De Ab Circle Pro: De Voor- en Nadelen op een Rij

Ook jij zult op de televisie de verschillende commercials gezien hebben van de Ab circle producten. Een daarvan is de Ab circle pro, daarnaast is er nog de Ab circle mini en de Ab circle deluxe. Misschien heb jij jezelf ook wel eens afgevraagd of de Ab circle pro ook daadwerkelijk zorgt voor een mooi strak lichaam of zelfs een sixpack. En is dit mogelijk met slechts een keer trainen per dag op de Ab circle pro?

Er zijn volop vragen die misschien door je hoofd spoken als je de Ab circle pro wel of niet wilt gaan kopen. Het thuis trainen van je buikspieren is een fenomeen wat steeds populairder wordt. Steeds meer mensen maken ’s ochtends of ’s avonds gebruik van hun buikspierapparaat. En ook voor velen geldt dat dit de Ab circle pro is! Is het echter ook een goed apparaat voor jou?

Moeiteloos je billen, buik en heupen trainen met de Ab circle pro

De Ab circle pro belooft je een snelle reductie van al je vetten en een geweldig lijf. Het is heerlijk om te zien hoe we volop gewicht kunnen verliezen en binnen no-time weer in de bikini kunnen of onze zwembroek. Het is natuurlijk de droom van velen om hier snel en in een korte termijn aan te voldoen. Door de effectiviteit van de Ab circle pro kun je met de juiste oefeningen veel effectiever gebruik maken van je tijd om te trainen.

Ook door meer spiergroepen te gebruiken zal je meer vet sneller verbranden. Met de verschillende instellingen van de Ab circle pro kun je het apparaat helemaal instellen op je eigen niveau. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Het is echter de vraag of de Ab circle pro ook daadwerkelijk het resultaat realiseert wat je ervan verwacht.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Er is een hele Ab circle pro familie!

Er zijn vele verschillende buikspierapparaten welke onder de Ab circle groep vallen. De meest populaire hiervan is de Ab circle pro. Eerst werd de Verenigde Staten veroverd door de Ab circle pro. Later volgende landen als India en ook Nieuwe-Zeeland. En tegenwoordig is hij dus ook in ons land te verkrijgen. De commercials en geweldige modellen prijzen de Ab circle pro de hemel in en het moet het apparaat zijn om effectief en met groot gemak veel gewicht te verliezen. Er is een grote vraag naar de apparaten, maar doen ze ook wat je ervan verwacht?

Hoe werkt de Ab circle pro?

Het apparaat verbrand buikvet door een combinatie van een normale workout met een cardio training te combineren. Je neemt plaats op je knieën en houdt dan de hendels vast. Nu draai je van links naar rechts en stimuleer je de spieren. Ook doe je tijdens de oefening een cardiotraining. Twee vliegen in een klap dus! De Ab circle pro wordt samen met een dvd video geleverd om de oefeningen zo op de juiste manier te doen. Ook wordt aangegeven, dat het belangrijk is om op de juiste manier te eten.

Enkele voordelen van het apparaat:

  • Gemakkelijk op te bergen
  • Niet te zwaar
  • Volop verschillende oefeningen mogelijk
  • Er zit een workout DVD bij
  • Voedingstips
  • Je kunt het thuis gebruiken
  • Geen (duur) abonnement bij een fitnesscenter

Enkele nadelen van het apparaat:

  • Geen begeleiding bij het gebruik (blessure gevoelig)
  • De prijs
  • Je moet jezelf elke dag ertoe aanzetten om te gaan sporten

Kun je wel plaatselijk afvallen?

De belofte om plaatselijk (op je buik) gewicht te verliezen is een fabeltje. Het is bewezen en ook algemeen bekend dat het niet mogelijk is om op een plaats af te vallen. Vet verbranden gebeurt over je hele lichaam en niet op slechts een plaats.

Het is wel mogelijk om je te richten op specifieke spiergroepen als alleen je buik. Ons advies is om naast het gebruik van de Ab circle pro ook gezond te eten en om vooral ook andere oefeningen te doen. Richt je hierbij op cardio oefeningen als hardlopen, roeien of fietsen.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!