Is de Strakke Buik Bijbel van Oscar Helm Waardevol? Mijn Mening

Sinds enige tijd heb ik een klein buikje. Ik heb dit nooit als een probleem ervaren, al werd ik er wel een klein beetje onzeker van. Mijn vrouw heeft mij altijd verteld dat ze mijn buikje helemaal niet erg vond en het eigenlijk wel leuk vond staan. Ik maakte me daarom geen zorgen, en negeerde mijn buikje. De maanden vorderden, en de kilo’s stapelden zich langzaam op rondom mijn buik.

Ik drink regelmatig bier, ben gestopt met sporten en leef een bourgondisch leventje, met veel ontspanning en lekker eten. Dit betekent echter niet dat ik niet op mijn voeding let. Ik snoep nauwelijks, probeer niet te veel te eten en sla nooit een ontbijt over. Toch blijkt deze levensstijl funest te zijn voor mijn vetpercentage, en zie ik mijn buik steeds meer groeien.

Klik hier voor de Strakke Buik Bijbel met korting >>

Na enige tijd besloot ik actie te ondernemen. Ik ondervond steeds meer hinder van mijn buik, en ik zat niet meer lekker in mijn vel. Mijn vrouw heeft altijd een strak figuur gehad, en ik begon me ongezond en dik te voelen. Ik schaamde me tegenover mezelf, maar ook tegenover mijn vrouw, die een aantal jaar geleden nog een slanke partner had. Ik wilde graag afvallen, maar ik wist niet goed hoe ik moest beginnen. Na tal van diëten en work-outs, bleef het resultaat uit. Telkens als ik een paar kilo afviel, zaten ze er een aantal weken later weer aan. Het is om gek van te worden!

Ons gewicht raakt uit balans

Bovenstaand verhaal van Marcel (43) zal misschien voor veel mensen herkenbaar zijn. We worden ouder en we verliezen de controle over ons gewicht. Waar we voorheen als jonge goden in het leven stonden in de overtuiging dat we nooit dik konden worden, leert de tijd ons dat dit niet altijd het geval is.

Het stoppen met sporten, de geringe kennis over wat we eigenlijk binnenkrijgen en simpelweg het ouder worden zorgen ervoor dat we eenvoudig wat extra kilo’s aankomen. Vet is niet slecht voor onze gezondheid, buikvet echter wel. Het is daarom zaak om ervoor te zorgen dat we een strakke buik hebben, ten gunste van onze gezondheid. Daarnaast voelen we onszelf fitter, zien we er beter uit en draagt het bij aan ons zelfvertrouwen. Betrouwbare gids naar een strakke buik

Op het internet is veel informatie te vinden over afvallen, het krijgen van een platte buik of zelfs het krijgen van een blokjesbuik. Veel van deze informatie kan je erg helpen, maar ook een groot deel van deze informatie is onjuist. Als je aan je lichaam wilt werken, moet je zorgen dat je over voldoende kennis beschikt.

Je moet weten welke voeding bijdraagt aan een gezonde en een strakke buik, maar ook welke oefeningen je wel en niet moet doen. De strakke buik bijbel tracht antwoord te geven op deze vragen. In de bijbel vind je informatie over hoe je je buikspieren het beste kunt trainen zodat ze slank en mooi van vorm worden.

Daarnaast wordt er uitgebreid ingegaan op voeding. Als je een strakke buik wilt, zal je kennis moeten opdoen over het menselijk lichaam. Het boek eindigt met een reeks buikspieroefeningen. Er worden onder andere oefeningen gegeven om de onderste, rechte en schuine buikspieren te trainen en oefeningen voor Core Stability. In dit artikel vind je een strakke buik bijbel review, waar ik mijn mening geef over de strakke buik ervaringen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Review: De Strakke Buik BijbelBlog 1 - Sportende vrouw

Om te beginnen moet gezegd worden dat de inhoud van de Strakke Buik Bijbel hout snijdt. Op internet zijn veel fabeltjes te lezen, maar als je betrouwbare informatie wilt, ben je bij de Strakke Buik Bijbel aan het juiste adres.

De informatie die erin staat is wetenschappelijk bewezen en bovendien goed onderbouwd. Met de Strakke Buik Bijbel leer je niet alleen welke voeding goed is en welke oefeningen goed voor je lichaam zijn, maar je leert ook waarom dit zo is. Zo kun je te allen tijde bewust met je lichaam bezig zijn, en weet je welke processen er spelen in je lichaam. Dit is dus een groot pluspunt van de Strakke Buik Bijbel, en alleen daarom is deze bijbel al bijzonder waardevol.

 • Betrouwbare informatie
 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • Kennis over voeding en oefeningen
 • Inzicht in processen die zich ontwikkelen in je lichaam

Om te beginnen moet gezegd worden dat de inhoud van de Strakke Buik Bijbel hout snijdt.

Klik hier voor de Strakke Buik Bijbel met korting >>

Duidelijke opbouw en een goede structuur

De bijbel kent daarnaast een goede opbouw, waarbij elk puntje in duidelijke en begripvolle taal uitgelegd wordt. Er worden geen zaken overhaast, en de lezer weet altijd wat hij of zij kan verwachten. Er worden geen illusies geschept, geen onrealistische doelen voorgesteld en geen middeltjes of apparatuur aangesmeerd. De Bijbel wil het beste voor haar lezers, en brengt objectieve methodes die bewezen, positieve effecten hebben voor het verkrijgen van een platte buik aan het licht.

