Kettlebell Workout DVD: 27 Ervaringen van Gebruikers

Ervaringen van de Jesse van der Velde Kettlebell DVD…

Op deze pagina kun je de ervaringen van 27 mensen vinden die gebruik hebben gemaakt van het Kettlebell Workout pakket om een strakke buik te ontwikkelen.

In de onderstaande video vertelt Jesse van der Velde heel enthousiast wat de Kettlebell Workout precies is. Ben je ook geïntereseerd in de ervaringen van andere Kettlebell gebruikers? Dan is deze pagina iets voor jou.

Scroll naar beneden en lees 27 ervaringen van Kettlebell gebruikers. Wil je zelf ook een ervaring achterlaten? Reageer onderaan deze pagina. Je kunt de Kettlebell Workout via deze link zonder risico uitproberen.

Let op: Ik ben er per toeval via een andere website achter gekomen dat je de Kettlebell Workout van Jesse van der Velde kunt kopen vanaf €107 in plaats van €147. Onderaan de 27 ervaringen lees je hier meer over.

27 Reviews van de Kettlebell Workout van Jesse van der Velde

Het bevalt tot nu toe goed…  Ben een kleine 2 weken bezig nu en ik merk al dat broeken iets minder strak gaan zitten…

Gister had ik een rustdag… en vandaag kan ik ook niet trainen omdat ik ziekjes ben…. maar het weekend ga ik er weer tegenaan

De trainingen van Jesse van der Velde zijn erg pittig, maar goed te doen… en ze duren echt maar een half uurtje (incl. de warming up)…

Datum: 10-08-2011 Bron: Bokt.nl Naam: Banjer

 

Gister aan dvd 2 van Jesse van der Velde begonnen, het buikspierenprogramma… Moet zeggen dat het me relatief meevalt… tuurlijk is het niet makkelijk.. maar het is niet zo zwaar als ik dacht… 2 nieuwe oefeningen gekregen: Windmill en Thruster… geen fijne oefeningen en zeker niet leuk… maar dat hoeft ook niet, als ze maar werken…

Seated Situps met kettelbell vallen me mee… had die zwaarder verwacht… denk dat ik die maar 10x ga doen per sessie, in plaats van 8…

Datum: 01-09-2011 Bron: Bokt.nl Naam: Francis

 

Een kettlebell is in 1 woord GE-WE-LD-IG! Slechts 5% van de mensen heeft als doel zoveel mogelijk massa op zijn lichaam te krijgen. Grotendeels wilt afvallen en/of stabiel worden. Als personal trainer zijn de kettlebells geweldig, ik train er zelf ook vaak mee! Hier wordt je pas echt sterk van, wat je ook doet, elke kettle-bell oefening is een specifieke oefening waarbij je zowel je mobilisatie als stabilisatie traint!

Datum: 18-01-2012 Bron: Dutchbodybuilding.com Naam: Danoontjepower

 

De Kettlebell Workout van Jesse van der Velde is een erg goede, effectieve trainingsmethode. Deze methode zorgt er echt voor dat je fitter en gespierder wordt.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een personal coach in te huren, maar dan ben je vaak honderden euro’s kwijt.

DeKettlebell Workout van Jesse is veel effectiever en ook nog eens een stuk voordeliger. Voor een betaalbare prijs, bereik je al snel een mooi strak lichaam.

Datum: 22-01-2013 Bron: Ervaringenloket.nl Naam: Merian

 

Hallo Jesse, Ik heb nu 4x de kettlebell training gedaan en ben onder de indruk van jouw duidelijke uitleg op de dvd’s.  Tevens mijn complimenten aan Marjolijn, zij doet het prefect voor. Nu 1 week na de 1ste kettlebell training ben ik al 0,5 kg lichter en heb duidelijk meer energie. Ik voel me gewoon heerlijk. Ik zal ook zeker doorgaan met de trainingen. Het levert met tot nu toe al meer op dan 2x in de week naar de sportschool.Ach de kettlebell training is voorbij voor ik er erg in heb. Dus met andere woorden het is leuk!

Datum: 07-11-2011 Bron: Buikspieroefeningen.org Naam: Sita Ariens

 

Hallo Jesse,Nadat ik je buik oefeningen ben gaan doen heb ik een strak lijf gekregen.Ik ben tevreden met mijn lichaam. Want ge zien mijn leeftijd 68 jaar zie ik er strak uit.Bedankt voor al je mails.H. Groeten Jos.

