3 Stappen voor de Kettlebell Swing met Twee Handen

Dit is een goede oefening voor de beginner. Het is een oefening waar je uitstekend mee kunt starten.

Stap 1

Je gaat rechtop staan en spreid je benen net wat verder dan de heupen.

Stap 2

Pak de kettlebell vast met allebei de handen en laat de handpalm naar beneden wijzen als je jouw armen recht voor je houdt.

Stap 3

Buig je knieën lichtjes en druk je heupen iets naar achteren. Laat je lichaam wat omlaag komen en swing dan de kettlebell omhoog in een rechte lijn.

Let op! De kracht moet uit de heupen komen en niet vanuit je armen als je rechtop komt. Doe dit zo’n vijftien keer en neem dan een korte pauze. Hierna kun je de oefening nog een keer herhalen in een setje van vijftien keer. Als je pas begint dan kun je ook starten met tien herhalingen per set. Iedere keer dat je de oefening doet kun je er dan meer herhalingen van maken. Doe dit tot je rond de dertig herhalingen per set komt.

Dit is een eenvoudige oefening, die je het beste aan het begin van de training kunt doen na een korte warming up. Het zorgt ervoor dat je lichaam helemaal in vorm komt. Veel succes met de kettlebell swing met twee handen!

Terug naar kettlebell oefeningen… 

Ontdek de geheimen voor een sexy, slank & strak lichaam

Wil je direct resultaat, starten met het verliezen van buikvet en snel een mooi lichaam? Klik op één van de onderstaande links.

Klik op één van de bovenstaande links en neem direct actie, dit is mijn oplossing voor jouw probleem. Succes!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!