Buikspieroefeningen: De 7 Geheimen Die Jij Niet Kent

Welk persoon zou er niet in de spiegel willen kijken en een mooie strakke buik zien? Er zijn helaas weinig mensen die het lukt om in de spiegel te kijken en het mooie figuur te zien.

Er dromen veel mensen van het lukt echter weinigen. Buikspieroefeningen vormen niet de oplossing!

De basis van het ontwikkelen van een strakke buik zich hem in het doen van de juiste buikspieroefeningen en voldoende cardio.

Er zijn veel mensen die dagelijks honderden buikspieroefeningen doen, maar nog steeds geen resultaat zien. Meestal krijgen deze mensen geen buikspieren te zien en ook geen strakke buik. Het buikvet lijkt niet te willen verdwijnen en de buikspieroefeningen hebben absoluut geen resultaat.

In dit artikel probeer ik een einde te maken aan de illusie van buikspieroefeningen en te laten zien hoe je wel een strakke buik kunt ontwikkelen. Ik onthul 7 geheimen waarmee je direct aan de slag kunt met het zichtbaar krijgen van de buikspieren of het ontwikkelen van de buikspieren. Je zult verstelt zijn van de manier waarop je een strakke buik krijgt en leert dat alleen buikspieroefeningen niet de oplossing vormen.

Geheim 1: Buikspieroefeningen zijn niet de oplossing

In mijn inleiding werd het waarschijnlijk al duidelijk. Het is echter belangrijk om nog eens te benadrukken dat buikspieroefeningen je niet gaan helpen aan een strakke buik. Met buikspieroefeningen worden slechts de buikspieren getraind en kun je nauwelijks vet laten verdwijnen dat op de buik ligt. Om de buikspieren zichtbaar te maken of een strakke buik te ontwikkelen is het cruciaal om eerst het buikvet te laten verdwijnen.

Natuurlijk zullen de buikspieren sneller zichtbaar worden met buikspieroefeningen en moet je naast het verliezen van buikvet ook starten met buikspieroefeningen. Weet echter dat het niet de oplossing vormt en buikspieroefeningen slechts een deel zijn van het ontwikkelen van een strakke buik of zichtbare buikspieren.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Geheim 2: Gezonde voeding laat buikvet verdwijnen

Gezonde voeding is belangrijk voor het laten verdwijnen van buikvet. Probeer de onderstaande punten goed in je op te nemen en de buikspieren zo direct sneller zichtbaar te laten worden.

 • Vermijd verzadigde vetten en vermijd veel vlees
 • Ontwijk teveel brood, chips of aardappelen
 • Eet meer rijst en ander licht voedsel
 • Vis en groentes zijn gezond en voedzaam
 • Eet veel fruit als vervanging voor slechte snacks
 • Drink water en niets anders

De bovenstaande regels kunnen misschien streng zijn. Wanneer je echter niets in je voedingspatroon verandert zal er ook geen buikvet worden verloren. Om het juiste voedingspatroon samen te stellen kun je aan de slag met een diëtist of zelf voor een gezonde leefstijl kiezen.

Laat je echter goed voorlichten en start niet zomaar met een ongezond dieet. Buikvet laten verdwijnen is natuurlijk belangrijk, laat er echter nooit je gezondheid onder leiden.

Geheim 3: Laat je motiveren en inspireren

Het laten verdwijnen van buikvet en starten met buikspieroefeningen is niet zomaar iets. Wanneer je het voor langere tijd wilt volhouden is het belangrijk je te laten motiveren en inspireren door iemand anders.

Natuurlijk kun je artikelen op mijn blog lezen om je te laten inspireren. Video’s maken vaak echter meer los in mensen. Ik adviseer je dan ook eens naar de onderstaande video te kijken. Je zal op deze manier direct  inspiratie krijgen en aan de slag willen om te vechten voor je doel.

Youtube staat vol met deze heerlijke video’s. In mijn gratis schema heb ik er dan ook eentje verwerkt waar ik zelf veel kracht en inspiratie uit heb kunnen halen. Download mijn gratis schema door je in te schrijven met je naam en e-mail en je ziet direct wat ik bedoel.

Geheim 4: Hardlopen voor een strakke buik

Hardlopen is de meeste beoefende sport in Nederland en dat is absoluut geen toeval. Hardlopen is niet alleen een uitstekende manier om te ontspannen. Hardlopen geeft je de gelegenheid om een gezonde conditie te behouden en een strakke buik zichtbaar te maken.

Het is goed om te beginnen met hardlopen en het jezelf niet te moeilijk te maken. Een simpel hardloopschema kan je de eerste dagen vaak al uitstekend op weg helpen.

Klik op de onderstaande link om een simpel hardloopschema te downloaden en direct te beginnen met hardlopen.

Buikspieroefeningen Hardloopschema

Waarom hardlopen?

 • Veel calorieën verbranden in weinig tijd
 • Gemakkelijk afvallen
 • Betere conditie
 • Sneller een strakke en platte buik

Geheim 5: Structuur zorgt voor betere discipline

Het herhalen van buikspieroefeningen zorgt voor het juiste resultaat. De meeste schema’s voor buikspieroefeningen zien er saai uit. Natuurlijk kun je ook zelf een schema samenstellen.

Zoek je oefeningen voor het zelf samenstellen van een schema? Ik heb een pagina met enkele krachtige buikspieroefeningen die je thuis kunt uitvoeren. Klik op de onderstaande link om kennis te maken met de buikspieroefeningen voor thuis en hier direct mee te starten.

Buikspieroefeningen voor thuis

Geheim 6: Zoek iemand om mee te trainen

Je bereikt met iemand anders vaak meer dan in je eentje. Een trainingsmaatje kan je goed helpen om je door de eerste weken van het trainen van de buikspieren heen te helpen. Zoek het liefst iemand die hetzelfde doel al jou wilt bereiken. Je kunt je op deze manier goed aan elkaar optrekken. De discipline is hierdoor gemakkelijk te behouden en het ontwikkelen van een fit en strak lichaam is een stuk gemakkelijker.

Doe je liever in je eentje buikspieroefeningen? Dan is er vast wel iemand die met je wilt hardlopen, fietsen of wandelen voor het verbranden van buikvet.

Geheim 7: Buikspieroefeningen doen is geen doel

Probeer je doel altijd voorogen te houden. Het hebben van een doel zorgt ervoor dat je gemakkelijker iets kunt bereiken en grotere waarde hecht aan het bereiken van een doel. Buikspieroefeningen of hardlopen is geen doel op zich. Het zijn slechts middelen om een krachtiger lijf te ontwikkelen en het buikvet te laten verdwijnen.

Probeer je doel altijd voor ogen te houden wanneer je aan het trainen bent en niet te vergeten waarom je begonnen bent met het trainen van de buikspieren en het ontwikkelen van een krachtiger lichaam.

Direct starten!

Wil je direct resultaat, starten met het verliezen van buikvet en snel een mooi lichaam?

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Reacties


  Voeg een reactie toe

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Risicovrij uitproberen

  Strakke buik bijbel (tip!)

  Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

  Risicovrij uitproberen

  Auteur

  Johan Schippers

  Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!