Kettlebell row met twee armen

Dit is een goede oefening voor de gevorderde beginner. Het helpt je armen, rug en schouders te versterken. Het is een stevige oefening!

Stap 1

Om te beginnen heb je twee kettlebells nodig. Twee kettlebells, twee keer zo effectief en twee keer zoveel plezier! Toch? Plaats de kettlebells voor je op de grond.

Stap 2

Nu buig je de knieën lichtjes en dan pak je beide kettlebells vast. Je staat gebogen voorover. Pak de kettlebells op en trek ze naar je buik toe. Houd je ellebogen dicht tegen je lichaam aan. Kom nu omhoog en houd je rug recht.

Stap 3

Laat de gewichten weer zakken tot ze net niet op de grond zijn. Deze oefening dien je met vijftien herhalingen ongeveer drie keer te doen. Ben je een beginner? Dan kun je wat minder herhalingen en setjes doen van deze oefening. Het is een heerlijke oefening! Je zult je een kampioen voelen als je ze hebt gedaan. Je kunt het!

Veel succes met de kettlebell row met twee armen oefening!

Terug naar kettlebell oefeningen…

Ontdek de geheimen voor een sexy, slank & strak lichaam

Wil je direct resultaat, starten met het verliezen van buikvet en snel een mooi lichaam? Klik op één van de onderstaande links.

Klik op één van de bovenstaande links en neem direct actie, dit is mijn oplossing voor jouw probleem. Succes!

Reacties


 1. Geachte Ik op 2 maanden na 80 jaar.Doe 2x per week fitnis waaronder ook kracht training .duur 2uur.Ook buiktrainingen .Wil ook oefeningen doen met kettlerbells. maar wat mag het gewicht zijn .Dat wordt namelijk nooit vermeld.Dit om blessures te vermijden. Ik ben 66 kg en 1.65 lang .is het ook op deze leeftijd nodig om extra voeding te nemen.Daar wordt zo weinig over vermeld voor oudere mensen. Ik train met dumbels en apperatuur van Technogym.

  Voeg een reactie toe

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Risicovrij uitproberen

  Strakke buik bijbel (tip!)

  Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

  Risicovrij uitproberen

  Auteur

  Johan Schippers

  Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!