15 Essentiële Tips om een Strakke & Platte Buik te Krijgen

Je kunt vaak geen krant of magazine openslaan om een advertentie te lezen waar in je een strakke buik binnen een week wordt beloofd! Of je krijgt gegarandeerd een sexy buik binnen twee weken. Misschien heb je een andere advertentie gelezen waarin je 5 kilo in een week kunt afvallen.

Ook op de televisie zien we vaak wonderbaarlijke resultaten binnen een kort tijdsbestek. We hebben niet onderzocht of het wel of niet kan. Het lijkt ons echter allemaal net een beetje teveel van het goede.

Het is vaak zo dat je snel veel gewicht (vocht en spieren) verliest bij deze diëten, maar uiteindelijk zwaarder wordt dan je was. Het jojo effect slaat namelijk toe, waardoor je uiteindelijk meer aankomt dan je hebt verloren. En dat is natuurlijk wel jammer en ook spijtig. Graag geven we je tien tips om toch een lekkere platte buik te krijgen. We beantwoorden graag de vraag: hoe krijg je een platte buik?

De meest gemaakte fouten om een platte buik te krijgen

Een platte buik is de wens van veel mensen. Er zijn veel mensen die bezig zijn met afvallen of trainen van de buik. Er zijn nog meer mensen die lezen over het afvallen en trainen van de buik. En er zijn nog veel meer mensen die een platte of strakke buik willen. Helaas is er maar een zeer kleine groep mensen met een strakke buik. Hoe komt dat toch?

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Fout 1: Nooit starten

Veel mensen dromen van een strakke buik. Er is een kleine groep die zijn dromen in werkelijkheid brengt. Wanneer je een gezond en strak lichaam wilt moet je hier zelf mee starten.

Niet starten betekent geen resultaat. Om te starten met het trainen van de buik is doorzettingsvermogen en pijn nodig. Ik daag je uit om vandaag te starten! Wanneer je in een positief gevoel zit is het gemakkelijk om te starten en kun je de platte buik gaan ontwikkelen.

Fout 2: Stoppen na twee weken

Bij mensen duurt het meestal een tijdje om ons bepaalde routines aan te leren. Het is bewezen dat het aanleren van een routine ongeveer twee weken duurt. Na twee weken zijn we gewend aan een bepaalde routine. Vanaf deze twee weken is de kans kleiner dat we met iets stoppen.

Om de training succesvol voort te zetten is het dus belangrijk om niet te stoppen na twee weken. Juist vanaf dit moment zul je moeten doorbijten. Na deze periode raken we namelijk gewend aan een routine en wordt het gemakkelijker om de strakke buik te blijven ontwikkelen.

Fout 3: Alleen de buikspieren trainen

De strakke buik zal uiteindelijk ontstaan door het trainen van de buik. Echter moet dit gezien worden als kers op de taart. Voor het trainen van de buikspieren is er een lange weg van het verliezen van vet rond de buik. Alleen als het buikvet is verloren worden de buikspieren namelijk zichtbaar en bezit je een strakke en platte buik.

Fout 4: Te hard starten

Het trainen van de buikspieren kan alleen rustig en gestaag. Een te harde start betekend pijn in de buik en slechte resultaten.

Gelukkig zijn er mensen die gemakkelijk van start kunnen en weinig moeilijkheden hebben met discipline. Er is echter een nadeel. Door te hard te starten kun je namelijk blessures krijgen of heeft de buik te weinig rust. Een schema kan je helpen om niet teveel te trainen en voldoende rust te nemen.

Fout 5: Doelloos fitnessen

Buikspieroefeningen kunnen gemakkelijk in de thuissituatie worden uitgevoerd. Doelloos fitnessen zorgt niet voor veel resultaten. Een fitness belemmerd zelfs veel mensen om grote resultaten neer te zetten. Ze voelen zich snel ongemakkelijk of krijgen niet het gevoel er echt voor te willen gaan.

De vraag: Hoe krijg je een platte buik? Kan naar mijn mening dan ook simpel beantwoord worden. Het gemakkelijkst is om jezelf een aantal doelen te stellen en hier een kant en klaar plan voor te ontwikkelen. Wanneer je weet wat je wilt bereiken en hoe je dit moet doen kun je direct van start.

