Buikvet Kwijtraken? De Sleutel tot een Platte Buik

Iedereen wil natuurlijk wel graag een mooie strakke, platte en slanke buik hebben. Een buik zonder buikvet. Het is dan ook niet vreemd dat iedereen zoekt naar manier om buikvet kwijt te raken. Buikvet kwijtraken is een strijd voor vele mensen.

En eigenlijk zoekt iedereen wel naar een snelle en effectieve manier om hierin goed te slagen. De adviezen om minder te eten en meer te gaan bewegen zijn vaak wel goed bedoeld, maar zorgen niet voor de resultaten om een mooie platte buik te krijgen. Zeker als de zomer weer begint of je een bruiloft of reünie hebt wil je er tip top uitzien. Hoe kun je dit toch realiseren?

Waarom heb je teveel buikvet?

Voordat we meer ingaan op hoe je minder buikvet kunt krijgen willen we bespreken hoe het komt dat je teveel buikvet hebt. Je wilt natuurlijk niet alleen het buikvet verliezen voor een paar weekjes! Je wilt voor de lange termijn verlost zijn van die extra kilootjes rondom je buik.

Het menselijk lichaam werkt net als een auto op brandstof. Geen brandstof, geen resultaat! En als het lichaam niet alle brandstof verbruikt dan blijft het niet in de tank zitten! Nee, het wordt omgezet naar vetten welke later verbrand kunnen worden als er geen “tankstation” voorhanden is. Het is iets wat het lichaam automatisch doet. Het is een vorm van overlevingsinstinct wat ieder menselijk lichaam heeft. Het is niet iets wat een paar jaar jong of oud is! Nee het is duizenden jaren oud en waarschijnlijk een van de redenen waarom we er nog steeds zijn.

Het is echter niet fijn om te weten dat dit een van de grootste redenen zijn, dat je ook buikvet hebt. Je wilt natuurlijk het liefste de computer resetten en je lichaam het extra vet rondom je buik laten verbranden. Het is tegenwoordig niet meer nodig om vetreserves te hebben. We gaan dan immers naar de supermarkt of een fastfood joint om daar onze brandstof tank weer bij te vullen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Wat moet je dan doen om van het overtollige buikvet af te komen?

Buikvet kwijtraken is een opgave welke voor veel mensen moeilijk te realiseren is. Het is echter een zaak om er gewoon mee te starten. Doe dit door verstandiger te gaan eten. Het hoeft niet per se minder te zijn! Daarnaast kun je meer gaan bewegen, maar dat is in eerste instantie niet het belangrijkste.

Buikvet kwijtraken door meer vet te verbranden!

Maak van je lichaam een vet verbrandende machine. Start iedere dag met een goed ontbijt om je lichaam en je vet verbrande machine actief te laten worden. Eet de juiste voeding om de vetverbranding op te starten. Buikvet kwijtraken is dus iets waarmee je in de ochtend bij het ontbijt al mee begint. Je kunt de stofwisseling een slinger geven en ervoor zorgen dat het buikvet wordt aangesproken om energie te geven aan je lichaam.

Het is ook goed en verstandig om meer dan drie keer per dag te eten. Je kunt het beste vijf tot zes keer een gemiddelde maaltijd nemen. Kies niet voor drie grote maaltijden, maar meerdere kleinere maaltijden. Dit betekent dat je lichaam continu actief blijft met het verbranden van eten en dus ook vetten. Kies natuurlijk wel voor de juiste gerechten en de juiste ingrediënten om je vetverbranding maximaal aan te slingeren en ook om het buikvet kwijtraken gemakkelijk te maken.

Welke voeding is goed om buikvet kwijt te raken?

Het belangrijkst voor het buikvet kwijtraken is toch wel dat je het juiste eten eet. Kies voor voedingsstoffen welke zorgen voor een verhoging van de vetverbranding. Het belangrijkste is om minder koolhydraten te gaan eten. De genen in ons lichaam zijn nog afgestemd op een minder koolhydraat rijke voeding. De genen in ons lichaam hebben duizenden en duizenden jaren nodig om te veranderen. De evolutie van de mens was ook een proces van meerdere jaren, zo niet miljoenen jaren. Dus het is beter om de koolhydraten te mijden, omdat ons lichaam in de genen hierop nog niet is afgestemd. Eet dus geen chips, patat of pizza! Dat zijn namelijk de buikvet bommetjes. Ze zorgen dat je snel veel kilo’s op je buik krijgt. En dan kun je weer van voor af aan beginnen met het buikvet kwijtraken.

Kies voor de juiste voeding!

Vaak voelen we honger opkomen en dan grijpen we naar een snack of snelle hap. Natuurlijk zorgt dit voor een vol gevoel voor een kort moment. Echter soms blijf je maar honger hebben en wil je lichaam alleen maar blijven eten en eten.

Als je kiest voor de juiste voeding dan zul je dit minder snel hebben. Kies om te eten om je lichaam te voorzien van de juiste brandstoffen. En eet niet omdat je lichaam aangeeft honger te hebben. Gooi geen rommel in je lichaam voor het nut van het eten. Kies voor voedingsstoffen met weinig koolhydraten. Kies voor eiwitrijk voedsel!

De sleutel voor het buikvet kwijtraken!

De sleutel is om te kiezen voor de juiste voeding. Meer eiwitten is eigenlijk het geheime wapen in de strijd om het buikvet kwijtraken te stimuleren. Eet meer advocado’s, groenten en andere eiwitrijke producten. Je kunt ook kiezen voor eiwitshakes in de morgen om zo de dag goed te beginnen.

Eet meer:

 • Groenten
 • Vis (vooral de vette vis als makreel, zalm en haring)
 • Eieren
 • Mager vlees
 • Kip
 • Noten en zaden
 • En in mindere mate zoete aardappels en couscous

Wacht niet langer!

Als je het buikvet kwijtraken wilt dan is het vooral belangrijk om gewoon te starten. Kies voor een goed dieet met minder koolhydraten. Kies voor kleinere porties eten verdeelt over de dag en kies er boven alles voor om je een nieuwe leefstijl eigen te maken. En weet dat buikvet kwijtraken vandaag start!

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Reacties


 1. Als ik 3 grote maaltijden neem met sla tomaat tonijn/makreel gekookte eieren komkommer en wortel En als tussendoortjes fruit zoals ananas sinaasappel groene appels. 2 liter water per dag drinken Is dat goed?

  Voeg een reactie toe

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Risicovrij uitproberen

  Strakke buik bijbel (tip!)

  Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

  Risicovrij uitproberen

  Auteur

  Johan Schippers

  Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!