“Geen illusies en onrealistische doelen”

Het eerste deelBlog 1 - Sportende man

De Strakke Buik Bijbel trapt af met een korte introductie, die uitlegt wat je moet doen om een strakke buik te krijgen. Het gaat om buikspieroefeningen doen, en je vetpercentage verlagen.

De buikspieroefeningen worden hierna tot in detail uitgelegd aan de lezer. De verschillende soorten oefeningen worden uitgelegd, en het nut wordt uiteengezet. De oefening zelf is natuurlijk nog niet alles. Er komt veel kijken bij buikspieroefeningen, zoals:

 • Intensiteit
 • Duur
 • Series
 • Rust
 • Trainingsmaterialen

Op deze punten wordt verder ingezoomd, en na het lezen van dit hoofdstuk weet jij precies hoe je het beste kunt trainen. Welke materialen gebruik je? Hoe belangrijk is rust? Zijn korte intensieve series belangrijk, of zijn het de lange en minder intensieve series die belangrijk zijn? Op deze vragen vind je allemaal een antwoord in de Strakke Buik Bijbel.

Het tweede deelBlog 1 - Appels

Het tweede deel van het boek gaat over het verlagen van het vetpercentage, wat noodzakelijk is voor een strakke buik. Maar hoe doe je dat? De bijbel geeft antwoord. Je leert alles over voeding, en welke voeding jouw lichaam nodig heeft. Deze voedingsstoffen worden bijvoorbeeld besproken:

 • Koolhydraten
 • Vetten
 • Eiwitten
 • Vitamines
 • Mineralen
 • Antioxidanten

Nadat je al deze kennis tot je hebt genomen, kun je aan de slag gaan met je vetpercentage! Je vind er allerlei dagmenu’s, die jou perfect op conditie kunnen krijgen. Daarnaast vind je allerlei oefeningen die voor de rest zorgen. Combineer de voedingstips en de trainingstips, en het resultaat zal niet uitblijven.Blog 1 - Groente

In de Strakke Buik Bijbel staat alles wat je nodig hebt om een strakke buik te krijgen. Het deel over de voeding legt je haarfijn uit welke voeding goed en welke voeding slecht voor je is. Je kunt precies zien wat slecht voor je is, wat ervoor zorgt dat je meer vet opslaat, en waar je dik van wordt. Je kunt diëten volgen, er staan voorgeschreven menu’s voor je klaar, en er wordt ook nog precies uitgelegd waarom bepaalde ingrediënten goed of slecht zijn. Dit gedeelte zorgt voor een platte buik, de oefeningen zorgen ervoor dat die buik ook nog strak en wellicht gespierd wordt.

Aan de informatie ligt het niet

Aan de informatie in de Strakke Buik Bijbel zal het niet liggen. Deze bijbel is bijzonder waardevol voor iedereen die een strakke buik wilt krijgen. Toch biedt de Strakke Buik Bijbel geen garantie voor een strakke buik. Jij bent namelijk degene die het moet doen, en de praktijk werkt altijd anders dan de theorie. Er zijn namelijk een hoop psychologische aspecten die meetellen in het proces van afvallen en trainen, die niet in de bijbel benoemd worden. Een trainingsschema waarin je voedingsschema drastisch omgegooid wordt, is zwaar. Als je tegelijkertijd ook nog dagelijks bezig bent met allerlei oefeningen, wordt het er niet gemakkelijker op. Een strakke buik krijgen vergt discipline, en niet iedereen kan die discipline opbrengen. Ook onderschatten veel mensen het.

Theorie is niet alles

Ondanks dat je alle theorie paraat hebt, betekent dit niet dat jij die strakke buik gaat krijgen. Hoe behoud je de motivatie? Een strakke buik verkrijg je niet binnen enkele weken. Sterker nog, het kan wel maanden of jaren voordat je het resultaat bereikt hebt dat je wilt. Besef wat voor opofferingen je ervoor moet maken. Dit betekent bijvoorbeeld:

 • Een gezond slaapritme
 • Opschrijven wat je binnenkrijgt qua voedsel
 • Met discipline je oefeningen doen
 • Niet meer onbezorgd pizza eten
 • Alcoholgebruik verminderen

En zo zijn er nog meer besluiten die je moet maken. Wat dacht je van het behoud van je strakke buik? Je kunt niet in je oude patroon vervallen nadat je een strakke buik hebt gevormd, anders heeft die strakke buik binnen no-time weer plaatsgemaakt voor een klein buikje.

Conclusie

Kortom: de Strakke Buik Bijbel is een geweldig boek, dat goed in elkaar steekt, een goede opbouw heeft, kennis biedt aan de lezer en alle informatie bevat om een strakke buik te verkrijgen. De informatie is betrouwbaar en wetenschappelijk onderbouwd.

Toch betekent dit niet dat deze bijbel je zomaar een strakke buik geeft. Je zal discipline moeten tonen en moeten beschikken over flink wat doorzettingsvermogen. Ben je bereid om je voedingsschema om te gooien en drie keer per week in de sportschool te staan? Dan ben je erg dicht bij die strakke buik waar je van droomt. Succes!

Klik hier voor de Strakke Buik Bijbel met korting >>

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!