Johan Schipper – over mij

Hi, ik ben Johan Schipper.

In 2012 heb ik deze site opgericht met het doel om mensen te informeren over buikspieroefeningen.

Ik heb Sportwetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Leeds en in 2007 mijn diploma behaald. Ik geef sinds 2008 clinics aan sportclubs en verenigingen. Ik help amateur en (semi)professionele sporters bij het voorkomen van blessures. Goed ontwikkelde core- en buikspieren – die met elkaar in balans zijn – liggen aan de basis bij het voorkomen van blessures. Ik heb me hierin gespecialiseerd en heb hier inmiddels 13 jaar ervaring mee.

De kennis die ik in de praktijk heb opgedaan – over het trainen van de buikspieren – deel ik graag met anderen. Het Internet is daarvoor het ideale medium, het stelt me instaat om een groot en breed publiek te bereiken.

Het zal je niet verbazen dat ik graag sport. Ik ben een behoorlijk bezig baasje in mijn vrije tijd. Ik doe sinds 2004, ieder jaar, aan minimaal één triatlon mee. Een triatlon bestaat uit 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,195 km hardlopen. Hiervoor heb ik de halve wereld al afgereisd.

Naast zwemmen, hardlopen en wielrennen doe ik ook aan handboogschieten. Hierbij moet je je goed concentreren. Dit geeft mij ontspanning.

Missie

Ik wil graag dat graag dat de energie die je in je buikspieroefeningen stopt, ook zijn vruchten afwerpt. En je snel de platte buik van je dromen krijgt. En dat zonder blessures of investeringen in apparaten die toch niet doen wat ze beloven.

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Klantenservice

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!