5 Voedingsstoffen om Snel Buikvet te Verminderen

Iedereen die een dunnere buik wil hebben of een plattere buik zal altijd op zoek gaan naar buikspieroefeningen en manieren om buikvet te verminderen. Buikvet verminderen begint echter niet bij je buik! Buikvet verminderen begint bij het eten wat je in je mond stopt en de oefeningen die je doet. En nee, het zijn dan niet de buikspieroefeningen! Het gaat dan om je hele lichaam. Je lichaam bewaart het vet niet alleen op een plaats. Natuurlijk zien we vaak wel de buikkwabbels en extra kilootjes rondom de buik verschijnen. Ze zitten echter overal, die overtollige kilootjes vet. Kies voor de juiste voeding en beweeg voldoende om het buikvet te verminderen. Hieronder bespreken we enkele goede voedingsstoffen om je doel te bereiken.

Buikvet verminderen door gezond te eten

Graag bespreken we met je de vijf voedingsstoffen welke je moet gaan eten om een mooie strakke en platte buik te krijgen. Je zult het effect trouwens niet direct op de weegschaal zien, zoals bij een crash dieet. Door het eten van deze vijf voedingsstoffen zal je echter wel je doel bereiken op een gezondere manier dan bij een crash dieet. Laten we ze stuk voor stuk doornemen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Buikvet verminderen met meloenen!

Een meloen heeft slechts 50 calorieën per plak. Het is een uitstekende voedingsstof om een mooie platte buik te krijgen. Je krijgt immers volop vocht binnen met de meloen en zeer weinig calorieën. Er is dus eigenlijk geen enkele voedingsstof welke omgezet kan worden naar buikvet. Meloen is tevens rijk aan kalium. Kalium zorgt ervoor dat het zout in je lichaam op een laag pijl blijft. Hierdoor heb je minder snel een opgeblazen gevoel en zal je je ook nog eens veel lekkerder voelen. Daarnaast is meloen gewoon erg lekker. Een lekker koud stukje watermeloen uit de koelkast op een warme zomerdag is erg lekker. Het geeft een verfrissende smaak. Je zou het ook kunnen invriezen om het daarna langzaam te laten smelten in je mond. De smaak van de watermeloen zal dan echter vaak verdwijnen. Het is natuurlijk wel heerlijk koud.

Walnoten om het buikvet te laten verdwijnen

Walnoten zijn erg gezond. Ze zijn rijk aan omega-3 vetzuren. Tevens verlagen ze de stress en zorgen ze dus indirect ook ervoor dat je minder honger hebt. Als je veel stress hebt zal je meer honger hebben. Door deze honger eet je meer en teveel en zal je dus meer buikvet op je lichaam krijgen. Daarnaast is stress natuurlijk een ongezond gevoel voor je hele lichaam en je hele gemoedstoestand. Het is niet zo dat walnoten een voedingsstof zijn om buikvet te verbranden. Het zorgt echter indirect ervoor dat je niet teveel gaat eten en ook dat je je daarnaast nog eens heerlijk in je el gaat voelen. Bovendien zijn walnoten erg lekker om als snack te nemen gedurende de dag. Het is dus gezond snacken om je ongezonde honger beter te beheersen.

Volkoren brood zorgt bewezen voor minder buikvet

Aan de Penn State University is onderzocht dat mensen die volkoren brood eten minder buikvet hebben ten opzichte van mensen die wit brood eten. Maar liefst 24 procent is het gemiddelde percentage wat men minder aan buikvet heeft als men volkoren brood eet. Hoe komt dit? Volkoren brood is rijk aan vezels welke zorgen voor een betere spijsvertering. Door deze beter spijsvertering wordt er minder vet opgenomen en dus ook minder buikvet omgezet naar lichaamsvetten en buikvet. Misschien houdt je niet zo van volkoren brood en kan je de liefde voor wit brood niet onder stoelen of banken verschuilen. Probeer echter om gedurende een week iedere ochtend volkoren brood te gaan eten. Kies er heerlijk beleg bij om het gemakkelijk te maken om van wit brood over te stappen naar volkoren brood.

Een grapefruit voor minder buikvet

Er zijn volop verschillende onderzoeken gedaan naar het effect van een grapefruit op ons lichaam. Een van de onderzoeken is gedaan om te ontdekken wat het effect van grapefruit op het buikvet is. Zorgt een grapefruit voor het verbranden en verminderen van buikvet? Grapefruits zorgen voor een lagere bloedsuikerspiegel. Als je een lagere bloedsuikerspiegel hebt zal je minder snel honger krijgen. Je zult dus minder snel grijpen naar snacks welke niet gezond zijn en bomvol met calorieën zitten. Een grapefruit zorgt er dus niet direct voor dat je volop buikvet zal verbranden. Het zorgt er echter wel voor dat je minder eetbuien krijgt en hierdoor extra kilo’s krijgt rondom je buik en op je lichaam.

Een lekker glaasje wijn om af te vallen?

Wijn is een vriend en een vijand om af te vallen. Er zijn vele onderzoeken gedaan naar de invloed van wijn om gewicht te verliezen. De conclusie is dat een tot twee glazen wijn een positieve bijdrage hebben om gewicht te verliezen. Het gevaar is echter dat wanneer je meer dan twee glazen wijn per dag drinkt je het tegenovergestelde resultaat bereikt. Je zult dan namelijk meer aankomen. Het is dus volgens deze onderzoeken veilig om te zeggen dat je gerust een glas wijn per dag mag nemen. En dat is mogelijk verrassend aangezien met altijd aanraad om geen alcohol te nuttigen als je wilt afvallen.

Naast gezond en goed eten ook sporten!

Natuurlijk is het verstandig om ook iedere dag te zorgen voor voldoende lichaamsbeweging. Kies ervoor om de auto wat verder weg te parkeren om naar het werk te lopen. Ook kun je natuurlijk op de fiets gaan in plaats van met de auto. Op die manier verbrand je ongemerkt calorieën. Ook zal je je beter in je vel gaan voelen. Naast eenvoudige en ongemerkte manieren van extra bewegen is het ook slim om naar een sportschool te gaan om je lichaam in topvorm te krijgen. Iedere week een paar uurtjes in de sportschool zal wonderen doen. Niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je geest. Wacht niet langer en ga gezonder eten en meer bewegen om buikvet te verbranden en een goddelijk lichaam te krijgen.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Reacties


 1. Ik ben 1.56 lang, met kleding en laarzen aan weeg ik 52 kilo. Ik heb extreem dunne polsen en enkels. Mijn probleem is mijn maag en buik. Ik snoep helemaal niet, eet geen "zoet" op brood, gebruik alleen thee met half suiker, half zoetjes. Ben allergisch voor chocolade dus dat eet ik niet. Hoe kom ik vóór 5 augustus van m'n buikje af? Dan ga ik nl trouwen....

  • Ik heb goede gelezen wat is staat hier de voedselmiddellen dus mijn vraag is ik eet meestal rijst met kipfilet soms biefstuk en ik doe 4dan per week hard train "Fitness" dus er is andere mogelijkheid om een plattere buik maken?

   Voeg een reactie toe

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Risicovrij uitproberen

   Strakke buik bijbel (tip!)

   Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

   Risicovrij uitproberen

   Auteur

   Johan Schippers

   Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!