Schema buikspieroefeningen: cruciale info voor een sexy buik

Als je alle buikspieren op de juiste manier wilt trainen en niet iedere dag dezelfde oefeningen wilt doen dan is het verstandig om een schema buikspieroefeningen te maken. Zo kun je langzaam maar zeker toewerken naar die sixpack look en het wasbordje.

Een strakke buik die helemaal klaar is voor de zomer. Je hoeft niet bang te zijn voor het strand en de zwemkleren. En je weet nu al dat die leuke vrouwen of mannen naar je zullen kijken. Extra voordeel is dat je ook nog eens super gezond bent en goed bezig!

Overal aan de slag met je schema buikspieroefeningen

Als je je eigen schema buikspieroefeningen hebt dan kun je altijd en overal aan de slag om de buik te trainen. En dat is natuurlijk wel fijn. Het is goed om te ontdekken dat je niet speciaal naar de sportschool hoeft te gaan om die buikoefeningen te doen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Waarom goed met je buik aan de slag gaan?

We hebben al aangegeven dat het gezond is om een strakke buik te hebben. Het zorgt niet alleen voor dat je er goed uitziet. Ook je houding zal stukken beter worden met een strakke buik.

Het begin en einde van het buikspieroefeningen schema

Als eerste begin je met een goede warming up om daarna te beginnen met de buikspieroefeningen. Als je klaar bent en alle oefeningen voor een strakke buik hebt gedaan die dag dan kun je de cool down gaan doen. Zo weet je zeker dat je goed aan het sporten bent.

Wat moet er nog meer in het schema staan?

Naast de warming up en de cooldown moeten er natuurlijk ook volop oefeningen in het schema buikspieroefeningen staan. En die kunnen van dag tot dag verschillen. Het aantal crunches en buikspieroefeningen worden dagelijks weergegeven.

Volg het schema op de juiste manier!

Zorg ervoor dat je iedere dag jezelf goed aan het buikspieroefeningen schema houdt. Doe niet teveel en doe bovenal ook niet te weinig. Zorg ook dat het aantal oefeningen iedere dag toeneemt. Wacht niet langer en maak nog vandaag een schema om je buik strak te krijgen. Het is het zeker waard!

Een beetje hulp nodig?

Misschien heb je wel wat hulp nodig bij het samenstellen van een schema voor je buikspieroefeningen. En dat is natuurlijk niet erg. Het is helemaal niet erg om iemand anders om hulp te vragen. Misschien ken je een goede sportinstructeur bij een sportschool. Anders kun je natuurlijk ook naar een sportschool gaan en om een schema vragen.

Ze kunnen snel en gemakkelijk een schema samenstellen speciaal voor jou. En daar kun je dan mee aan de slag. Een andere manier om een schema te krijgen voor de oefeningen is door naar een bibliotheek te gaan om daar een schema te krijgen. Dit is natuurlijk geen schema dat helemaal is afgestemd op jouw lichaam en situatie, maar mogelijk kun je er goed mee uit de voeten.

Veel succes met het uitvoeren van het schema buikspieroefeningen.

Direct starten!

Wil je direct resultaat, starten met het verliezen van buikvet en snel een mooi lichaam?

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Reacties


 1. Hallo, Als eerste wat een geweldige website! Ik heb er al veel gebruik van gemaakt en ben daar door op de goede weg. Ik heb mijn collegas ook al een tip gegeven om op jou site te kijken. Nu heb ik ook nog een TIP voor jou als je het iets vind, Ik zou het handig vinden als er ook nog wat meer voedsel recepten op zouden staan. Dan maakt het nog makkelijker. Met vriendelijke groet, Brian Muller. Ministerie van Veiligheid en Justitie. Dienst justitiële inrichtingen

  • Ik wil 10 kilo afvallen maar weet niet hoe dat kan dus heb je tips voor me en ik wil heel graag iets van u krijgen om dunner t worden want dat is wat ik wil ik train ook veel maar kan net ik heb ook voetbal daarom ik wil graag een mooi lichaam ik train ook veel Veel groetje s van tim

   Voeg een reactie toe

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Risicovrij uitproberen

   Strakke buik bijbel (tip!)

   Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

   Risicovrij uitproberen

   Auteur

   Johan Schippers

   Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!