Bekijk hier 5 aanvullende fouten die mensen maken bij het krijgen van een platte buik van Oscar:

Wat moet je dan wel doen om een platte buik te krijgen?

Een strakke buik in 1 week krijgen is iets wat veel mensen graag willen. Het zijn echter vaak de weken die eraan vooraf gaan, die bepalen of dit ook daadwerkelijk mogelijk is. Het zijn de weken die voor die ene week zitten om te bepalen of je een strakke buik in 1 week kunt krijgen.

Wil je direct resultaat, starten met het verliezen van buikvet en snel een mooi lichaam? Ik wil graag 15 essentiële tips met je delen:

Tip 1: Zorg ervoor dat je overal vet verliest en niet alleen bij je buik!

Het is goed om je niet alleen op de buikspieren te richten. De grootste spiergroepen in je lichaam zijn de rug en de benen. Door meer spiermassa bij de rugspieren en beenspieren te kweken is het mogelijk om een mooie strakke buik te krijgen. Een strakke buik waar je volop van kunt genieten. Ontdek de mogelijkheden om een mooie buik te krijgen.

Natuurlijk is het goed om je buikspieren te trainen. Het is echter slim om je niet alleen op de buikspieren te richten. Ontdek wat er allemaal mogelijk is. Alleen maar buikspier oefeningen doen zorgt er niet voor dat je ook vet verbrand. Doe daarom naast spieroefeningen ook cardio oefeningen. Om buikvet te verliezen moet je meer calorieën gaan verbranden. En dit kun je doen door meer je beenspieren, je billen en je rugspieren te gaan trainen. Deze spiergroepen zullen het snelste meer spiermassa krijgen. En meer spiermassa betekent dat je dag en nacht ook meer calorieën verbrandt. En dat is natuurlijk goed nieuws om uiteindelijk een platte buik te krijgen.

Eet gezond en je krijgt vanzelf een strakke buik. En dat is toch eigenlijk wat we allemaal graag willen. Of niet?

Tip 2: je hoeft niet naar de sportschool te gaan om je buikspieren te trainen

Het is belangrijk om naast volop buikvet te verliezen ook je buikspieren te trainen en te kweken. Hierdoor komt er een mooie buik onder je lichaam vandaag. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Je hoeft ook niet naar een sportschool te gaan om je buikspieren te trainen. Er zijn volop opties en mogelijkheden om een mooie en ook strakke buik te krijgen. Denk er bijvoorbeeld aan om iedere ochtend of avond een setje situps te doen.

Je hebt geen grote apparaten nodig om thuis je buikspieren te trainen. Het is wel belangrijk om de oefeningen op de juiste manier uit te voeren. Hierdoor zal je een mooie strakke buik krijgen en niet de verkeerde spieren in je lichaam gaan trainen. Het helpt je dus om een mooi en goddelijk lichaam te krijgen. Kies er ook voor om iedere ochtend een paar buikspieroefeningen te gaan doen.

Tip 3: Train alle buikspieren

Vaak worden alleen de platte buikspieren en de bovenste buikspieren getraind in je lichaam. Het is niet mooi om te ontdekken, dat er nog veel meer soorten buikspieren zijn.

Het is daarom belangrijk om ook oefeningen te doen voor je onderste buikspieren en de buikspieren aan de zijkant van je buik. Train ze allemaal om een geweldige buik te krijgen waar je volop van kunt genieten. Doe ook een reverse crunch, een twisting crunch, een bicycle crunch en andere buikspier oefeningen.

Doe het in je eigen tempo en forceer niets.

Tip 4: Combineer cardio met krachttraining

Met cardio kan je best calorieën verbranden maar als je meer calorieën wilt verbranden zal je ook aan krachttraining moeten doen. Veel vrouwen willen dat niet, want die denken dat ze dan gespierd worden en dat vinden ze lelijk.

In werkelijkheid worden vrouwen niet gespierd van krachttraining, behalve als ze het extreem doen. Om gespierd te worden als vrouw zijnde moet je extreem hard trainen en extreem goed op je voeding letten.

Als je daarentegen twee keer per week een half uur aan krachttraining doet als vrouw zijnde krijg je een strak lichaam, met een strakke huid. En uiteraard is dit perfect om een strakke buik te krijgen!

