Snel Afvallen Rond de Buik? Een Droom of Snel Realiteit?

Als je een wat dikkere buik hebt dan wil je vaak graag snel afvallen rondom je buik. Veel mensen denken dat het bijna onmogelijk is om snel af te vallen rondom je buik. Vaak proberen ze het wel en zien ze kortstondig succes. Vaak vallen ze weer terug in hun oude gewoonten waarna ze de kilo’s rondom de buik er weer op zien vliegen.

En dat is natuurlijk wel zuur voor als je graag een slanke buik wilt hebben. Het is belangrijk dat je met de juiste motivatie en ook met de juiste kennis snel afvallen zult. Eigenlijk komt het in de basis neer op drie basisprincipes. En die principes om ” snel afvallen buik”  delen we graag met jou.

Hoe komt het dat je een te dikke buik hebt?

Voordat we de drie principes met je gaan delen bespreken we graag waarom je eigenlijk een te dikke buik hebt. Natuurlijk komt dit doordat je teveel lekkers eet en te weinig beweegt. Er zijn slechts een paar uitzondering te bedenken waarbij dit niet klopt.

We gaan er dus vanuit dat wanneer je een te dikke buik hebt je wat teveel van het leven hebt genoten en het nu tijd is om daar verandering in aan te brengen. Natuurlijk heb je periodes waarbij je minder beweging hebt en wat meer gaat eten.

Vooral in Nederland gebeurt dit natuurlijk in de koude en gure wintermaanden. Stevige winterkost en wat meer binnen zijn zorgt er al snel voor dat er extra kilootjes op je lichaam komen. Vaak gaan ze dan ook nog eens rondom je buik zitten!

En als de zomer dan weer aanbrengt of de warmere maanden dan willen we daar graag snel van verlost worden. Zoeken op het internet naar snel afvallen buik is dan wel verklaarbaar.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Drie manieren om “snel afvallen buik” invulling te geven

De drie principes om snel af te vallen rondom je buik delen we graag met je. Ze liggen erg voor de hand. Het gaat namelijk om verstandiger eten en slimmer bewegen. De drie principes  (om te helpen snel afvallen buik)  zijn :

  1. Snel afvallen door meer te bewegen met cardio! Vet verbranden ten top.
  2. Kies voor de juiste voeding en verlies die kilootjes rondom je buik
  3. Slim sporten met krachttraining, meer spieren voor minder vet!

Graag bespreken we de verschillende principes met je (voor snel afvallen buik). Laten we snel beginnen.

Manier #1: Snel afvallen met cardio: vet verbranden ten top!

Een van de beste manier om vet te verbranden is door volop te gaan sporten. Natuurlijk kun je kiezen voor tal van verschillende sporten. Het is belangrijk dat je kiest voor een sport welke past bij je lichaam en fitheid. Je kunt niet de marathon gaan lopen als je normaal niet eens wandelt. Begin stapje voor stapje met het verbranden van vet! Als jij je comfortabel voelt bij simpelweg een blokje om je huis te gaan lopen, dan moet je dat gaan doen. Start hiermee en bouw het keer op keer uit. Ga iedere keer wat verder lopen. En ga van wandelen over naar snelwandelen of zelfs joggen. Op die manier kun je steeds meer vet gaan verbranden.

Ook in de sportschool kun je naast oefeningen kiezen voor het vet verbranden met cardio. Kies ervoor om te gaan trainen op een hometrainer, loopband, roeimachine of crosstrainer. Er zijn volop mogelijkheden om een goede cardio training te doen.

Naast lopen is er dus nog veel meer! Je kunt ook kiezen voor fietsen of roeien. Het is niet belangrijk waar je voor kiest. Het is belangrijk dat je kiest voor de cardio oefeningen waarbij je hartslag omhoog gaat en je voelt dat je meer gaat zweten en de ademhaling wat moeilijker wordt. Bij iedereen zal dit op een ander punt en bij een andere intensiteit zijn. Zoek dit punt voor jezelf op! Op dit punt zul je namelijk het meeste vet verbranden.

En nee, dat hoeft geen vijftien kilometer per uur op de loopband te zijn of vijftig kilometer per uur op de hometrainer! Soms is het zelfs beter om hieronder te blijven! Het is namelijk beter om voor een lange tijd cardio te doen, dan om te pieken op een topsnelheid. Succes met de het eerste principe voor het  “snel afvallen buik”!

Manier #2: De juiste voeding om die kilootjes rondom de buik te verliezen

Snel afvallen buik! De eerste drie kernwoorden van de titel zijn het beste en gemakkelijkste te bereiken door te kiezen voor de juiste voeding. Kies ervoor om het eten te kiezen wat je helpt om gewicht te verliezen. Kies voor een dieet wat bij je past en wat je met veel gemak kunt volhouden.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een dieet met een verminderd aantal koolhydraten. Vele onderzoeken hebben aangetoond dat het verminderen van koolhydraten en het verhogen van het aantal eiwitten in ons dieet helpt om af te vallen. Een goed dieet is vaak essentieel om volop af te vallen. Je wilt toch niet dweilen met de kraan open?

Eet minder koolhydraten, meer groenten en gezonde eiwitten. Denk hierbij aan vis met volop omega 3 vetten en avocado’s. Eten waar je volop van geniet en welke goed zijn om meer spiermassa op te bouwen. Eiwitten helpen immers om meer spieren te krijgen. Meer spieren zorgen er immers ook voor, dat je meer calorieën zult verbranden. En dit helpt om je doet “snel afvallen buik” zal helpen te realiseren.

Manier #3: Slim sporten met krachttraining, meer spieren voor minder vet.

Natuurlijk wil je ook een lichaam welke lekker strak in haar vel zit. Het is daarom belangrijk en ook goed om te kiezen voor de juiste krachttraining. Natuurlijk wil je graag die buikspieren trainen voor een mooie sixpack. Het is echter goed en ook veel beter om je te richten op de grotere spiergroepen. Denk hierbij aan de beenspieren (vooral de bovenbeen spieren). Dit zijn de grootste spiergroepen welke zullen zorgen voor een maximale verbranding van het vet.

Meer spiermassa betekent, dat zelfs wanneer je slaapt je meer vet verbrand. En dat is natuurlijk iets wat je graag wilt. Je wilt zelfs wanneer je slaapt meer calorieën verbranden om zo uiteindelijk dat geweldige lichaam te krijgen. Het lichaam met een sixpack! Niet alleen “snel afvallen buik”, maar ook een mooie platte buik!

Waar wacht je nog op?

Begin nog vandaag met een goede sessie in de sportschool. Begin met volop cardio training en stap daarna over op de juiste krachttrainingen. Combineer dit met een goed voedingspatroon en het juiste dieet en je zult snel afvallen buik! Snel afvallen buik: de combinatie waar dit hele artikel om draait!

We wensen je veel succes om je doelen snel en goed te bereiken! Snel afvallen buik, drie woorden waar jij binnenkort ook van zult genieten.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *