Buikspiertraining thuis, eenvoudige oefeningen doen in uw eigen huis

Voor het doen van buikspieroefeningen hoef je niet naar een sportschool te gaan. En dat is natuurlijk goed nieuws voor veel mensen.

Je kunt een buikspiertraining thuis doen. En dat is vaak een stuk gemakkelijker. Zeker als het regent of wanneer je kinderen hebt of gewoon niet graag naar de sportschool wilt gaan.

Daarnaast scheelt het ook nog de contributie die je aan de sportschool moet betalen. Allemaal voordelen dus om gewoon lekker een buikspiertraining thuis te doen.

Het is vaak wel de vraag welke buikspier oefeningen je thuis kunt doen en hoe vaak je dit moet doen! Misschien kan een buikspiertraining schema je helpen?

Beginnen met het trainen van de buikspieren.

Graag laten wij je een groot aantal oefeningen zien die je thuis kunt doen om de buikspieren te trainen. Je kunt ze iedere dag doen om een mooie platte buik te krijgen. De oefeningen zijn de traditional crunch, de oblique v-up, de pulse up, de reverse crunch, de side crunch, de v-up, de crunch twits, de superman, de prone cobra en de degelijke sit up! Dit zijn de buikspier oefeningen die je dagelijks kunt doen. Het zijn goede oefeningen om je hele buik te trainen. En daarmee bedoelen we dat je de bovenste en onderste buikspieren alsook de schuine buikspieren traint.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Heb je een aparte ruimte nodig voor het doen van buikspiertraining thuis?

Veel mensen vragen zich af of ze een aparte sportruimte nodig hebben om de oefeningen voor de buik te kunnen doen. En dat is natuurlijk niet nodig. Afhankelijk van hoe groot de woonkamer is of de slaapkamer, kun je de spullen misschien wat aan de kant schuiven. Je kunt hierna een matje voor buikspieroefeningen gebruiken om daarop de oefeningen te gaan doen. De meeste oefeningen zijn op de grond, dus dat maakt het een stuk comfortabeler. Als je een paar vierkante meter tot je beschikking hebt dan kun je starten met je buikspiertraining thuis.

Motivatie?

Vaak vindt men het moeilijk om gemotiveerd te blijven als men alleen thuis buikspieroefeningen doet. En dat is helemaal niet nodig. Het is belangrijk om op vaste tijden er een gewoonte van te maken om buikspieroefeningen te doen. Als de buikspiertraining thuis een gewoonte wordt dan is het niet moeilijk om gemotiveerd te blijven. Zeker niet als u voelt hoe u voorruit gaat met het aantal sit ups dat u doet en hoe strak uw buik voelt. Het is heerlijk om je gezond en goed te voelen.

Een ander punt!

Het is wel belangrijk om de buikspieroefeningen goed uit te voeren. Het is daarom slim om een videocursus aan te schaffen of om een paar keer een buikspiertraining te volgen die door een instructeur wordt geleid. Zo weet je dat je de buikspier oefeningen op de juiste manier doet. En zo voorkom je dat je blessures krijgt of een dikke nek, omdat je de oefeningen niet op de juiste manier doet.

Waar begin je?

Als je een buikspiertraining thuis wilt doen dan is het belangrijk om gewoon te beginnen. Kijk welke oefeningen je thuis kunt doen, waarvan je weet dat je ze goed doet. En start dan gewoon. Begin elke dag op een vaste tijd met het doen van buikspier oefeningen. En train iedere dag om een mooie platte buik te krijgen. Het succes van een mooie buik zit hem in het constant doen van de buikspiertraining thuis.

Veel succes met trainen!

Direct starten!

Wil je direct resultaat, starten met het verliezen van buikvet en snel een mooi lichaam?

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!