Oefeningen voor strakke buik, krijg ook een platte buik!

Als je een mooie buik wilt hebben die lekker strak en plat is dan kun je het beste oefeningen voor strakke buik gaan doen. Je kunt dit op verschillende manieren gaan doen.

Je denkt waarschijnlijk het eerste aan het doen van buikspier oefeningen. En dat is natuurlijk wel normaal. Het is goed om hier mee te starten. Echter je kunt ook cardio trainingen gaan doen om een strakke buik te krijgen.

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Doordat je cardio oefeningen doet verhoog je de hartslag waardoor je verbranding omhoog gaat.

Ook door deze cardio blijft je verbranding tot twintig uur hoger dan zonder deze cardio training. Een hoger metabolisme betekent automatisch ook een hogere vet verbranding.

De tips voor cardio

Er zijn verschillende manieren waarop je je cardio training kunt invullen. Je kunt gaan joggen, hardlopen of gaan fietsen. Dit kun je lekker buiten doen, maar je kunt het ook in een sportschool doen. Ook zijn er steps apparaten, kun je gaan dansen of kickboksen. Er is zoveel mogelijk.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Doe iets wat je leuk vindt!

Als je ervoor kiest om cardio oefeningen te gaan doen voor een strakke buik dan is dit een begin. Door het doen van cardio oefeningen zul je veel kilo’s verliezen. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Het is ook goed om dan de vorm van cardio te kiezen waar je veel plezier aan beleefd. Het is leuk om te ontdekken dat je bijvoorbeeld veel geniet van wandelen of fietsen. Je kunt hier dan plezier aan beleven en je verbranding een tandje hoger mee zetten.

Extra oefeningen

Natuurlijk is het ook verstandig om naast de cardio oefeningen oefeningen voor strakke buik te doen. En dan in de vorm van sit ups en crunches. Er zijn volop mogelijkheden om een mooie strakke buik te krijgen. De combinatie van de juiste oefeningen voor strakke buik en cardio oefeningen om het vet op je lijf te verbranden maakt het mogelijk om er heerlijk goed en strak uit te zien.

De voordelen van cardio oefeningen

Er zijn meerdere voordelen als je cardio oefeningen voor strakke buik gaat doen. Je kunt zo gewicht verliezen. Ook krijg je een sterker hart. Het bloed zal goed door je lichaam gepompt worden. Ook neemt de longcapaciteit toe. Daarnaast zul je je beter voelen en resistenter zijn tegen stress.

Waar te beginnen?

Als je naar een sportschool gaat dan kun je het beste starten met het doen van de buikspieroefeningen. Als je met gewichten werkt kun je dit ook het beste doen voordat je begint met de cardio oefeningen. Doordat je de cardio oefeningen later doet zul je sneller vet verbranden. De suikers zijn dan meer uit je lijf, waardoor het vet wordt aangesproken. En dat is natuurlijk wel fijn. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal kan.

Kies voor een goede mix!

Kies een mix van cardio oefeningen en buikspier oefeningen om een strakke buik te krijgen. Zorg ook voor de juiste voeding. Zo kun je volop afvallen en volop genieten van het leven!

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!