Zijwaartse crunch

De zijwaartse crunch lijkt heel erg op de normale crunch. Met de zijwaartse crunch worden echter niet zo zeer de middelste buikspieren getraind. Met de zijwaartse crunch worden de buitenste buikspieren getraind.

De zijwaartse crunch kun je het best pas uitvoeren wanneer je de normale crunch goed beheerst. Deze crunch is namelijk een variatie op de gewone. Wanneer je de gehele buik sterk en strak wilt hebben is het verstandig ook de buitenkant van de buik mee te nemen. De zijwaartse crunch vormt hiervoor de oplossing.

Stap 1

Ga op de rug liggen. De knieƫn mogen worden gebogen. De oefening gaat nu starten. Beweeg je rechter borst naar je linker knie.

Stap 2

Ga terug naar de basispositie en beweeg je linker borst naar je rechter knie. De zijwaartse crunch lijkt op de normale crunch. De zijwaartse crunch wordt echter schuin uitgevoerd.

Stap 3

Herhaal de zijwaartse crunch en wissel de oefening van links naar rechts af. Het is belangrijk de oefening rustig en beheert uit te voeren voor het juiste resultaat.

Reacties


   Voeg een reactie toe

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Risicovrij uitproberen

   Strakke buik bijbel (tip!)

   Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

   Risicovrij uitproberen

   Auteur

   Johan Schippers

   Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!