6 Effectiefste Buikspieroefeningen voor een Platte Buik

Er is niet veel voor nodig om een klein zacht buikje te krijgen. Een klein zacht buikje met als enige basis vet! En dat is natuurlijk niet wat we graag zien. Het beste kunnen we daarom ervoor kiezen om dit kleine zachte buikje om te toveren naar een goede platte buik.

En dat kan natuurlijk heel goed met buikspieroefeningen platte buik. Met deze oefeningen is het mogelijk om een mooie platte buik te krijgen. En dat is natuurlijk geweldig. Het is goed om te ontdekken hoe ook jij een mooie platte buik kunt krijgen en nog belangrijker kunt houden!

Graag bespreken we enkele buikspieroefeningen met je

De eerste buikspieroefening platte buik: Het aanspannen van de buikspieren.

Het is een hele eenvoudige oefening, die je overal kunt doen. Of je nu onderweg bent in de auto, de trein of op je werk zit! Of misschien ben je wel televisie aan het kijken of een boek aan het lezen. Span je buikspieren aan en laat ze weer los. Hoewel de effectiviteit in twijfel wordt gesteld is dit een van de buikspieroefeningen platte buik, welke je overal kunt uitvoeren en ook overal kunt doen. En doordat het een gewoonte wordt is het ook nog eens erg fijn.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

De tweede buikspieroefening platte buik: De knee raise

Train met deze oefening de onderste spieren van je buik en ook de rechte buik spieren. Ga op de grond liggen en dan op je rug. Buig een knie en zet de voet op de grond. Het andere been laat je gewoon recht op de grond. Til nu het lichaam richting je knie en buig het gestrekte been hierbij omhoog. Ga langzaam terug naar de beginpositie en herhaal dit enkele keren. Als je een aantal keren hebt gedaan kun je wisselen van been en het andere been omhoog brengen. Let op dat je buikspieren al het werk doen bij deze oefening. Anders is deze buikspieroefening niet zo effectief.

Buikspieren oefenen met oefening drie: Crunch

Train de bovenste buik spieren met de crunch. Ga wederom op de grond liggen en trek beide knien omhoog. Plaats je vingers op de slapen en breng dan langzaam je lichaam omhoog met de hulp van de buikspieren. Het beste kun je de positie zodra je bij je knien bent even een paar seconden vasthouden. Hierna kun je weer ontspannen. Als je goed bent kun je met extra gewichten gaan werken om het zwaarder te maken.

Een platte buik met buikspieroefening nummer vier : de twisted crunch

Ga in dezelfde positie liggen als bij de crunch. En beweeg hierna met je rechter elleboog naar je linker knie en andersom. Houdt ook hier de spanning even vast zodra je bij de knie bent.

Een platte buik krijgen is meer dan alleen oefeningen

Natuurlijk zul je naast buikspieroefeningen platte buik ook goed moeten eten. Eet zo min mogelijk slechte vetten en verzadigde koolhydraten. Eet gezond, beweeg voldoende en bovenal! Geef nooit op! Het is belangrijk dat je niet opgeeft. Wij weten dat je het kunt. En jij weet ook dat je het kunt.

Binnen no time zul je een mooie en ook strakke buik krijgen.

Direct starten!

Wil je direct resultaat, starten met het verliezen van buikvet en snel een mooi lichaam?

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!