voeding waar veel koolhydraten in zitten maken je vaak dikker. Ook zorgen ze er minder goed voor dat je verzadigd raakt. Voeding met meer eiwitten zorgt ervoor dat je je sneller verzadigd voelt. Hierdoor heb je er ook minder van nodig. Denk hierbij aan groentes, noten, vis, mager vlees en kip . Het is goed om een receptenboek aan te schaffen waar je volop van kunt genieten. Recepten welke vol met eiwitten zitten en arm zijn aan koolhydraten.

Tip 3: Vermijd suikers als de pest

Om af te slanken en om gewicht te verliezen is het belangrijk om geen suikers meer te nemen. Als je suiker eet dan krijgt het lichaam een signaal dat er geen vet meer verbrand hoeft te worden, maar dat het juist vetten moet gaan opslaan. Een hoge suikerspiegel helpt dus niet om een slanke buik te krijgen. Ons lichaam is afgestemd op het suikerverbruik van vele jaren geleden. Denk hierbij aan honderden, zo niet duizenden jaren geleden. Het menselijk lichaam past zich namelijk heel langzaam aan. Waar we nu gemiddelde 65 kilo suiker per persoon per jaar innemen was dat toen nog geen 2 kilo. Het lichaam is er dus totaal niet aan gewend om suikers te krijgen.

Tip 4: Kies voor de juiste voeding!

Het is belangrijk om gezond te eten. Eet meer groentes en fruit dan je misschien gewend bent. Kies vooral voor groenten en minder voor fruit. In fruit zitten namelijk ook volop suikers. Hoewel het natuurlijke suikers zijn is het goed om niet te veel suikers binnen te krijgen, zoals we bij tip drie al besproken hebben. In fruit zitten volop vitamines. Het is daardoor mogelijk om je lichaam beter te ondersteunen om vetten te verbranden en om af te slanken. Het is heerlijk om hier van te genieten.

Doe wat meer voor het buik afslanken! Doe ook aan gezonde lichaamsbeweging

Naast alle tips rondom de voeding is het ook belangrijk om te weten, dat het belangrijk is om te kiezen voor de juiste lichaamsbeweging. Zorg ervoor dat je volop cardio oefeningen doet. Denk hierbij aan zwemmen, fietsen, roeien, tennissen, wandelen en joggen. Het is gezond om volop cardio oefeningen te doen om zo vet te verliezen. Ook helpt het om je vetverbranding op pijl te houden. Kijk naar de opties om thuis of in een sportschool iedere dag een uurtje cardio oefeningen te doen. Als je naar een sportschool gaat is het ook verstandig en slim om je spiermassa op te bouwen. Kijk naar wat er allemaal mogelijk is en hoe ook jij een mooi lichaam kunt krijgen. Als laatste in de rij is het ook belangrijk om je buikspieren te gaan trainen. Dit is echter niet het allerbelangrijkste. De cardio oefeningen en krachttraining zullen namelijk veel meer effect hebben om een buik afslanken. Kies hier dus eerst voor.

Het eindresultaat is het enige wat telt!

Als je gaat trainen en sporten en ook als je gezond gaat eten dan is het goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk naar de verschillende opties om een mooie strakke, sexy en slanke buik te krijgen. We weten zeker dat je zult slagen.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *