Waar Kan Ik de Smoothie Afslankbijbel kopen?

Het maken van smoothies is ontzettend in. Iedereen is thuis lekker aan het experimenteren met de blender en allerlei soorten fruit, wat natuurlijk erg leuk is. Maar welke smoothies helpen nou echt om af te vallen? Dat kun je vinden in de Smoothie Afslankbijbel. Dit boek staat vol heerlijke – en gezonde – smoothierecepten. Maar waar kun je dit boek kopen?

Wat is de Smoothie Afslankbijbel?

In de Smoothie Afslankbijbel vind je de snelste en gezondste smoothies om er beter uit te zien en je ook zo te voelen. Bij smoothies denk je misschien aan die drankjes met veel yoghurt of ijs, en een beetje fruit. Niet bij de Smoothie Afslankbijbel!

Dit boek geeft je meer dan 100 recepten voor gezonde (groene) smoothies, waarmee je goed af kunt vallen. Eet zo’n smoothie voor ontbijt en/of lunch, en je hebt gelijk je dagelijkse portie groente en fruit binnen. Bovendien zit je lang vol van zo’n smoothie!

Naast recepten legt de auteur, Oscar Helm, precies uit wat je moet doen om af te vallen met smoothies. Het is dus meer dan enkel recepten; in de Smoothie Afslankbijbel staat ook theorie over afvallen met smoothies. Het boek is goed onderbouwd.

Waar kun je de Smoothie Afslankbijbel kopen?

Ondanks dat vele andere boeken die gaan over smoothies en gezonde voeding overal verkrijgbaar zijn, kun je de Smoothie Afslankbijbel alleen kopen via de officiële website. Dit komt doordat de auteur de controle wil houden over de uitgave van het boek, zonder dat er een uitgever tussen komt.

Daarnaast vind je op de website vele reviews van mensen die het boek al eerder hebben gekocht. De digitale versie van het boek is iets goedkoper dan de fysieke versie van het boek en beide kunnen besteld worden via de website. Daarnaast krijg je tijdelijk een aantal gratis bonussen bij aanschaf van de Smoothie Afslankbijbel. Doen dus! Koop de Smoothie Afslankbijbel hier: https://smoothieafslankbijbel.nl/

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!