Buikvet wegtrainen

Tip 5: hoe krijg je een platte buik: afvallen zonder dieet

Een extreem dieet waarbij je bijna niets eet is niet goed of gemakkelijk vol te houden. Het is beter om bewuster te gaan eten. Eet minder suikers, minder koolhydraten en ook minder ongezonde vetten. Een extreem dieet heeft trouwens vaak een tegenovergesteld effect.

Het zal ervoor zorgen dat je gaat jojoën en meer kilo’s aankomt uiteindelijk dan welke je hebt verloren. Door op tijd te beginnen met een verstandig dieet is het mogelijk om op een verstandige en goede manier al je overtollige kilootjes te verliezen waardoor vanzelf een mooie buik naar voren komt.

Het is dus belangrijk om je eetpatroon en je eetgedrag aan te passen als je een platte buik wilt hebben. En we hebben het hier over aanpassen! Je hoeft namelijk geen crash dieet te gaan volgen om een platte buik te krijgen. Vaak leidt dit uiteindelijk tot een tegenovergesteld resultaat. En dat is natuurlijk niet goed. Eet niet teveel en eet verstandig is het motto!

Tip 6: hoe krijg je een platte buik: gezonde snacks

Er zijn volop snacks waar je voor kunt kiezen om een mooie buik te krijgen en toch te kunnen snacken. Vermijdt borrelnootjes, chips, koekjes etc. Een klein beetje van dit zal ervoor zorgen dat je een half uur tot een uur moet gaan sporten. Vermijdt dit dus! Kies voor een appel of een stuk fruit om je snack driften te verzadigen.

Ook kun je voor een hartige snack als een stukje worst kiezen. Ook een paar amandelnoten helpen je om je snackdriften te verzadigen. Gezond snacken zorgt ervoor dat je ook meer vruchten plukt van alle uren sporten.

Tip 7: stimuleer de vetverbranding

Het klinkt natuurlijk als muziek in de oren voor iemand die graag wat kilootjes wil verliezen. Niets doen en toch vet verbranden. Het is mogelijk! Eerlijk waar! Door namelijk je stofwisseling te verhogen is het mogelijk om ook op de bank vet te verbranden terwijl je televisie kijkt of een boek leest.

Ook door meer spiermassa te kweken zal je meer vetten verbranden terwijl je niets doet. Het is heerlijk om de vruchten van al het trainen te plukken als je niets doet.

Tip 8: hoe krijg je een platte buik? Je houding!

Denk eraan dat je door je houding meer en minder accent op je buik kunt leggen. Als je voorovergebogen zit of staat dan zal die buik alleen maar veel dikker zijn. Het is daarom belangrijk om rechtop te staan en de buik met je houding te camoufleren. Door een andere houding aan te nemen kan je jouw buik gaan camoufleren. Hetzelfde geldt voor wat je aan kleren draagt.

Door je schouders verder naar achteren te drukken en ruggengraat recht te houden is het mogelijk om je buik weg te toveren. Ook kunnen de juiste kleren ervoor zorgen dat niemand je dikke buik ziet.

Tip 9: beheers jezelf!

Het is belangrijk om voldoende oefeningen te doen en ook om gezond te gaan eten. Het is echter belangrijk om het niet te overdrijven. Vaak zal je op een specifiek punt niets meer of minder gaan afvallen. Het is daarom slim om rustig te beginnen en alles op te bouwen. Je hoeft geen nieuw wereldrecord te gaan vestigen als je gaat hardlopen of fietsen. Als je een te hoge hartslag hebt dan verbrand het lichaam geen vetten. Buikvet verdwijnt met een lage hartslag. Een wandeling van een half uur is al voldoende.

Hierdoor zal je volop gaan genieten van een mooie platte en sexy buik zonder ook maar op enig moment aan stoppen te denken. Droom niet van een snel resultaat, maar van een blijvend resultaat.

Tip 10: Richt je niet op fabeltjes

Blijf realistisch en laat je niet verlijden door de commercials en advertenties welke je wonderen beloven in een korte tijd. Het is belangrijk om je op de lange termijn te richten waardoor je voor altijd een platte buik krijgt en niet voor even.

