Zwanger Buikspieroefeningen, Cruciale informatie & Tips

Als je zwanger bent wil je natuurlijk nog graag een beetje aan sport doen. En dat is natuurlijk ook wel mogelijk. Pas je zelf aan en doe de juiste oefeningen.

Enkele sporten die echter worden afgeraden tijdens de zwangerschap

Ga niet joggen of aerobics doen op een hoog niveau. Met het joggen worden je rug, heupen, bekken en borsten belast. Je gewrichten worden stevig aangesproken. Ook hardlopen kun je maar beter niet doen. Je kunt hierbij minder goed ademen wat slecht is voor de zwangerschap.

Paardrijden en vechtsporten staan ook op de lijst van sporten die je niet moet doen. De baby groeit in je buik en je krijgt een ander zwaartepunt waardoor het moeilijker is om je balans te houden. Backpacken is ook een afrader. Je moet teveel meenemen. Duiken is ook iets wat je niet moet doen als je zwanger bent. Men zegt dat de kans op een kind met een afwijking dan groter is. Klimmen is ook een afrader.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Zwanger buikspieroefeningen doen!

Wat je niet moet doen is ook je buik te trainen door sit ups en crunches te gaan doen. Je kunt echter de schuine buikspieren wel blijven trainen. Dit helpt zelfs om je buik te blijven ondersteunen.

Voordat je zwanger bent!

Als je weet dat je graag zwanger wordt dan kun je al vooraf je buikspieren gaan trainen. Je kunt dan al helemaal de juiste oefeningen gaan doen en dan daarbij ook de schuine buikspieren gaan trainen. Het is echter vaak zo dat je wel graag zwanger wilt worden, maar niet weet wanneer je dit mag verwachten.

Wat is er nog meer belangrijk!

Als je zwanger bent is er natuurlijk veel meer belangrijker dan het doen van de buikspieroefeningen. Het is belangrijk om goed te eten en om de juiste voedingsstoffen tot je te nemen. Niet alleen is dit goed voor de baby, maar je zult je er ook een stuk beter door voelen. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Zorg voor voldoende variatie en ook dat je alle vitamines binnenkrijgt.

Begeleiding!

Als je besluit om buikspieroefeningen te gaan doen, dan kun je het beste naar een sportschool gaan. Een instructeur kan je goed helpen bij het doen van buikspieroefeningen tijdens je zwangerschap. Ook kan de instructeur je helpen om de oefeningen op de juiste manier te doen. Natuurlijk zul je even moeten aangeven dat je zwanger bent. Zo voorkomt de instructeur dat je de verkeerde oefeningen doet, die niet goed voor je zijn.

Misschien maar gewoon lekker rusten en later beginnen?

Natuurlijk kun je ook na de zwangerschap beginnen met de buikspieroefeningen. Ook dan is het slim om vooral de schuine buikspieren te trainen. Deze zullen ervoor zorgen dat je er weer helemaal goed uit zult komen te zien.

Veel succes!

Direct starten!

Wil je direct resultaat, starten met het verliezen van buikvet en snel een mooi lichaam?

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!