Thuis buikspieroefeningen, hoe je thuis een strakke buik kunt krijgen.

Niet iedereen gaat iedere dag naar de gym of naar de fitness. Het is daarom goed om te weten dat er ook thuis buikspieroefeningen gedaan kunnen worden. En dat is natuurlijk niet moeilijk om te doen. Er zijn geen grote apparaten nodig of video’s of dvd’s.

Het is wel belangrijk om de discipline te hebben en te houden. Er zijn volop verschillende buikspieroefeningen die je thuis kunt doen. En zo kun je wat doen aan de buik! Langzaam maar zeker zal de buik strakker en platter worden.

Een van de thuis buikspieroefeningen: De negative crunch

Ga op de grond liggen en trek je knieën naar voren. Houdt je romp recht en ga dan naar voren met je armen gestrekt tot ze bij je knieën zijn. Houdt dit een paar seconden vast en ga dan langzaam omlaag om het weer te herhalen. Adem in als je naar beneden gaat en uit als je omhoog komt.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Een andere buikspieroefening voor thuis: Schuiven met een handdoek!

Ga naar de grond en houdt de knieën hierbij op de grond en ook de palmen van je hand. Je staat voorover. Je handen rusten op een handdoek welke je langzaam naar voren moet schuiven. Als je een stuk naar voren bent gekomen pauzeer je even en daarna schuif je weer langzaam terug. Adem uit als je naar voren gaat met de handdoek en weer in als je teruggaat met de handdoek.

Buikspieroefening nummer drie voor thuis is de V crunch

Ga plat op de grond liggen met je handen onder je kont. Zorg er nu voor dat je handen en je romp zover als mogelijk naar boven gaan. Op het hoogste punt houdt je het een paar seconden vast en daarna ga je langzaam weer naar beneden. Bij het zakken adem je in en bij het omhoog gaan adem je in.

De laatste buikspieroefening voor in huis is de zijwaartse dubbele crunch

Hierbij ga je op je zij liggen en plaats je je handen op de grond. De andere hand gaat achter je hoofd. Nu strek je de benen naar buiten en weer terug. Hierbij adem je in bij het vouwen en uit als je de benen strekt.

Train je buikspieren ook thuis!

Er zijn drie spiergroepen die de buik verdelen. Zo is er de onderbuik, de bovenbuik en zijn er ook de zijkanten van de buik waar er spieren zitten.

Enkele tips!

Doe de oefeningen in koele ruimte en draag losse kleren. Adem uit als je de inspanning doet en adem in bij het ontspannen. Zorg ervoor dat je de buikspieren voelt branden.

Direct starten!

Wil je direct resultaat, starten met het verliezen van buikvet en snel een mooi lichaam?

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!