Buikvet: Goede Voeding Laat Het Wegsmelten

Om vet te verliezen is het essentieel om je voeding aan te passen. Helaas kun je met sporten niet genoeg vet verbranden.

Binnen dit artikel kun je lezen wat het effect op je buikvet is, wanneer je overstapt op vet armere voeding. Het verdwijnen van het buikvet zal er uiteindelijk dan ook voor zorgen dat de buikspieren zichtbaar worden.

Wat is gezonde voeding?

Voeding die je buikvet laat verdwijnen, moet beschikken over zo min mogelijk vet en calorieën.  Het is ongezond om op een te harde manier af te vallen. Het lichaam kan op deze manier niet wennen aan het snelle verdwijnen van het vet. Je valt op deze manier dan ook sneller in je oude patroon terug en komt weer snel op het oude gewicht. Het is verstandiger om op een gedegen af te vallen en over een langere periode gewicht te verliezen.

Je lichaam krijgt bij een langzamere manier de kans om te wennen aan het nieuwe gewicht en zal hier dan ook beter op reageren. Om op een gezonde manier af te vallen kun je het voedingspatroon het best een stuk gezonder maken door toevoeging van meer groente en fruit. Meer groente en fruit in combinatie met minder slechte tussendoortjes maakt afvallen beter en gezonder. Gezond afvallen, zorgt ervoor dat je het buikvet gemakkelijker kwijtraakt en ook weglaat. Je hebt hierdoor langer plezier van de krachtige buikspieren onder het buikvet en behoudt een sportiever lichaam.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Nieuw voedingpatroon

Het is een onhaalbare missie om voor elke dag een volledig menu samen te stellen. Je kunt jezelf het best nieuwe gewoontes aanleren die je gaan ondersteunen in het verliezen van het overtollige buikvet.

Probeer jezelf regels op te leggen als: ‘ik drink geen frisdranken, alleen water’ of ‘ik eet in de avond geen nootjes, maar een appel’. Het zijn korte regels die duidelijk een verschil gaan maken en er uiteindelijk voor zorgen dat je minder vet op de buik krijgt. Het verliezen van buikvet kan een proces zijn van weken of maanden, natuurlijk hoeft dit je niet te belemmeren in het trainen van de buik, hier kun je gewoon mee doorgaan.

Na 2 tot 3 weken ben je waarschijnlijk al gewend aan de nieuwe manier van leven, maar zal je gewicht blijven verliezen. Het nieuwe patroon zorgt er namelijk voor dat je minder calorieën en vet binnenkrijgt. Het lichaam vraagt echter wel om deze energieën en gaat het vet van de buik verbranden.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Reacties


 1. Op internet lees je overal dat je snelle koolhydraten moet weglaten. Het is misschien waar dat de ''slechte/snelle'' koolhydraten zorgen voor meer vet rondom je buik. Toen ik begon met het weglaten van deze koolhydraten, viel ik als eerst bij mijn buik af. Ik hield dit alleen nog geen maand vol en mijn buik werd daarna nog dikker dan ooit. Daarna ben ik gewoon gevarieerd gaan eten. Ik ben hierna in totaal 17 kg kwijtgeraakt en 4 jaar later ben ik nog steeds op dit gewicht. Ik was niet erg streng voor mezelf (feestdagen tussendoor), maar ik denk dat ik juist al jaren rond hetzelfde gewicht ben gebleven door de variatie. Als je helemaal nooit wat slechts eet raakt je lichaam er juist aan gewend (denk ik).

  Voeg een reactie toe

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Risicovrij uitproberen

  Strakke buik bijbel (tip!)

  Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

  Risicovrij uitproberen

  Auteur

  Johan Schippers

  Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!