Snel en Gemakkelijk een Sexy en Strakke Buik met een buiktrainer.

Wat is er tegenwoordig nu nog belangrijker dan om een mooie platte en vooral sexy buik te hebben waar je volop van kunt genieten. Je past weer in alle mooie kleren en het is niet vervelend of beschamend als je iets van je buik laat zien. Je kunt trots zijn op je lichaam. Een buiktrainer kan je helpen om je lichaam om te toveren naar een geweldige staat. Er zijn volop verschillende buiktrainers op de markt te verkrijgen en te kopen. Graag bespreken we de voordelen van een goede buiktrainer. Je zult er zeker geen spijt van krijgen als je een mooie en goede buiktrainer gaat kopen.

Alle spiergroepen van de buik trainen met een buiktrainer

Met een buiktrainer is het mogelijk om alle buikspieren te trainen. Je traint niet alleen de bovenste buikspieren, maar ook de buikspieren aan de zijkant van je buik en de onderste buikspieren. Een buikspiertrainer maakt het mogelijk om alle spieren te trainen. Je kunt de buiktrainer thuis gemakkelijk opbergen en er gemakkelijk bij pakken. Je kunt dus op ieder moment van de dag je buikspieren gaan trainen. Je hoeft niet naar een sportstudio te gaan. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met een eigen buiktrainer. Nog mooier is om te zien hoe je buik zal veranderen naar een sexy en strakke buik.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Een goed trainingsschema en vast ritme!

Ondanks dat je de buiktrainer iedere dag thuis tot je beschikking hebt is het natuurlijk ook belangrijk om je buiktrainer te gebruiken. Vaak begin je vol enthousiasme om vervolgens het ritme te verliezen van het trainen op de buiktrainer. Het is dus goed om een vast ritme te krijgen van het trainen op je buiktrainer. Misschien is iedere ochtend goed voor je of iedere avond. Je kunt natuurlijk ook twee keer per dag een korte sessie gaan doen. Met het ook op eens slanke en platte buik kun je het natuurlijk goed volhouden. Zorg ervoor dat je een goed schema hebt en hier niet van afwijkt. Dit helpt je namelijk om je doelen te bereiken. Denk eraan hoe heerlijk dit zal voelen.

Enkele voordelen van een buiktrainer

Laten we enkele voordelen van een buiktrainer voor je opsommen. Het is goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Hier volgen de buiktrainer voordelen:

 • Voordelige manier van trainen
 • Je traint meerdere spiergroepen
 • Je kunt op ieder moment van de dag gaan trainen in je eigen omgeving
 • Compact toestel
 • Je kunt soms een trainingsprofiel instellen.

Een bijkomend voordeel is dat je met een strakkere buik en getrainde buik je rugspieren ondersteund en daarmee rugklachten kunt voorkomen. Doe de juiste oefeningen en zorg voor een mooie en strakke buik om er goed uit te zien en een gezond lichaam te hebben.

Enkele benodigdheden om je buik te trainen

Om je buik te trainen heb je een buiktrainer nodig, een handdoek, een gymnastiek mat en ook moet je de juiste oefeningen kennen. Als je alle juiste spullen hebt dan kun je volop gaan genieten van een goede workout. Je kunt je lichaam en vooral je buik gaan trainen. Het is heerlijk om je buikspieren te voelen en je lichaam te trainen.

Enkele oefeningen op de buiktrainer

U kunt verschillende oefeningen doen op de buiktrainer. Zo kunt u sit ups gaan doen op de buiktrainer. Doe vier tot vijf setjes van twintig tot dertig herhalingen. Adem gelijkmatig in en uit op de buiktrainer. Het beste kun je uitademen als je de inspanning levert en uitademen als je gaat ontspannen. Op deze manier doe je de buikspieroefening op de beste manier.

Wissel de oefeningen af en zorg ook dat je de buikspieren aan de zijkant van je lichaam en buik traint. Doe dit door op de rug te gaan liggen en je lichaam licht te draaien. Vervolgens doe je weer de sit ups.

Ook de onderbuik kun je goed trainen op de buiktrainer. Je kunt de benen iets omhoog doen van de grond (gestrekt) om dan de sit ups te doen. Op die manier train je ook de onderbuik spieren. Hierdoor kun je alle spiergroepen van de buik trainen.

Een goede workout met de buiktrainer en andere oefeningen

Door je buiktrainer optimaal te gebruiken en iedere dag verschillende oefeningen te doen zal je snel een mooie en strakke buik krijgen. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Ook is het goed om te weten dat het slim is om andere spiergroepen te trainen. Kies er ook voor om cardio oefeningen te doen door te gaan fietsen of joggen. Je kunt ook alleen ervoor kiezen om te gaan wandelen. Een dagelijkse wandeling zal ervoor zorgen dat je een mooie en platte buik krijgt.

Een goed voedingspatroon

Naast volop trainen op de buiktrainer en het doen van cardio oefeningen is het ook belangrijk om goed te eten. Kies ervoor om een voedingsschema te maken. Houd je hier goed aan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om minder koolhydraten te nemen en meer eiwitten. Door meer eiwitten in te nemen is het mogelijk om sneller je kilootjes vet te verbranden.

De combinatie van een buiktrainer, goed eten en cardio oefeningen

Door een combinatie van het trainen op de buiktrainer en goed eten en de cardio oefeningen zal je snel een mooie platte en strakke buik krijgen. Het is heerlijk om goed te trainen en om alle overtollige kilootjes eraf te trainen om je buik weer zichtbaar te krijgen. Het is mooi om te ontdekken hoe ook jij een sexy en strakke buik kunt krijgen door je simpelweg op deze drie zaken te focussen.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Reacties


 1. Keurige blog met handige tips erin ! Ik ga eerst een fitnessapparaat bestellen en vervolgens ga ik deze tip in uitvoering brengen

   Voeg een reactie toe

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Risicovrij uitproberen

   Strakke buik bijbel (tip!)

   Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

   Risicovrij uitproberen

   Auteur

   Johan Schippers

   Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!