Sporttape Ter Blessurepreventie

Nederlanders zijn sportief. Maar het uitoefenen van een sportactiviteit brengt ook risico´s met zich mee. Iedereen kent de horrorbeelden wel van filmpjes. Sporters die op akelige wijze hun knie verdraaien of door de enkel gaan.

Risicosporten als voetbal, volleybal of handbal zorgen voor ongeveer 880.000 blessuregevallen per jaar. Dit aantal dient sterk gereduceerd te worden. Een van de mogelijkheden om het risico te minimaliseren is de kwetsbare gewrichten preventief te tapen.

Kwalitatief goede sporttape

Door het gebruiken van een kwalitatief goede sporttape is het mogelijk om het gewricht te ondersteunen en een stabiel gevoel te geven. Er zijn veel verschillende sporttapes op de markt en veel van deze sporttapes kunnen huidirritaties opleveren. Het is dus van essentieel belang dat je weet welke sporttape je gaat gebruiken voordat je het gewricht gaat intapen. Tevens is het raadzaam van te voren te bepalen of er op de huid getapet wordt of dat je er gebruik gemaakt wordt van cohäfix  als onderlaag.

Indien er op de huid getapet wordt is het aan te bevelen gebruik te maken van Leukotape Classic. Leukotape Classic is kwalitatief gezien de beste sporttape op de markt. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van cohäfix is het mogelijk om te kiezen voor een goedkoper alternatief, zoals MSP Sporttape.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Enkelbrace ondersteunt enkelgewricht

Tijdens de eerste herstelfase na een enkelblessure is het aan te bevelen om preventief te tapen, omdat dit het enkelgewricht meer stabiliteit geeft. Na ongeveer twee weken kan het preventief tapen vervangen worden door een enkelbrace. Een kwalitatief goede enkelbrace biedt meer draagcomfort en zorgt tevens voor de nodige ondersteuning van het enkelgewricht.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!