Datum: 09-05-2011 Bron: Buikspieroefeningen.org Naam: Jos Volkers

 

Ik ben al een paar weken bezig en daar waar het vet weg moet begint het te verminderen. Mijn onderbuik dus!!Nu om eventjes een beeld van mezelf te schetsen, ben een 1m70 en weeg momenteel 61 kg maar het is altijd die onderbuik. Ik vind dit afschuwelijk. Ik heb altijd aan sport gedaan dus heb wel een basis. Dus mijn frustratie de laatste tijd was “ik beweeg verdorie elke dag, wat doe ik verkeerd”…….. Ook het eetpatroon was niet helemaal correct en toch dacht  ik dat ik juist was. Dus jouw adviezen waren welgekomen.Wat me wel opvalt dat je met de Kettlebell vlugger resultaat gaat boeken dan met fitness. Ik volg gewoon elke training volgens de DVD en luister braaf!! hoe je de oefeningen uitlegt. De 1e maal bij het squaten had ik verdorie toch goed pijn in mijn derrière maar nu gaat het al heel vlot. En bovenal ik vind de trainingen heel leuk. Fitness heb ik altijd heel graag gedaan maar na een uur training was ik het beu. Dus jouw systeem van maar halfuur training + resultaat daarvan is echt GOED!!Groetjes, Anouk

Datum: 19-08-2011 Bron: Buikspieroefeningen.org Naam: Anouk

 

Mark Twain parafraserend, die het over stoppen met roken zei: niets is zo gemakkelijk als te beginnen met fitness training: ik heb het al wel honderd keren gedaan.Dat was zowat mijn toestand, want ik had menig project opgegeven om iets te doen aan mijn conditie. Tot ik al surfend “personal trainer” intikte en op Jesse Van der Velde’s webstek terecht kwam.Jesse is erin geslaagd mij te doen volhouden, dankzij zijn eigen vriendelijke, maar taaie volharding om mij tot oefenen aan te zetten door wekelijkse begeleiding. Zondigen tegen zijn schema’s valt helaas niet helemaal uit te sluiten, maar hij weet je wel terug in het ritme te krijgen, zij het met 20 kg Kettlebell aan je arm zwaaiend…

Datum: 02-08-2011 Bron: Buikspieroefeningen.org Naam: Hugo Callens

 

Inmiddels ben ik ruim een maand bezig (eerst jouw detox en voedingsprogramma gevolgd), waarvan 1 week met de kettlebell. Hiervan heb ik nu drie trainingen gedaan en dat bevalt goed!Momenteel weeg ik iets minder dan 69 kilo. Nooit gedacht dat ik ooit weer onder de 70 zou wegen! Ik heb nog maar 1 broek die mooi zit (van jaren geleden), de rest is allemaal te groot. Een heerlijk gevoel!Naast dat ik er beter uit zie, is voor mij het belangrijkste verschil mijn stofwisseling. Ik heb een spastische darm waar ik elke dag last van had. Vanaf juni is mijn stofwisseling enorm versneld en zijn mijn darmklachten vrijwel verdwenen. Ik merkte dat doordat ik snel honger had en elke dag naar de wc moest.Ik ben totaal bijna 5 kilo kwijt, wat een mooi resultaat is. Qua centimeters ben ik de afgelopen maand centimeters kwijt in het deel boven mijn taille tot onder mijn borsten. Daar ben ik 5 cm verloren en ik heb ook het idee dat ik daar echt vet heb verbrand.Al met al ben ik erg blij met het resultaat. De eerste dagen van de methode gingen erg hard. Binnen 4 dagen was ik al bijna 2 kilo kwijt.Ik laat je weten hoe het verder gaat.

Datum: 11-03-2012 Bron: Buikspieroefeningen.org Naam: Debbie

 

Ik heb dit product al sinds november 2011 in huis en moet zeggen dat het mij zeer bevalt. Ik heb dit product zelfs gekocht nadat ik negatieve ervaringen had gelezen over uitspraken die Jesse doet omtrend voeding.

Maar moet zeggen dat zijn kettlebell methode goed in elkaar zit. Ook de duidelijke uitleg en waarschuwingen omtrend veiligheid zijn dik in orde.
Maar ik heb dit product gekocht omdat ik al bekend was met kettlebell trainingen van Amerikaanse sporters.

