Web Analytics

13 Tips Voor Dips Om Je Core te Trainen

Dips kunnen je helpen bij het krijgen van een mooi gedefinieerde en gespierde core. Lees hier wat dips zijn en hoe je deze het beste kunt doen!
Lees artikel

14 Geheimen Om Buikvet Snel Te Verbranden

Buikvet is hét vet waar we allemaal het liefst zo snel mogelijk van af willen. Lees hier hoe je het snelst afkomt van buikvet en een strak lichaam krijgt!
Lees artikel

Lage Buikspieren Trainen Met Deze 17 Oefeningen

Als we trainen, willen we het liefst die mooie sixpack. Maar dat kleine buikje dat we hebben, gaat moeilijk weg. Lees hier hoe je de lage buikspieren traint!
Lees artikel

Werkt een Buikspier Challenge? Onderzoek en Gratis Schema

De buikspier-challenges met de bijbehorende 'before and after'-foto's vliegen je om de oren. Maar werkt een buikspier challenge ook echt? Lees het hier!
Lees artikel

10 Beste Fitness Oefeningen Voor Thuis Inclusief Schema

Veel mensen vinden het maar ongemakkelijk om naar de sportschool te gaan, maar gelukkig zijn er genoeg goede fitness-oefeningen voor thuis! Leer hier de beste fitness-oefeningen voor thuis en ga met het schema aan de slag!
Lees artikel

13 Tips Om Krachttraining in Te Zetten Voor Buikspieren

Een mooie sixpack, dat wil iedereen wel! Helaas is het niet zo makkelijk. Lees hier maar liefst 13 tips om krachttraining in te zetten voor zichtbare buikspieren. We leggen uit wat voor buikspieren je hebt en waarom krachttraining de meest effectieve manier is om ze te trainen.
Lees artikel

6 Beste Oefeningen Om Je Core Te Trainen + Handig Schema

Een sterke en flexibele core helpt je niet alleen tijdens het sporten, maar ook bij de dagelijkse bezigheden (en helpt tegen rugpijn!). In dit artikel vind je de 6 beste oefeningen om je core te trainen. Ook geven we je een handig trainingsschema!
Lees artikel

Buikvet verbranden? Afvallen voor Mooie Buikspieren (7 Tips!)

Wil jij afrekenen met je buikvet, zodat iedereen je mooie buikspieren kan bewonderen? Dan is dit hét artikel voor jou! Val eenvoudig af via mijn 7 handige tips en pronk binnen de kortste keren met je mooie buik in de sportschool.
Lees artikel

Buikspieren Supereffectief Trainen? Leer over de Anatomie! (+ 3 Oefeningen)

Wil jij je buikspieren effectiever trainen, en daarom meer leren over de anatomie? Dan zit je hier goed! Ik leg uit welke buikspieren je precies hebt en hoe ze werken en geef goede 3 oefeningen.
Lees artikel

Planken Effectief om Buikspieren te Trainen? (Onderzoek + Schema)

Heb jij gehoord dat planken een goede oefening is voor het trainen van je buikspieren? Ontdek hier of dat wel echt zo is! Daarnaast krijg je een handig trainingsschema en 4 variaties op de normale plank.
Lees artikel

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!