Over ons

Johan Schipper begon in 2012 Buikspieren-Oefeningen.nl

Johan heeft beroepsmatig ervaring met krachttraining en conditionering en heeft hier veel passie voor.

Johan schrijft de artikelen voor deze site. Voor bepaalde artikelen schakelt Johan de hulp in van experts op bepaalde vakgebieden. Zo werken er bijvoorbeeld voedingsdeskundigen en diëtisten mee aan artikelen die ingaan op voeding en afvallen.

Wij vinden het belangrijk dat mensen hier accurate informatie vinden over krachttraining en afvallen. Wij stellen onze artikelen dan ook met de grootste zorg samen. Hierbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring en we maken gebruik van diversen – betrouwbare – externe bronnen.

Om je een idee te geven, wij maken o.a. gebruik van de internationaal als betrouwbaar erkende bronnen:

Onze doelstelling

Uit ervaring weten wij dat veel mensen vaak oneindig veel crunches en sit ups doen, zonder dat dit voor enig noemenswaardig resultaat zorgt, maar wel het risico op blessures vergroot. Wil je een sixpack en een mooi figuur dan komt daar veel meer bij kijken. Zo zijn rust en de juiste voeding minimaal net zo belangrijk als het doen van buikspieroefeningen.

Wij willen met buikspieren-oefeningen.nl dan ook iedereen voorzien van goede en betrouwbare informatie over buikspieroefeningen en het krijgen van een strakke buik en alles wat daarbij komt kijken.

Persoonlijk advies

Alle informatie die je op deze site vindt kan je naar eigen inzicht gebruiken voor het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Ik geef echter geen persoonlijke adviezen. Voor persoonlijk advies kan je beste lid worden van een goede sportschool of een personal trainer zoeken die je kan begeleiden.

Sponsoring

Ik vindt het belangrijk dat je op buikspieren-oefeningen.nl informatie kunt vinden die eerlijk en betrouwbaar is. Om deze reden nemen wij geen financiële vergoedingen aan van commerciële bedrijven voor het schrijven van onze artikelen. Omdat we hierdoor geen rekening hoeven te houden met de commerciële belangen van een sponsor hebben we de redactionele vrijheid om eerlijke en betrouwbare informatie te geven.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over deze site? Neem dan contact met ons op.

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Klantenservice

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!