Onderste buikspieren trainen, drie oefeningen om het verschil te maken!

 

De onderste buikspieren trainen is iets waar niet veel mensen aan denken. Vaak wordt er veel aandacht besteed aan de bovenste spiergroep van de buik. Het is echter ook belangrijk om de onderste buikspieren op de juiste manier te trainen. Vaak is het onderste deel van de buik ook het probleemgebied waar je moeilijk vanaf kun komen. Dus het kan zeker geen kwaad om hier ook met het trainen van de buikspieren aandacht aan te besteden. De onderste buikspieren trainen is iets wat je niet mag vergeten. De beloning voor de onderste buikspieren trainen zal ook groot voor je zijn. Dus het is goed om hier volop aandacht aan te besteden.

De sleutel tot een geweldige sixpack!

De onderste buikspieren trainen zal ervoor zorgen, dat je volop aandacht krijgt als je over het strand loopt. Ook je zomerkleding zul je met nog meer plezier dragen. En dat is natuurlijk wel heerlijk. Het is mooi om een geweldige sixpack te krijgen. De onderste buikspieren trainen is zeker een belangrijk element in dit alles. Daarnaast is het ook essentieel om op de juiste manier te eten. Je zult de kilootjes rondom je buik kwijt moeten raken. En je moet er dan ook voor kiezen om een gezond dieet te volgen in combinatie met voldoende buikspiertrainingen. En train dan ook alle spiergroepen rondom je buik. Wees ook slim en vergeet niet alle andere spiergroepen van je lichaam. Op die manier blijf je gezond en zul je een weergaloos lichaam krijgen.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Hoe kun je de onderste buikspieren trainen?

Het trainen van de onderste buikspieren is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Je hebt geen grote apparaten nodig of andere zaken. Een zachte ondergrond of een yoga matje zijn vaak al voldoend om je onderste buikspieren te trainen. Je kunt het elke ochtend of avond doen om een mooie buik te krijgen. We zullen drie oefeningen met je bespreken hoe je thuis je onderste buikspieren trainen kunt.

De buikspieroefeningen om de onderste buikspieren te trainen.

We zullen drie buikspieroefeningen gaan bespreken. Het gaat om de leg walks, de double leg lifts en de double leg reverse crunches. Drie oefeningen waar je mee kunt beginnen en welke je iedere ochtend kunt doen. Als je goed bekend bent met deze oefeningen dan kun je ze nog verder gaan uitbreiden met andere buikspieroefeningen.

Video: 7 oefeningen om je onderste buikspieren te trainen

De leg walks voor het trainen van je onderste buikspieren

Begin hiermee door op je rug te gaan liggen. Doe je handen onder de billen en til je rechterbeen omhoog tot het in een hoek van negentig graden zit. Doe dit been nu weer naar beneden en breng je linkerbeen omhoog. Doe deze oefening tien tot vijftien keer achter elkaar. Kun je nog een setje doen? Start dan gewoon nog een keer. Je kunt het ook wat zwaarder maken door je hoofd van de grond te tillen.

De double leg lifts, de onderste buikspieren trainen met gemak!

Ga lekker op je rug liggen op een zachte ondergrond of op een yoga matje. Leg je handen onder je billen en span je onderbuikspieren aan. Til nu beide benen omhoog tot ze in een hoek van negentig graden van de grond zijn. Breng nu de beide benen naar beneden en laat de voeten net een paar centimeter boven de grond. Dit zorgt ervoor dat de druk op de onderbuikspieren blijft. Doe deze oefening vijf tot tien keer achter elkaar. Kun je vaker deze oefening doen? Ga dan door tot twintig herhaling van de double leg lifts. Je kunt het ook wat zwaarder maken door je hoofd iets van de grond te tillen samen met je schouders.

De double leg reverse crunches voor een strakke onderbuik.

Begin ook bij deze oefening op de grond. Ga lekker liggen en doe je handen onder je billen. Til nu beide benen omhoog tot een hoek van negentig graden. Laat je benen langzaam naar de grond zakken, maar raak de grond niet aan. Trek nu langzaam de knieën omhoog en houdt volop spanning op je onderste buikspieren. Neem de tijd voor deze oefening. Het is een wat zwaardere oefening als de andere twee.

 

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!