Tip 11: je hoeft geen fotomodel te zijn

Wees realistisch en wees tevreden met je lichaam. Ontdek hoe je lichaam er geweldig uitziet en ook hoe heerlijk je je voelt over je lichaam.

Je bent geen fotomodel en het is dus goed om niet te overdrijven. Soms is genoeg genoeg. Ken je grenzen en weet waar je voor gaat.

Tip 12: minder maaltijden per dag

Misschien eet je nu drie keer per dag. Het is echter beter om soms een maaltijd over te slaan. Volgens tientallen nieuwe studies heeft dit vele gezondheidsvoordelen en ga je meer vet verbranden. Als je lichaam namelijk geen glucose binnenkrijgt (dat je uit koolhydraten haalt) gaat je lichaam vetten verbranden.

Tip 13: voldoende eiwitten

Zorg dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. Vul eventueel je dieet aan met eiwitshakes. Je krijgt er trouwens ook een mooie huid van!

Tip 14: te weinig slaap

Als je niet voldoende rust neemt dan gun je je lichaam te weinig kansen om te herstellen. Spieren hebben na een zware inspanning zo’n twee dagen rust nodig. Neem deze ook!

Kies ervoor om de geheimen toe te passen en een platte buik in 1 week behoort ook tot de mogelijkheden.

Tip 15: Neem de tijd

Aansluitend op tip 9 hoe je een platte buik krijgt, is het belangrijk om je niet op te laten jagen. Als je iedere week 500 gram tot 1000 gram verliest dan zal je uiteindelijk een mooie platte buik krijgen. Door je leefpatroon te veranderen zal het niet als een straf voelen en wordt het een onderdeel van je dagelijkse routine. Uiteindelijk zal je dan ook een mooie, sexy en platte buik krijgen. En dat is natuurlijk waar het om gaat!

Hier vind je een samenvatting van alle 15 tips in een infographic:

strakke platte buik infographic

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Reacties


 1. Hi! Over 2 weken ga ik op vakantie, heb er super veel zin in. maar 1 ding zit me tegen, ik ben ontevreden over mijn lichaam (Vooral benen&Buik.) Op het internet al een paar dingen opgezocht hoe ik snel kon afvallen, todat ik op deze site kwam. Mijn vraag is, of dit nou wel binnen 2 weken werkt of dat je er langer over moet doen?. Dankjewel alvast! -E.

  • Hoii. Ik ben 14 en schaam me voor mn dikke buik. Het is ook al bijna zomer en ik wil er goed uit zien. Wat kan ik nou het beste doen waardoor je snel resultaat ziet?

    • Hi. Ik zit in de 2e klas. Ik ben niet dik bij mn benen en armen maar bij mn buik best wel en daar wil ik heel graag vanaf zeker omdat het bijna zomer is. Ik weet alleen niet ik het beste kan doen. Ik zou graag wat tips willen. Alvast bedankt

     • Hee, ik ben bijna 15 en mijn boven benen zijn echt dik, net als mijn buik. Ik zit nu 2 maanden niet meer op een sport maar ik train wel. Maar ik kom alleen maar aan en het lijkt alsof mijn buik steeds dikker word heeft iemand tips?? Groetjes m.

      • Ik doe elke dag oefeningen op een gymbal. Door een rugblesure kan ik deze niet gewoon op de grond doen. Ik doen nu 25 sit ups, dan druk ik me 20 keer op op de bal en dan probeer ik 10 keer de bal op te tillen met rechte benen terwijl op de grond lig, deze is vrij zwaar ook omdat ik een vrij groot litteken op mijn buik heb. Ik heb wel het idee dat mijn buik zelf platter word alleen de zijkant (de luvhandels zeg maar) willen nog niet echt mee. Ik hoef geen 6pack maar een beetje strakker mag wel. Heb je daar tips voor. Liefts met de bal omdat dit mijn rug wat meer ontlast. Mijn eetpatroon is overigens al vrij strak want ik ben diabeet. Groetjes, Mikki

       • Wanneer heb je nou eigenlijk een dikke buik? En bijvoorbeeld buikspieren hebben onder het buikvet, wanneer weet je of dat het geval is?

