Buikspieroefeningen onderbuik voor snel je droombuik

De onderbuik is een van de probleemzones van je lichaam waar je niet zo snel de overtollige kilootjes kwijtraakt.

Om deze kilootjes kwijt te raken kun je het beste buikspieroefeningen onderbuik gaan doen. Hieronder hebben we een aantal oefeningen weergegeven voor de buikspieren van de onderbuik.

Het lichaamsdeel waar veel mensen wat aan willen veranderen!

Onderzoeken hebben aangetoond dat de buik (en de heupen) de probleemzones zijn van veel mensen. Iedereen wil graag hun buik of buikje zien krimpen. En dat is natuurlijk niet vreemd. Daarom trainen veel mensen hun lichaam op dit gebied. Ze doen buikspieroefeningen om een plattere buik te krijgen. Buispieroefeningen onderbuik en ook voor de bovenbuik. Dat zijn immers de hoofdgroepen van de buikspieren.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Speciale spieren, speciale oefeningen!

De onderbuikspieren worden niet getraind bij de meeste buikspieroefeningen. Daarom is het belangrijk om hier speciale aandacht aan te besteden met buikspieroefeningen onderbuik.

Hoe train je je buikspieren?

Het beste is om de oefeningen gewoon te doen. Koop geen dure apparaten of toestellen om je onderbuik buikspieroefeningen te doen. Zorg dat je de meest effectieve oefeningen doet voor je onderbuikspieren en train deze iedere dag.

De buikspieroefeningen onderbuik

De alternating leg walks. Je ligt op de grond met je rug op de grond en je handen onder je kont. Nu til je het linkerbeen op en daarna het rechterbeen tot in een haakse hoek ten opzichte van de grond. Voer het aantal keren langzaam op iedere keer wanneer je deze oefening doet.

De double leg lifts. Hierbij lig je op je rug en zitten je handen onder je kont. Til nu langzaam je benen op tot ze haaks staan ten opzichte van de grond. Of gewoon zo ver als jij kunt komen. Doe dit langzaam en niet zo snel. Breng ze langzaam omhoog en ook weer langzaam naar beneden. Voer het aantal keren dat je dit doet iedere keer verder op.

Scharen. Je ligt wederom op de grond op je rug en jij hebt je handen onder de kont. Ga met een been omhoog tot een hoek van negentig graden en laat dan het andere been omhoog komen. Kruis de benen over elkaar en spreid ze hierna en kruis dan de benen anders over elkaar. Breng de benen hierna een voor een weer terug naar de grond en begin dan met het andere been.

De sleutel tot succes!

Wacht niet langer en ontdek nog vandaag hoe ook jij jouw onderste buikspieren kunt versterken met een paar simpele oefeningen.

Direct starten!

Wil je direct resultaat, starten met het verliezen van buikvet en snel een mooi lichaam?

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!