Het product van Jesse van der Velde heeft mij al goede resultaten opgeleved, maar is bijlange na geen wonder middel. Het voordeel is dat ik mijn huis niet uit hoef en ik ben nu 4 kilo kwijt in die kleine aantal maanden dat ik sport.

Zoals al eens eerder gezegd is, afvallen doe je eigenlijk met alle sport programma’s die je laten bewegen wel.

Het nadeel van dit product is dat kettlebell traning gevaarlijk kan zijn bij fout uitvoeren.

Datum: 22-03-2012 Bron: PPreviews.nl Naam: Randy

 

Ik train nu al geruime tijd met de kettlebell, en vooral omdat het echt werkt. Ik ben inmiddels al 24 kilo afgevallen. Daarom support ik mensen die af willen vallen om ook te beginnen met de Kettlebell Workout

Datum: 21-06-2013 Bron: PPreviews.nl Naam: Henk

 

Ik ben erg blij dat ik de Kettlebell DVD box van Jesse van der Velde heb aangeschaft. De video’s zijn erg duidelijk en leuk, waardoor ik het nu ook eindelijk een keertje wel kan volhouden. Met zo’n 2 tot 3 keer trainen per week ben ik nu na een 4 maand al 8 kilo kwijt!!

Datum: 09-07-2011 Bron: Buikspiertraining.com Naam: Elke de Visser

 

De training én het voedingsadvies van Jesse werken voor mij ook erg goed! Ik wou dat ik dit eerder had ontdekt. Ok, je moet er zélf aan werken, maar eigenlijk geeft dat ook juist de voldoening als je je lichaam ziet veranderen (dat gaat zélfs vrij snel!).
Het kost wat geld, maar dit weegt (mijn inziens) niet op tegen het WOW gevoel dat je er voor terug krijgt! Ik ben absoluut géén sportief type, maar het feit dat mijn lijf eindelijk weer mooier en strakker is geeft mij de moed om er voor te blijven gaan.

Datum: 23-10-2011 Bron: Buikspiertraining.com Naam: Maddy

 

Voor mij is dit gewoon precies de training die ik nodig heb. Keihard knallen met die Kettlebell van 16 kilo. Voor mij geen rustige workout.. als ik iets doe ga ik er met de volle 100% voor. Die DVD’s laten ook goed zien hoe je alle oefeningen  goed moet uitvoeren, dus wel hard trainen maar geen blessures. Ik train 4 dagen per week en 3 drie dagen rust voor het herstellen van de spieren. Mijn buikspieren veel groter en strakker geworden!

Datum: 29-10-2011 Bron: Buikspiertraining.com Naam: Michael

 

Ik heb de Kettlebell van 4 KG besteld + de 5 DVD box. Ik had eerst al online gezocht voor het kopen van een Kettlebell. Deze zijn los wel te koop, maar nergens worden ook trainingsprogramma’s aangeboden. Zonder trainings DVD’s is het best wel lastig trainen.

Nu heb ik alles in één keer compleet voor minder geld.

Datum: 31-10-2011 Bron: Buikspiertraining.com Naam: Anka

 

Ik denk dat je trainen met een kettlebell niet van een dvd kan leren. Omdat er bij de training zeer grote krachten op het lichaam worden uitgeoefend. Is het correct aanleren van de juiste uitvoering van groot belang.

Zeker als je na verloop van tijd een wat zwaardere kettlebell wilt gaan gebruiken,zal een verkeerde uitvoering zeker blessures opleveren.

Datum: 22-07-2013 Bron: Buikspiertraining.com Naam: Tanja

 

Eerst vond ik het pakket nog best wel duur, maar als je het vergelijkt met je maandelijkse kosten bij de sportschool ben je veel goedkoper uit.

En ik vind het een groot voordeel dat je thuis een volledige workout van Jesse van der Velde kan doen. Ik merk dat ik nu veel sneller ff ga trainen dan wanneer ik weer eerst naar de gym moet.

Datum: 27-02-2012 Bron: Buikspiertraining.com Naam: Marco

 

Ik heb de dvd’s van Jesse ook, ik heb gister nog getraind.

