Buikspieren oefeningen

Buikspieren oefeningen zijn bedacht voor het trainen van de buikspieren. Je kunt om twee redenen de buikspieren trainen. De ene groep doet dit om de buik harder en strakker te maken.

De andere groep wil een sixpack ontwikkelen. Beide groepen kunnen hier terecht voor 3 gemakkelijke buikspieren oefeningen die je direct verder helpen.

Wanneer je serieus aan de slag gaat met het trainen van de buikspieren is het natuurlijk belangrijk om een aantal oefeningen aan te leren. Allereerst is het verstandig om te beginnen met de klassieke buikspieroefening zoals iedereen hem kent. Ik leid je graag door deze oefening heen, zodat je deze op een zo correct mogelijk manier kunt uitvoeren.

De klassieke buikspieroefening

De klassieke buikspieroefening begint vanuit een liggende positie, met de rug op de grond. De knieën mogen worden opgetrokken. Wanneer je jezelf in deze positie bevindt kan de oefening beginnen.

De borst mag worden bewogen naar de knieën. De borsten hoeven de knieën niet per se te raken. Beweeg wel naar de knieën toe en concentreer je op genoeg spanning de buik.

Richt je blik op iets dat voor je ligt, en blijf hier gedurende de oefening naar kijken. Je zorgt er op deze manier voor dat de nek niet geforceerd wordt. Doe je deze oefening voor het eerst? Doe hem dan heel rustig en beheerst er mag eigenlijk alleen spanning in de buik gevoeld worden en niet op andere plaatsen in het lichaam.

Beheers je de klassieke buikspieroefening? Dan kun je sets maken van 8 tot 20 buikspieroefeningen achter elkaar. Probeer na elk set 30 seconden tot een minuut rust te nemen.

De buik kan soms een lastig gedeelte van ons lichaam zijn om te trainen. De kans bestaat in veel gevallen dat je de nek forceert. Wanneer je niet behendig genoeg bent met de klassieke buikspieren oefening zijn er gelukkig nog verschillende andere buikspieren oefeningen.

Een effectieve oefening voor de onderstede buikspieren gaat als volgt. Ga plat op de rug liggen en maak met de benen een gelijkmatige opwaartse beweging. Als je op een matje gaat liggen zul je de druk op het stuitje wegnemen en voel je bij deze oefening enkel spanning op de buik. Je traint met deze oefening de onderste buikspieren.

Voor een platte en strakke buik zul je (mogelijk) je vetpercentage moeten verlagen!

Hierbij speelt voeding een belangrijke rol. Download het simpel te volgen weekmenu incl. recepten, zodat je precies weet wat je kan eten.

Klik hier en ik stuur het gratis naar je toe.

Ongebruikelijke tips om snel buikvet te verbranden en die platte en strakke buik van je dromen te krijgen

Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je mijn favoriete boek aan hierover.

Dit boek heeft duizenden vrouwen én mannen geholpen hun droomlichaam te krijgen én te behouden!

Ontdek nu de baanbrekende methode voor strakke buikspieren:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Risicovrij uitproberen

Strakke buik bijbel (tip!)

Ongebruikelijke tips om snel hardnekking buikvet te verbranden

Risicovrij uitproberen

Auteur

Johan Schippers

Ik weet dat een strakke buik ontwikkelen niet gemakkelijk is. Mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden op hetzelfde punt gestaan. We zijn er vol voor gegaan en zijn nu heel tevreden met ons lichaam. Ik wil ook jou helpen dit te bereiken, laat de informatie op mijn website jou helpen en maak een start. Succes!