Afslanken Rond De Buik: Voeding, Sport En Buikspieren

Afvallen rond de buik is waarschijnlijk de moeilijkste plek om af te vallen. Het vet groeit bij de meeste mensen op de buik en het vet gaat daar ook het laatste weg.

Er zijn veel methodes die je beloven af te vallen rond de buik. Ik heb zelf al veel methodes geprobeerd en eigenlijk werkte helemaal niets. Ik besefte dat hard werken en doorzettingsvermogen de enige echte methode was.

Ik weet dat er weinig helpt voor het laten verdwijnen van buikvet. Wat werkt er wel? De combinatie van drie elementen zorgt voor een succesvolle vetverbranding rond de buik.

We verdelen deze onder in:

  • Voeding
  • Sport
  • Buikspieren trainen

De 3 elementen voor afvallen rond de buik

  • Voeding  – Wanneer je vet wilt verbranden moet je de voeding aanpassen. Het aanpassen van de voeding zorgt voor een snellere verbranding van het buikvet. Eigenlijk is het heel simpel. Zorg dat je meer calorieën verbrandt dan je eet en je verbrandt vet.

Helaas is het in de praktijk iets complexer. Het lichaam zal schreeuwen om voeding en jij moet hier tegen vechten. Afslanken rond de buik is dan ook echt niet gemakkelijk.

  • Sport – Sport zorgt voor een extra verbranding van calorieën. Wanneer de calorieën op zijn, verbrandt het lichaam vet.  Cardio is het soort sport waarmee je het snelst resultaten kunt bereiken. Denk bij cardio aan hardlopen, fietsen, roeien of wandelen. Deze sporten zijn het gemakkelijkst vol te houden en calorieën verbranden gaat snel en gestaag.

Sport is niet de oplossing voor het verliezen van vet rond de buik. Bij het ontbreken van een van de drie elementen zullen en er dan ook moeilijk resultaten worden bereikt. De combinatie van deze drie zorgt juist voor het beste resultaat.

  • Buikspieren trainen – Om de buik krachtiger te maken is het trainen van de buik niet onbelangrijk. Zonder de juist voeding en sport kun je er echter beter nog niet mee beginnen. De resultaten van buikspieren trainen worden pas zichtbaar wanneer je aan beide van deze onderdelen denkt.

Buikspieren trainen is uiteindelijk niet voor het verliezen van vet rond de buik. Met buikspieren trainen wordt niet of nauwelijks vet verbrand.

De combinatie van de bovenstaande drie elementen zorgen voor een plattere en strakke buik. Om gemakkelijker progressie te boeken kunnen extra tips en oefeningen je wellicht verder helpen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!