Eet en Mijdt de ‘geheime’ Voedingsstoffen Om Je Buikvet Weg Te krijgen!

Een dikke buik is iets waar niet veel mensen van houden. Een dikke buik is nu eenmaal niet mooi. Niet in de winter en vooral ook niet in de zomer. In de zomer wil je er natuurlijk mooi en strak bij lopen. Je wilt er graag geweldig uitzien in je zomer kleren. Het is heerlijk om te ontdekken hoe ook jij van je dikke buik af kunt komen door het buikvet weg te laten smelten als sneeuw voor de zon. Het is werkelijk te gek om te ontdekken hoe ook jij het buikvet weg kunt laten gaan. Het is namelijk mogelijk om van je dikke buik af te komen. Het is goed om alle mogelijkheden te ontdekken en om dan actief te werken aan een dunnere buik . Het buikvet weg laten gaan is trouwens anders bij manen dan bij vrouwen.

Buikvet bij mannen is anders dan bij vrouwen?

Doordat mannen andere hormonen hebben dan vrouwen krijgen mannen sneller een dikkere buik. Hoewel mannen sneller een dikkere buik kunnen krijgen is het voor allebei vaak even moeilijk om de dikkere buik weg te laten gaan. Het buikvet weg laten gaan zal voor beide geslachten dus evenveel energie en moeite kosten. Waarom hebben echter zoveel mensen een dikke buik?

Het ophopen van vet wordt bepaald door je geslacht, je leeftijd, erfelijke factoren en ook door je hormonen. Zo zie je bij jongere vrouwen vooral vet rondom de heupen, de onderbuik en ook de billen. Bij mannen en ook oudere vrouwen komt het vaak te zitten rondom de buik (het buikvet) en rondom de borsten. Als je dus een paar kilootjes aankomt dan zal je het daar vaak als eerste zien verschijnen. Vooral rondom de buik is het niet mooi. Het is daarom ook niet vreemd dat zowel jonge vrouwen, als oude vrouwen en mannen het buikvet weg willen hebben.

 

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Hoe ontstaat al het buikvet?

Het buikvet weg krijgen gaat vaak moeizaam. Het buikvet is er gekomen doordat je meer energie hebt ingenomen dan je lichaam nodig had. Je lichaam slaat automatisch teveel energie op, door het om te zetten in vetten. Deze vetten worden dan in de mindere dagen weer verbrand. Vooral in de Westers wereld zien we een overvloed aan voeding, waardoor er veel dikke mensen zijn. Veel mensen eten dus simpelweg meer dan ze nodig hebben. Het vet gaat niet alleen naar je buik, maar ook naar de rest van je lichaam. Het is echter vaak het buikvet wat je graag kwijt wilt raken. Hormonen kunnen trouwens een rol spelen bij het vormen van buikvet. Hoewel het buikvet weg laten gaan niet zo gemakkelijk lijkt, is het gelukkig niet onmogelijk.

 

Je wilt het buikvet weg? Mijd dan deze voedingsstoffen

Vooral de volgende voedingsstoffen hebben een slechte werking op de hoeveelheid buikvet en vet in je lichaam. Het is dus beter om deze te mijden. Mijd Alcohol! Alcohol zorgt voor een vermindering van de testosteron productie. Mannen en vrouwen hebben dit hormoon in het lichaam wat helpt bij het afbreken van vet. Als je veel alcohol drinkt dan betekent dit dat er minder vet wordt afgebroken in je lichaam. Meer alcohol betekent dus minder buikvet weg. Want vooral als je veel alcohol drinkt zal er meer buikvet ontstaan!

Snacks en fast food moet je vermijden als je buikvet weg wilt hebben. Wil je minder buikvet? Dan moet je de snoeprepen, gefrituurd eten en ook koeken en taarten mijden. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan waaruit blijkt dat er veel transvet in het eten zit. Transvet zet aan tot vet vorming rond de buik! Minder snacks en fast food helpt je dus om het buikvet weg te krijgen.

Vermijd frisdranken! Als je het buikvet weg wilt hebben dan moet je frisdranken gaan mijden. In frisdrank zitten namelijk glucocorticoïden. Cortisol valt ook onder deze groep. Als er teveel cortisol in het bloed zit dan zet dit aan tot buikvet!

Teveel vlees is niet goed voor het verminderen van buikvet. Recente studies hebben aangetoond dat teveel vlees zorgt voor meer buikvet.

 

Wil je het buikvet weg hebben en een strakke buik krijgen?

Er zijn tal van ideeën over hoe je buikvet kwijt kunt raken. Zo is het natuurlijk algemeen bekend dat meer bewegen en minder eten helpt om af te vallen. Echter is het ook niet belangrijk wat je eet? En welke oefeningen je gaat doen om een mooie buik te krijgen? Je wilt er natuurlijk graag zo snel mogelijk weer sexy uitzien. Het belangrijkste is om de hormonen in balans te krijgen om het buikvet weg te krijgen. Je kunt natuurlijk beginnen door de bovenstaande voedingsstoffen uit je eigen dieet te schrappen. Je kunt het trouwens ook stapje voor stapje doen. Ook zijn er voedingsstoffen welke je kunnen helpen om het buikvet weg te krijgen. Laten we er een aantal bespreken.

 

Vet verbrandende voeding om je buikvet weg te krijgen!

Eet meer rood fruit en bosbessen. Uit een studie (van de Universiteit van Michigan) is gebleken dat bosbessen zorgen voor een afname van het buikvet. Er zitten catechines in bosbessen welke helpen om het buikvet weg te laten gaan. je vindt deze stoffen ook in goene thee en cacao.

Eet meer walnoten! Walnoten helpen om cortisol onder controle te houden. Ook zal je minder stressgevoelig zijn waardoor je minder eetbuien krijgt. Een lager gehalte aan chortisol in je bloed zorgt voor minder buikvet vorming rondom je buik.

Kies voor magere yoghurt! Het is slim om yoghurt te eten, omdat er het aminozuur arginine in zit. Dit aminozuur zorgt voor het verbranden van vet en het ontwikkelen van spiermassa.

Eet meer citrusvruchten! Citrusvruchten zijn rijk aan de vitamine C. Vitamine C helpt net als yoghurt in het onderdrukken en verlagen van het stresshormoon cortisol. Dit helpt om de vetvorming rondom de buik tegen te gaan. Buikvet weg dus!

 

De juiste voeding ondersteund met sporten!

Let vooral op wat je eet is onze boodschap! Eet gezond en eet slim! Daarnaast kun je natuurlijk cardio oefeningen doen om het buikvet weg te krijgen. Je hoeft niet alleen maar buikspieroefeningen te gaan doen. Vaak helpt dat niet om het buikvet weg te krijgen.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!