Ik vind het prima uit te houden, je hoort van alle kanten dat een snelle en effectieve training is. Het duurt maar een half uurtje en je kan het lekker thuis doen.

Ik heb gister ook de andere dvd van Jesse over afvallen binnen maar die moet ik nog bekijken.

Datum: 20-06-2011 Bron: Valtaf.nl Naam: Onbekend

 

Ik heb de DVD’s van Jesse van der Velde inmiddels ook in huis en de eerste training achter de rug. Pfffff wat een spierpijn!! De training zelf vind ik heel erg goed uit te houden. I.v.m. rug-/bekkenklachten ben ik begonnen met de 4kg, maar hoop natuurlijk op den duur een zwaardere te kunnen gebruiken.  Eerst maar eens door de 1e DVD heen.

Vanavond doe ik nog een keer de 1e training en dan woensdag de 2e. Ben erg benieuwd! Trouwens, om de oefeningen echt goed uit te voeren, vind ik dat nog best lastig. Het lijkt zo gemakkelijk, maar dat viel mij dus best tegen.

Datum: 10-07-2011 Bron: Valtaf.nl Naam: Mamko75

 

Mijn Kettlebell van 16kg is mijn bijna grootste vriend. Mijn vriend die mij met zijn ervaring op sportgebied bij staat zegt dat je eerst voor jezelf een goed gewicht (Kettlebell) moet bepalen, dus zeker niet te licht. Voor een enkele swing zeker 8 tot 12kg en bij een dubbele zeker 12 tot 16kg. Heeft niets met lichaamsgewicht te maken maar juist met goede techniek (vanuit de heupen).

Datum: 20-11-2011 Bron: Valtaf.nl Naam: Molly1409

 

Ik heb nu 2 dagen wat oefeningen gedaan. En eerlijk gezegd kon ik maar 6 oefeningen doen.. Was buiten adem en zweten als een gek.

Dag er na last van spierpijn in de zij aan beide kanten, schouders, bovenarmen, binnenkant bovenbenen en mijn kuiten.

Ik zou het vandaag ook weer doen maar mijn kuiten staan echt strak!! Morgen hoop ik weer oefeningen te kunnen doen en dan ga ik ’s morgens 15 min. doen en ’s avonds 15 min.

Datum: 05-02-2013 Bron: Weegclub.nl Naam: Angira

 

Door mijn drukke baan had ik geen tijd en zin om regelmatig naar de sportschool te gaan. Doordat ik nu zelf makkelijk kan plannen wanneer ik train en het maximaal maar 30 minutenduurt, was ik in de eerste maand al 6 kilo afgevallen. Door de goede resultaten ben ik nu extra gemotiveerd en begin het echt leuk te vinden. Heb dus top Kettlebell ervaringen.

Datum: 08-11-2013 Bron: Kettlebellervaringen.com Naam: Jani

 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de workout van Jesse van der Velde in het begin best wel pittig vond.  Maar nu ben ik helemaal verslaafd omdat ik ook echt resultaten zie. Ik wil overal het maximale uithalen ook uit de trainingen die ik doe. Vroeger ging ik vaak naar de sportschool maar daar heb ik minder resultaat geboekt. Mede omdat ik meer zat te praten dan te trainen. Nu ben ik moe maar voldaan na de training en dat binnen een half uur.

Datum: 10-21-2013 Bron: Kettlebellervaringen.com Naam: Peter

 

Ben nu 5 weken aan het trainen en de kettlebell bevalt heel goed! De instructies zijn duidelijk en begeleiden je goed. Heb zelf een redelijk druk leven, maar het is echt goed in te passen en vooral fijn dat je het gewoon thuis kunt doen. Ik ben bijna klaar voor mijn bikini!

Datum: 25-05-2012 Bron: Kettlebellervaringen.com Naam: Sarah

Waarschijnlijk lees je deze pagina, omdat je wilt weten of de Kettlebell Workout iets voor je is en of je Jesse van der Velde wel kunt vertrouwen.

Via deze pagina wil ik zoveel mogelijk ervaringen verzamelen om het beslissen voor veel gebruikers gemakkelijker te gaan maken. De Kettlebell Workout is niet het goedkoopste product, maar in principe maakt dat helemaal niet uit. Het werkt namelijk en dat is het belangrijkste!