        • Ik heb dunne onderbenen maar wel redelijk dikke bovenbenen...dat komt omdat ze nogal gespierd zijn want ik doe namelijk veel sporten en ook verschillende... als ik mijn buik opspan zie je een klein beetje een six-pack en als ik het niet opspan zie je niets maar zeker niet dik! Ik zou graag willen werken aan mijn bovenbenen (eigenlijk aan mijn figuur dus) weet jij hoe ik dit het best aanpak?

         • Ik wil graag in 3 a 4 weken 2 kilo kwijt maar niet dat mijn eet patroon heel erg verandert wel dat ik gezond ga eten maar wel dat ik met het avond eten mee eet want ik mag van mijn ouders afvallen maar niet dat ik heel weinig ga eten. Hoe kan ik dit het beste doen en wat zijn de juiste oefeningen? Ben trouwens 16.

          • Hey, ik wil graag een klein sixpackje. Ik eet sins 1 februari 2015 al anders (kep sins die tijd geen chips, koek, snoep en die troep meer gegeten, alleen chocolade boven de 85% en soms zelf gemaakte koek zonder suiker, ook geen frisdrank enzo. Ik heb zelfs geen hagelslag en die troep meer op me brood gedaan, alleen pindakaas, kaas, geitenkaas en vleeswaren) Ik ben toen in 1 tot anderhalve maand 5,5 kilo kwijtgeraakt maar dat zit er op de dag van vandaag weer aan. Ik doe wel veel cario training (sport 6x in de week, 3x cario en 3x kracht. Met cario doe ik wel op niveau's dus dan zet ik heb 2 min op niveau 5, en dan 2 min op niveau 9 of 10 enzovoort) Ik doe ook veel buikspieren, me buik ziet er zeg maar afgetraind uit (ik bedoel met die twee lijntjes aan de zijkant) alleen dat onderste stuk bij me navel (eigenlijk dat middenstuk) zit nog te veel vet, hoe zou ik dat weg kunnen krijgen, ik word er best depri van. Wat kan ik eigenlijk het best eten op een dag, en kwa beweging, want naast sporten zit ik best veel. Ik ben namelijk 17 jaar oud, ben 173 lang, weeg 56 kilo. De laatste keer dat ik me in me sportschool had gewogen was me vetmassa verhoogt ik had toen 11,1 KG (20,3%) aan vetmassa, en me spiermassa was 41,2 KG. En owwwja weet je trouwens hoeveel een meisje vet een meisje moet hebben om een sixpackje te kunnen zien? Op de sportschool helpen ze me namelijk niet.

           • Ik heb geen last van overtollig (buik) vet, ik ben 1.58 en weeg 50 kg. Door mijn zwangerschappen heb ik echter wel een diastase van mijn rechte buikspieren. Mijn vraag is of ze dan überhaupt nog wel te trainen zijn of gaat dit simpelweg geen resultaat geven?

            • Hooi, ik vroeg me af hoe vaak ik mn buikspieren moet trainen om snel een strakke buik te krijgen? Ik heb overal gezocht op internet maar overal zeggen ze wat anders... Kunnen jullie me helpen? Groetjes Eva

             • Hoi! Ik ben 15 jaar en ben zeer dun van mezelf. Geen grammetje vet aan mn lichaam. Alleen heb ik een bolle buik. Helpen buikspier oefeningen daar ook tegen? Of is het alleen voor het vet verbranden. Groetjes

              • SLA NOOIT EEN MAAKTIJD OVER !!! Las juist meer eetmomenten per dag in om je verbranding op gang te houden. Zo slaat je lichaam niet de twee maaltijden op als vet, eet je lichaam doet als het honger heeft. Hele slechte tip om een maaltijd minder te nemen

               • Hoi! Ik wil even zeggen dat ik je site heel goed vindt. Er staan echt superveel nuttige tips op en geen onzin zoals op veel andere sites! Maar ik heb ook een probleem. Ik vind het namelijk super moeilijk om mezelf te beheersen en gezond te blijven eten. Zo snel neem ik dan toch een beetje chocola, en dat wordt altijd minstens een halve reep. Of ik ben op een verjaardag en ga toch weer aan de taart en de chips en al dat werk. Het is ook zo moeilijk je in te houden als er zo veel lekkere dingen in je omgeving zijn! Ik vroeg me dus af hoe ik me beter kan beheersen. Ik probeer al zo min mogelijk snoep in huis te houden, maar ja, soms doe je boodschappen als je honger hebt en dat gaat mis natuurlijk.... Ik wil zo graag van mn buikje af maar het lukt me gewoon niet! Groetjes van Vera

                • Dit is echt een super artikel! Heel eerlijk, met goede praktische tips en zonder verkooppraatjes. Ontzettend bedankt!

