V-up

De v-up is er voor de middelste buikspieren. De onderste buikspieren komen echter ook onder flinke spanning te staan.

Het is belangrijk de v-up op een beheerste en rustige manier uit te voeren. De juiste uitvoer van deze oefeningen zorgt voor uitstekende resultaten. Zowel voor de beginners als gevorderden is de v-up een uitstekende oefeningen voor het laten branden van de buikspieren.

Haal je voordeel uit de v-up en train direct de onderste en middelste buikspieren. Doe in het begin liever een aantal beheerste herhaling dan meerdere onbeheerste herhalingen. Ook bij de v-up is de juiste uitvoer cruciaal.

Stap 1

Ga op de rug liggen. Zorg dat je gaat liggen. Alleen de billen mogen de grond raken. De rug en de benen houd je een centimeter boven de grond.

Stap 2

De knieƫn mogen naar de borsten worden gedrukt en andersom. Zorg dat de rug de grond niet raakt en de benen de grond ook niet raken.

Stap 3

Probeer je balans te bewaren en de oefeningen 10 keer te herhalen. Na verschillende trainingen kan het aantal herhalingen tot 20 of meer worden uitgebouwd.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!