Snel Buikvet Verbranden:Een Missie Waar ook Jij in Kunt slagen!

Het verbranden van buikvet gaat niet zo snel als je graag zou willen? Het is goed om alle mogelijkheden te ontdekken om niet alleen gewicht, maar ook buikvet te verliezen. Het is vaak niet even gemakkelijk om buikvet te verliezen. Ook is het vaak niet moeilijk om na het snel buikvet verbranden het ook daadwerkelijk van je lichaam af te kunnen houden.

Vaak zie je op de weegschaal dat je snel veel gewicht verloren hebt en daarna weer veel gewicht aankomt. Soms kun je snel veel gewicht aankomen, waardoor het niet interessant is om een crash dieet te volgen.

Het heeft een goed resultaat op de korte termijn, maar een slecht resultaat op de langere termijn. Zorg er daarom voor om een goed dieet te kiezen waarmee je snel buikvet verbranden kan.

Snel buikvet verbranden of goed buikvet verbranden?

De vraag is natuurlijk of je daadwerkelijk vet wilt verbranden of dat je het alleen maar snel wilt doen. Door snel buikvet te verbranden. Het is mooi om de mogelijkheden te onderzoeken om snel buikvet teverbranden. Er zijn verschillende mogelijkheden om je doel te bereiken. Laten we de verschillende opties om buikvet te verbranden en ook om snel buikvet verbranden mogelijk te maken.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Zeven tips om snel buikvet verbranden mogelijk te maken

Laten we met je zeven tips bespreken om snel vet verbranden mogelijk te maken. Sommige tips zijn misschien nieuw voor je en sommige tips misschien ook niet. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken om een mooi en slank lichaam te krijgen.

Tip #1: eet meer vet!

Misschien was je er al bekend mee, maar door meer vet te eten is het mogelijk om snel vet te verbranden. Het klinkt misschien een beetje vreemd als je het voor het eerst hoort. Het is echter een uitstekende optie om snel buikvet te verbranden. We hebben het trouwens niet over frituurvetten of andere verzadigde vetten.

We hebben het over onverzadigde vetten als kokosolie en olijfolie.   Het zijn vetten welke je helpen om af te vallen. Het komt omdat deze vetten je voor een langere tijd een verzadigd gevoel geven. Ook zijn de vetten erg gezond voor het lichaam. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid vet op te nemen in je dieet. Het is goed om 35 tot 40 procent van je dieet uit vetrijke voeding te laten bestaan.

Tip #2: eet niet alleen koolhydraten

Het is erg belangrijk om je insuline niveau op pijl te houden in je lichaam. Een grote hoeveelheid koolhydraten zorgt ervoor dat het insuline niveau in je lichaam omhoog gaat. En dit is een signaal voor je lichaam om meer lichaamsvet op te gaan slaan. En dat is natuurlijk niet wat je wilt. Of wel? Veel koolhydraten worden snel verteerd. Koolhydraten worden vaak omgezet naar suikers en dus ook lichaamsvetten.

Het is goed om juist minder koolhydraten te gaan eten en meer eiwitten en vetten. Hierdoor is het insulinegehalte niet zo hoog in je lichaam. Hierdoor is het gemakkelijker om gewichten ook vet te verliezen. Snel buikvet verbranden gebeurt dus door minder koolhydraten te eten.

Tip #3: eet voeding met een hoge thermische waarde

We bedoelen hiermee dat je veel voeding moet eten met veel vezels en eiwitten. Het lichaam kan dit wat moeilijker verteren en het verteringsproces kost dus wat meer energie. Het lichaam verbruikt meer energie om de voeding te verbranden. Groenten, fruit, havermout en ook zoete aardappelen hebben een hoge thermische waarde.

Tip #4: leeg je glycogeen voorraad eens per twee weken

Glycogeen is een ongebruikte vorm van koolhydraten welke opgeslagen wordt in de spieren. Wanneer de glycogeen voorraden aan het pieken zijn doordat je veel koolhydraten hebt gehad. Als dit gebeurt dan zijn de vetopslag capaciteiten hoger dan normaal. Als er juist geen glycogeen voorraden in de spieren zitten is het mogelijk om meer vet te verbranden. Als je dus snel vet verbranden wilt dan is het goed om twee dagen lang totaal geen koolhydraten te eten (of zeer weinig). Doe dit om de paar weken om de glycogeen voorraden te laten verbranden. Hierna zal je vanzelf meer vetten verbranden.

Tip #5: vermijd bewerkte voeding met fructose

Eigenlijk in zo’n beetje iedere bewerkte voeding tref je fructose aan. Het is een vruchtensuiker welke gezond klinkt. Het is echter minder waar. Het is een zeer slechte vorm van suiker voor ons lichaam. Tenminste als het niet in de originele staat wordt gegeten in de vorm van fructose van vers fruit.

Kunstmatige fructose wordt in ons lichaam slecht afgebroken en direct naar de lever gestuurd. Hierdoor wordt kunstmatige fructose sneller in ons lichaam opgeslagen als vet. Ook zorgt fructose ervoor dat je langer trek houdt in wat lekkers. Je zal dus sneller wat meer gaan eten en gaan snacken. Kijk dus goed op de etiketten of er wel of geen kunstmatige fructose in zit.

Tip #6: vermijd koolhydraten na het sporten

Als je gaat sporten dan geef je jouw lichaam een seintje om snel vet te gaan verbranden. Adrenaline gaat vastzitten aan de vetten in ons lichaam om ze te gaan gebruiken als brandstof. Als je koolhydraten gaat eten dan verstoor je dit proces. En dat is natuurlijk niet zo slim als je snel buikvet verbranden wilt. Of niet?

Tip #7: Eet gezond na het sporten!

Door na het sporten gezond te eten is het mogelijk om je spieren te helpen herstellen. Eet voldoende eiwitten en verhoog je metabolisme. Het is goed om gezond te eten om zo je lichaam te helpen herstellen.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Reacties


 1. ik heb heb hulp nodig :) ik heb een vet percentage van 15 procent. Hoe moet ik nou verder om buikspieren te kweken :)

  Voeg een reactie toe

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Risicovrij uitproberen

  Strakke buik bijbel (tip!)

  Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

  Risicovrij uitproberen

  Auteur

  Johan Schippers

  Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!