Buikspieroefeningen Schema: Speciaal Voor Jou

Iedereen wil graag een strakke buik, eerlijk is eerlijk. Niet dat iedereen nou direct een wasbordje wil, maar een paar kilootjes minder en een iets strakkere buik is iets wat veel mensen wel willen.

Je buik is namelijk het meest centrale en daarom het meest zichtbare en opvallendste lichaamsdeel. Jij wilt toch ook graag je buikspieren laten zien?

Maar ook al heb je nog zulke grote en sterke buikspieren, zolang dat laagje vet er nog overheen zit, zul je er helaas niks van kunnen zien. Maar, geen probleem! Met gezonde voeding en het juiste buikspieroefeningen schema ben je er zo vanaf en kun jij je buikspieren ook laten zien.

Waarom buikspieroefeningen?

Je buikspieren behoren tot de midsectie van je lichaam en zorgen onder andere voor stabiliteit en evenwicht van je lichaam. Daarnaast zijn buikspieren belangrijk voor diverse soorten sporten, maar ook voor diverse dagelijkse bezigheden. Ze helpen je bijvoorbeeld voor het behouden van een goede lichaamshouding en ze helpen het voorkomen van blessures. Daarnaast ogen strakke buispieren natuurlijk beter dan een laag vet.

Het voordeel van buikspieroefeningen is dat je ze eigenlijk overal kunt doen. Je kunt je buikspieroefeningen thuis doen in de woonkamer of de slaapkamer en je hebt er geen grote dure apparaten of iets dergelijks voor nodig. Je buikspieroefeningen schema kun je gewoon overal afwerken, waar en wanneer jij dat wilt.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Meerdere buikspieren

Je buikspieren bestaan uit meerdere verschillende spiergroepen. Om je ze op de juiste manier te trainen zul je dus ook verschillende oefeningen moeten doen om al die spiergroepen afzonderlijk (of soms een paar tegelijk) te trainen. Volg je het juiste buikspieroefeningen schema, dan zullen alle spiergroepen worden getraind en heb je ook het snelste en het beste resultaat. De buikspieren die over het algemeen het meeste worden getraind zijn de rechte buikspieren (Rectus Abdominus) en de schuine buikspieren (externe Obliques).

Welke oefeningen je precies doet is misschien nog niet eens het allerbelangrijkste, wat wel zeer belangrijk is, is afwisseling. Maak voor jezelf een buikspieroefeningen schema waarbij je jezelf het lekkerst voelt, met oefeningen die voor jou het beste werken. Hier kom je natuurlijk alleen maar achter door ze allemaal eens te proberen.

Tip: Als je bezig bent met je buikspieroefeningen schema, en je hebt dit al een tijdje gedaan, dan kun je de oefeningen zwaarder maken door je buikspieren goed aan te spannen op het zwaarste punt en dat dan 2 tot 3 seconden vast te houden. Hierdoor wordt de training veel zwaarder en intensiever. Ook kun je de oefeningen zwaarder maken door bijvoorbeeld gewichten aan je enkels vast te maken.

Je eigen buikspieroefeningen schema

Als je voor jezelf een buikspieroefeningen schema maakt, dan is het belangrijk dat je daarin meerdere oefeningen in op neemt.

Goede buikspieroefeningen voor in je eigen schema zijn onder andere:

 • Crunches
 • Sit Ups
 • Leg Raises
 • Side Crunches
 • Bicycles
 • Planken
 • Zijwaartse plank

Wil je meer weten over deze oefeningen, kijk dan bij de categorie “Buikspieroefeningen voor thuis”, daar staan al deze oefeningen uitgelegd.

Direct starten!

Wil je direct resultaat, starten met het verliezen van buikvet en snel een mooi lichaam?

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Reacties


  Voeg een reactie toe

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Risicovrij uitproberen

  Strakke buik bijbel (tip!)

  Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

  Risicovrij uitproberen

  Auteur

  Johan Schippers

  Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!