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Jesse van der Velde: €40 korting op de Kettlebell Workout

Jesse van der Velde biedt de Kettlebell Workout voor verschillende bedragen aan. Hij probeert op deze manier te testen op welke manier hij het meeste geld kan verdienen.

Als het werkt is dit natuurlijk helemaal niet erg, maar uiteraard wil je dan niet teveel betalen. Je kunt de Kettlebell Workout via deze pagina kopen voor het bedrag van €107, in plaats van de €147 waarvoor het product ook vaak wordt aangeboden.

De verkoper van de Kettlebell Workout is Jesse van der Velde uit België. Jesse van der Velde is begonnen met het verkopen van tassen, maar later begon dat te vervelen. Jesse van der Velde is vanaf dat moment begonnen met het persoonlijk trainen van mensen. Jesse van der Velde heeft op deze manier veel ervaring opgedaan. Deze ervaring heeft hij later goed kunnen gebruiken en op deze manier is hij tot de ontwikkeling van de Kettlebell Workout gekomen.

Je kunt de Kettlebell Workout via deze link zonder risico uitproberen

Jesse van der Velde – Kettlebell DVD: Wat krijg je?

Wanneer je de Kettlebell Workout koopt, krijg je een pakket van 5 verschillende DVD’s en de kettlebell die je gekozen hebt.

Kettlebell Workout
DVD 1 – Vetverbrandingsprogramma

DVD 2 – Buikspierenprogramma

DVD 3 – Vet killer workout

DVD 4 – Benenprogramma

DVD 5 – Conditie en Total Workout programma

Naast de DVD’s en de Kettlebell ontvang je ook een coachingprogramma dat je online kunt volgen en in totaal 12 weken zal duren. Jesse van der Velde helpt je op deze manier de motivatie hoog te houden en stimuleert je om niet te stoppen met de Kettlebell Workout.

Om het geheel af te maken ontvang je ook een gratis e-book met 7 tips van Jesse van der Velde om nog meer vet te verbranden en zo snel mogelijk je ideale figuur te bereiken.

Welke Kettlebell Workouts zijn er allemaal van Jesse van der Velde?

Er zijn 4 workouts:

 • Kettlebell Workout pakket met Kettlebell van 4 kilo
 • Kettlebell Workout pakket met Kettlebell van 8 kilo
 • Kettlebell Workout pakket met Kettlebell van 12 kilo
 • Kettlebell Workout pakket met Kettlebell van 16 kilo

Let op: Wanneer je niet het gewenste resultaat behaalt met de Kettlebell Workout van Jesse van der Velde, kun je het pakket en de Kettlebell terugsturen en ontvang je het volledige aankoopbedrag terug.

Hoe kom ik aan al deze informatie?

Als eigenaar van buikspieren-oefeningen.nl ben ik me gaan verdiepen in de Kettlebell Workout van Jesse van der Velde. Ik ben enthousiast geraakt over het product en de verschillende resultaten.

Per toeval ben ik te weten gekomen dat je de Kettlebell Workout van Jesse van der Velde en een bijbehorende Kettlebell kunt aankopen vanaf €107 (en dat terwijl er veel mensen veel meer betalen). Graag deel ik deze informatie met jou. Jesse van der Velde kan deze aanbieding elk moment verwijderen en zal het product dan weer een behoorlijke tijd tegen het normale tarief aanbieden (dit is al vaker gebeurd).

Ontdek de geheimen voor een sexy, slank & strak lichaam

Wil je direct resultaat, starten met het verliezen van buikvet en snel een mooi lichaam? Klik op één van de onderstaande links.

Klik op één van de bovenstaande links en neem direct actie, dit is mijn oplossing voor jouw probleem. Succes!

Reacties


 1. Wat vind jij van de Kettlebell DVD van Jesse van der Velde? Deel jouw reactie hier!

  • Ik wil graag weten welk gewicht kettlebell ik het beste kan bestellen. ik ben 45jr en weeg 64 kilo.

   • ik zou graag 1 dvd willen ipv meteen alle 5. Is dat ook mogelijk?? Ik heb namelijk al 2 kettlebells van 4 kilo, maar geen training/workout. Het is de bedoeling dat ik het overtollige buikvet ga verbranden.

     Voeg een reactie toe

     Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

     Risicovrij uitproberen

     Strakke buik bijbel (tip!)

     Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

     Risicovrij uitproberen

     Auteur

     Johan Schippers

     Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!