                 • Idd, wat je zegt johan, je hoeft geen supermodel te zijn!! Die zijn zo ongezond dun das echt niet oke meer. Je moet ook een beetje leren tevreden te zijn met wat je kunt

                  • Dag Johan, Ik heb een beetje een ander probleem dan de rest denk ik. Ik eet namelijk helemaal niet zo ongezond. Ik snack nauwelijks en ontbijt goed en eet veel fruit. Maar bij het avondeten gaat het altijd mis. Ik heb dan zo'n honger dat ik maar blijf eten en eten! Ik schep soms wel drie keer op! Mijn ouders lachen me altijd een beetje uit maar ik denk serieus dat ik erdoor aan het aankomen ben. Ik maak me echt zorgen. Want ik heb echt honger als ik maar 1 bord avondeten neem. Alleen wil ik ook niet dikker worden wat ik nu aan het worden ben. Ik doe ook aan ballet dus dat ziet er echt niet uit en ballet gaat nog moeilijker ook. Heb je misschien tips zodat ik niet zoveel meer eet bij het avondeten?? Groetjes van Jacky

                   • ziet er goed uit! kan niet wachten om eindelijk eens vol zelfvertrouwen in mijn bikini rond te lopen (of een lingerie setje ;))

                    • Dag Johan, Graag wil ik op mijn buik afvallen. Helaas vallen mijn borsten en billen af en de buik niet tot weinig. Hoe kan ik dit proces versnellen? Groet, Chris

                     • Ik had een tijd lang een beetje een te zwaar figuur, maar vooral omdat ik te weinig bewoog en niet genoeg verbrandde wat ik binnenkrijg. Ben nu al bijna twee jaar aan het hardlopen en heb nu gewoon een platte buik. Hij is niet megastrak als in dat ik hele getrainde buikspieren heb, maar ik heb geen overtollig vet meer of zo. Hardlopen zou ik dus ook zeker aanraden voor een platte buik!

                      • Al 6 maand bezig met sporten: cardio en kracht afgewisseld, voedingsbegeleiding,... 5 kilo afgevallen. Een max van 1700 KCAL zorgt ervoor dat ik afval, ook met de beperking van koolhydraten. Ik bestelde het boek van Oscar met veel verwachtingen maar ik ben diep teleurgesteld. Gerechten die ik echt niet gemakkelijk kan klaarmaken (je moet toch zeker 1 uur in de keuken staan, veel geld aan verschillende voedingsstoffen geven, elke dag zou je naar de winkel moeten,... + 'smorgens heb ik echt geen tijd om zo'n uitgebreide maaltijden te maken) De tips zijn net dezelfde dan deze die hierboven staan, meerwaarde niets. En de sportoefeningen zijn de basic oefeningen die je overal op internet kunt vinden ( zonder prenten, enkel omschrijvingen) + alle maaltijden zitten rond de 800 kcal, algemeen niet aangepast van persoon tot persoon, ik zou dagelijks aan 2300 kcal zitten? ik at dit toen ik 65kg woog! Hoe kan dat werken? Boek gekocht, en het ligt daar 47 euro vuilbak in, had graag mijn geld terug, ik kan wel op de eenvoudigere manier dan verder werken. Met een 9- 7 job kan ik geen uren in de keuken staan, nog eens 300 euro extra geven aan speciale voeding + veel te veel calorieën binnen te krijgen. Mijn trainer staat strak en hij eet idd 2300 kcal, maar ik, een meisje van 1 m 59, das te veel!

                       Voeg een reactie toe

                       Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

                       Risicovrij uitproberen

                       Strakke buik bijbel (tip!)

                       Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

                       Risicovrij uitproberen

                       Auteur

                       Johan Schippers

                       Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!